2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042857 بازدید | 684276 پست
بله عزیزم تهرانم فقط یه داروخانه داشت تو شیخ بهایی با بیمه گرفتم اما خیلی سخت بود و یه عالمه نامه و ...

چقدگرفتی عزیزم؟میشه اسم یا آدرس داروخونه رو بهم بدی گلم؟داروخونه نامه و.. میخواست یابیمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@atitalebi آتی جونم کجایی من منتظرخبرخوشتم😍

عزیزم هنوز نرفتم،قصد داشتم شب که شوهرم اومد بریم ولی یادم افتاد فریز جنین آخرم رو هم باید برم بیمارستان تمدید کنم،تا همین ماه بیشتر وقت نداره،بعد گفتم خوبه فردا صبح برم بیمارستان هم تمدید کنم هم آزمایش بدم،راستش عزیزم چون تقریبا میدونم منفیه زیاد عجله ای ندارم، شما خیلی مهربونین ، انشاالله خودت به زودی خبر خوش‌ بدی بهمون

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

ممنون از محبتت عزیزم، انشاالله به سلامتی این دورانو بگذرونی و به خوشی بغل بگیریش

شما عزیزم بار چندمه که مثبت شدین؟ من با دوبار منفی شدن همش تو فکرمه دیگه ادامه ندم ولی آخرش طاقت نمیارم

سلام به همگیبا تجربه های عزیزماکارونی قندش بیشتره یا برنجمیدونم هر 2 تاش قند دارهولی کدومش بیشتره

سلام.۱۰۰گرم ماکارونی پخته۰,6گرم قند ،۳۱گرم کربوهیدرات و۱۵۸ کالری داره

۱۰۰گرم پلوکته بدون روغن۰,۱گرم قند،۲۱گرم کربوهیدرات و۹۷کالری داره

ممنون عزیزم من واسه سیکلم گرفته بودم ک کنسل شد تاالان تویخچال بودازاین ب بعد بزارم بیرون خراب نشده ت ...

عزیزم خوبی چخبر هنوز ب نتیجه ی نرسیدی ؟

میگم کاش لوله هات در میاوردی شاید فرجی بشه این مایه دفع بشه 

سلام آترین جونم خوبی خدا‌شاهده ب یادت بودم پیامتودیدم خوشحال شدم😍😍😍😍😍 عزیزم چ خبرازخودت.؟نگوک د ...

سلام قشنگم شکر 

شما خوبین ؟والا چی بگم فعلا که کاری نکردم 

خیلی‌ میترسم رفتم دکتر اقدام کنم برای تخمک اهدایی ولی خدا زد پس کله م اسپرم شوهرم صفر شده 

دکتر گفت اول جنین خودت انتقال بده اگه نشد جنین اهدایی برای اهدایی 

کاراشو کردم شوهرم نمیاد دادگاه 😭

عزیزم هنوز نرفتم،قصد داشتم شب که شوهرم اومد بریم ولی یادم افتاد فریز جنین آخرم رو هم باید برم بیمارس ...

دورت بگردم انشاءالله مامانی انقد هولم ازاسترسم بابسم الله واردتاپیک میشم میخوام خبرخوشتوببینم فقط امروزبیبی نزدی

سلام آترین جانممرسی عزیزم ایشالا با لطف خدا و دعاهای شما اینبار دیگه نتیجه خوب بگیریمخودت چیکار کردی ...

انشاالله عزیزم 

نه خواهر.هذینه ها خیلی زیاد شده لعنت بهش ی انتقال 15.20ملیون کاش میشد 

سلام قشنگم شکر شما خوبین ؟والا چی بگم فعلا که کاری نکردم خیلی‌ میترسم رفتم دکتر اقدام کنم برای تخمک ...

سلام مهربونم دورت بگردم الحمدلله خوبم واقعااین راه خیلی سخته خدایا واسمون هموارکن هرمرحلش ی خان وباید رد کنیم عزیزم چرا همسرت نمیادمگه موافق نبودک توکاراشوانجام دادی حالانمیاد؟ بازبون نرمش کن واقعاجنین اهدایی درصدمثبتیش بالاست ایناروبهشون بگو دلشون آروم بشه منم قرآن میخونم انشاءالله خدا آرامش ب قلبشون بده وباهات همکاری کنه آترین جون انشاءالله کارات درست میشه نگران نباش ماها اولش مانع داریم ولی زمان حلش میکنه این موانع روغصه نخورازخودت خبربده عزیزم منتظرم بیای بگی کارام جورشده ب امیدخدا انتقال دادم

2810