2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
ببین چرا میگی با اسپرم اهدایی منفی شدم؟ خوب دو تا زوج کاملا سالم و جوان که هیچ مشکلی نداره هم دکتر م ...

سلام عزیزم شما تا کی شیاف استفاده کردین دیروز یکی میگفت شیاف جنبن و پسر و زود قطع میکنن چون هورمون زنانه س باعث دو جنسیتی میشه چند جا سرچ کردم میگن دروغه ولی باز به دلم بد افتاده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم خیلی تبریک میگم الهی شکر سلامت فارغ شدید نام دار باشه زیر سایه خدا و اهل بیت ع باشید چقد ...

ممنون گلم😘😘

زنده باشی عزیزم..

بحق فاطمه زهرا دامنتون سبز بشه.و اولاد صالح گیرتون بیاد.امین..

خیلی اذیت بودم دیگه..انگار نی نی تو معدم بود نمیتونستم خم بشم..حتی برا سرویس بهداشتی هم اذیت بودم معدم نمیذاشت راحت باشم..

ولی زمانیکه بچه بدنیا اومد معدم از قبل هم کمتر شد.چسبید ب کمرم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما تا کی شیاف استفاده کردین دیروز یکی میگفت شیاف جنبن و پسر و زود قطع میکنن چون هورمون ز ...

عفت جان موسی پور برات آمپول پروژسترون می‌نوشت یا شیافشو

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون گلم😘😘زنده باشی عزیزم..بحق فاطمه زهرا دامنتون سبز بشه.و اولاد صالح گیرتون بیاد.امین..خیلی اذی ...

ممنونم از دعاهاتون الهی آمین برای همه 

منم تو ۶ ماه هستم 

خیلی میترسم خدا کمک کنه فقط 

ای جانم درکتون میکنم 

خداروشکر سلامت فارغ شدید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
قربونت برم منم یک مردادم😍ازالان هزاران بارتولدت مبارک عزیزدلم😍😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥واق ...

فدات بشم خواهر اره واقعا ماهش مهم نیس مخصوصا برا ماها منتطرا که اینهمه سختی کشیدیم !ممنونم عزیزم پیشاپیش تولدت خودتم مبارک انشالله امسال بهترین هدیه عمرتو خدا بهت بده قربونت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دورت بگردم انشاءالله وای فک کردن ب اون لحظم حال ادموخوب میکنه🥹😍

انشالله اون لحظه هم میاد فقط باید صبور باشیم هر چند واقعا صبوری سخته !انشالله امسال بهترینها برات رقم بخوره عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دورت بگردم 🥹 🦋 🫂 انشالله زایمانت مثل اب خوردن راحت باشه😍✨منم طبیعی میخوام 🤭 از سزارین میترسم

ممنون عزیزدلم انشاللغ همونی بشه که دلت میخواد اره منم طبیعی بیشتر دوست دارم

عفت جان موسی پور برات آمپول پروژسترون می‌نوشت یا شیافشو

من انتقال دومم با موسی پور بود منفی که شدم یجوزی انرژی مثبت نمیداد بهم برا همین اینسری کلا با عبدالهی جلو رفتم اوایل روزی دوتا شیاف بود بعد لک بینیم شد روزی سه تا شیاف دوتا امپول بعد کم کردن شیاف روزی یکی امپول هفتگی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام نهال قشنگم😍 چطوری دخترنهال جون من با دکتر عنایت الله ایزدی پیش میرماصفهان هستن ، اسپرم اهدایی ...

ای جانم مطمئنم مثبت میشی عزیزم

منم روز هشتم دریافت داروهای پانکچر هستم فردا میرم برای سونو ایشالا اینبار دیگه لطف خدا و امام حسین شامل حالمون میشه تموم میشه اون همه سختی

منتظر خبرای خوبتم عزیزم به حق شیرخواره امام حسین تا اربعین مامان شدی فاطمه جانم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم چه خبر؟من روز یازدهمم و به شدت دردهای پریودی رو دارم،انگار که هرلحظه میخوام پریود بشم

عزیزم نترس. منم همین بودم 

الانم هنوز یه وقتایی دارم.میگم دیگه دارم پریود میشم 

2810