2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
بچه ها من همیشه دوفاستون رو که قطع میکردم پس فرداش پریود میشدم الان ۵ روزه قطع کردم هیچ خبری نیس. هم ...

بچه ها کسی نمیدونه اینو؟

حالم خیلی بده چند روزه. همش حالت تهوع میگیرم سریع. سستی و کسلی هم که بدتر. 

تنها چیزی که این وسط اضافه شده همون قرص پنتافیل هس .

نمی‌دونم اون باعث تاخیر پریود میشه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز انتقال داشتم بعد از ۱۵ سال نازایی با تخمک اهدایی ... راضی ام به رضای خدا اول از همه برام دعا کنید عزیزانم ایشالا دامن همتون سبز بشه دوم اینکه دکتر به همه دوتا آمپول پروژسترون داد ی شیاف اما به من گفت تو دوتا شیاف بذار یک آمپول ... کسی مثل من بوده؟؟؟ تجربه داره که تاثیر شیاف بهتره ؟؟؟ 

سلام دوستان امروز انتقال داشتم بعد از ۱۵ سال نازایی با تخمک اهدایی ... راضی ام به رضای خدا اول از هم ...

سلام عزیزم .مبارک باشه 

من روزی دوتا شیاف و هر۷۲ساعت یه آمپول 

به این چیزا فکرنکن.دکتر خودش میدونه چیکار میکنه

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب سیزدهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@عبدالواحد    

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰
۷_houra1400🏴
🏴۸_پروانه۲۲
🏴۹_داداشممم
🏴۱۰_زین
۱۱_happygirls🏴
12_نگار80🏴
13_عبدالواحد🏴
۱۴_یامنان
۱۵_پونه۰۰
۱۶_فطررس
۱۷_tamana366
18_favali
19_اهسته
۲۰_Artin_arsen_artina
21_poweroflove
22_آسمانیترینم
۲۳_نیاز6973
24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari
۲۶_ssseffat
۲۷_سمی64
۲۸_5golnarges
29_نهال6467
30_ونوشه۶۶ _زهرا
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲
۳۲_marshmaloo
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi
۴۱_shervin68
42_avaaajon

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان امروز انتقال داشتم بعد از ۱۵ سال نازایی با تخمک اهدایی ... راضی ام به رضای خدا اول از هم ...

سلام عزیزم بسلامتی انشاالله ک مامانی و با ی بتای تپل میای اینجا اعلام میکنی من تا 3 روز آمپول داشتم بعدش دیگه تا آخر شیاف بود من از شیاف راضی بودم

ممنون گلم😘😘😘.اره ۸ روزه بدنیا اومده هنوز بخیه هام خوب نشدن..دلارام گذاشتمش..

سلام عزیزم خیلی تبریک میگم الهی شکر 

سلامت فارغ شدید 

نام دار باشه زیر سایه خدا و اهل بیت ع باشید  

چقدر نزدیک ب تاسوعا عاشورا ب یادتون بودم اخه گفته بودید ۲۵ ب بعد تاریخ فارغ شدنتونه 

برای همه و ماهم دعا کنید 🤲❤️

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خود مادر شوهرم سعیدو بعد دوسال باردار شدمیگه دعا گرفتم چِل بری کردم و فلان...کلا به دکتر اعتقادی ندا ...

ببین چرا میگی با اسپرم اهدایی منفی شدم؟ خوب دو تا زوج کاملا سالم و جوان که هیچ مشکلی نداره هم دکتر میگه تا یکسال ممکنه طول بکشه بچه دار بشن. من هرکس رو دیدم تو اطرافیانم که هیچ مشکلی هم نداشتن شش ماه حداقل ژول کشیده تا باردار بشن. این یعنی بیشتر از ۶ بار iui

روی خودت عیب نذار و انتظار نداشته باش همون دفعه اول بشه

میدونم رفت و آمدش سخته ولی به خودت بگو طول میکشه که اگر منفی شد خیلی بهم نریزی… بعدم بهش بگو آزاد سازی بده، نمیدونم چرا نداده

انشالله بزودی مامان یه دختر قشنگ میشی 😍😍😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها کسی نمیدونه اینو؟حالم خیلی بده چند روزه. همش حالت تهوع میگیرم سریع. سستی و کسلی هم که بدتر. ت ...

اون پنتافیل خیلی سخته خوردنش

من دو روز مصرف کردم و‌دیگه نتونستم، تهوع و معده درد شدید میداد برای من

خیلی بد بو! حتما حال بدت بخاطر مصرف اونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اون پنتافیل خیلی سخته خوردنشمن دو روز مصرف کردم و‌دیگه نتونستم، تهوع و معده درد شدید میداد برای منخی ...

ممنون جواب دادی عزیزم. ممکنه ی مدت بعد مصرف عوارض بده؟ آخه نزدیک ی ماه هست میخورمش ولی تقریبا ی پنج شش روزه اینجوری شدم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

انشالله که مثبت میشی تا آخر بارداری بی دردسری داشته باشی 

آمپول پروژسترون پیدا کردنش راحته ؟ آخه یه مدت پیدا نمیشد کمیاب شده بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810