2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042802 بازدید | 684273 پست
مهتاب جان ما از شما ممنونیم به خاطر دعاهات و ختم هایی که به نیت هر کدوممون میگیری خدا دخترتون حفظ کن ...

ان شالله کلی جنین تپل مپل که زودی تبدیل ب نی نی 😍 بشن برات تشکیل بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اوووووه اومدیم تو صفحه ۴۵۰۰۰😃😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به خدا فقط برای عمل پانکچر به ما گفتن ۴۵ تومنانتقالم ۲۰ تومن هربار ویزیت و سونو ۱۳۰۰ داروها هم ک ...

چه خبررره کجا میرین مگه ما پانکچرمون شد ۱۲ انتقالم دو تومن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

منم بنویس لطفا برا سلامت به دنیا اومدن بچه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام مامانا خوبین ؟ 

انشاالله همه منتظرا بزودی زود مامان بشن 

و باردارا هم بسلامتی زایمان کنن 

من بالاخره وارد سیکل انتقال شدم 

امروز قلم گرفتم بپزم 

روغن سیاه دونه به شکمم میمالم 

دیگه چه کارایی باید انجام بدم؟ 

یادم نمیاد قبلا چیکار میکردم 

نشاسته چی بخرم راستی از کی باید نشاسته بخورم؟؟؟

خداجونم شکرت       

سلام بچه ها کسی جدیدا پچ استرادیول خریده؟ پیدا میشه؟

ممنون از محبتت عزیزم، انشاالله به سلامتی این دورانو بگذرونی و به خوشی بغل بگیریششما عزیزم بار چندمه ...

این بار چهارم بود که انتقال دادم تخمک اهدایی گرفتم عزیزم من خیلی خیلی سختی کشیدم همه کاری کردم تخمک اهدایی دوست نداشتم اما بالاخره قبول کردم چون دوست داشتم مادر بشم

مادر شدن حقته براش بجنگ میدونم الان ناراحتی یکم بخودت فرصت بده دوباره شروع کن

اصلن پیدا نمیشه دکترم خودش بهم بسته ای یک میلیون میفروخت

اووووه. تو ی بسته چند تا بود؟

کاش پیدا میکردم اون انتقالم ک مثبت شد بدردم خورد

چه خبررره کجا میرین مگه ما پانکچرمون شد ۱۲ انتقالم دو تومن

والله من پانکچرم ۱۷ تومن شد همین دی ماه تو جهاد ،شاید خیلی وقت پیش پانکچر شدی عفت جان 

انتقالم الان گرون شده دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810