2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست
من انتقال دومم با موسی پور بود منفی که شدم یجوزی انرژی مثبت نمیداد بهم برا همین اینسری کلا با عبداله ...

عزیزم منظورم اینه که آمپول که برات می‌نوشتن میتونستی راحت پیداش کنی ؟ آخه یه مدت آمپول کمیاب شده بود فقط شیاف میدادن 

آمپول از همون داروخونه جهاد میگرفتی یا جای دیگه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب چهاردهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@یامنان    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰

۱۶_فطررس

۱۷_tamana366

18_favali

19_اهسته

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

۴۳_بانو۱۱۳

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم منظورم اینه که آمپول که برات می‌نوشتن میتونستی راحت پیداش کنی ؟ آخه یه مدت آمپول کمیاب شده بود ...

عزیزم من اسفند ک انتقال داده بودم مشکلی برا آمپول نداشتم. الان و ولی خبر ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من اسفند ک انتقال داده بودم مشکلی برا آمپول نداشتم. الان و ولی خبر ندارم

اها پس خدا رو شکر 

نه من قبل اسفند میگم که کمیاب شده بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنین! من یه جنین دیگه دارم، به نظرتون شهریور انتقال بدم و اگر دوباره نشد از اول شروع کنم!؟ 

یا نه، الان دوباره پانکچر بشم که جنین بیشتری داشته باشم و بعد دوباره انتقال رو شروع کنم؟!(برای اینکه حداقل بشه دوتایی انتقال داد بلکه شانسم بیشتر بشه)

نظر خودم رو دومی هست. فقط من مشکلم کیفیت تخمکه، بخاطر همین فکر کنم جنین ضعیفه و نمیگیره! ولی هرکاری فکرشو بکنین بابت تقویتش کردم ولی خب نشده! البته فعلا امید و انگیزه برای هیچکاری ندارم ولی بیخواب شده بودم گفتم سوال کنم، ممنونم از همتون!

بچه ها ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنین! من یه جنین دیگه دارم، به نظرتون شهریور انتقال بدم و اگر ...

سلام عزیزم به نظرم یک جنین رو انتقال نده با این هزینه های گرون بازم پانکچر شو به امید خدااااا ایندفعه تخمک هات با کیفیت شده باشن 

2810