2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست
ببخشید من جواب میدمنخوداب اینجوری که یه پیاز رو با روغن زیتون تفت میدی سبک که شد نخود خیس خورده رو م ...

مرسی مهربون😍

همینطوری درست کردم فقط پیاز رو سرخ نکردم همون اول خام انداختم داخلش😄 بلغورم نریختم

دست که میزنم گاهی وقتا گرمه گاهی وقتا سرده نمیفهمم کدوم قالب تره..

ممنون از اطلاعات خوبت🫂💗 چشم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من همیشه دوفاستون رو که قطع میکردم پس فرداش پریود میشدم الان ۵ روزه قطع کردم هیچ خبری نیس. هم ...

خاله جون بیبی نمیزنی🥹🐣؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم دختر کوچولوی مهربونم من میدونم بزودی مامان میشی و نتیجه این همه صبوری و زحمتتو میبینی !اره عز ...

دورت بگردم 🥹 🦋 🫂 

انشالله زایمانت مثل اب خوردن راحت باشه😍✨

منم طبیعی میخوام 🤭 از سزارین میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان مبارکه خیلی خوشحالم دوباره سیکل رو شروع کردیالهی به حق این ماه عزیز این بار دست پر میشی با ...

سلام نهال قشنگم😍 چطوری دختر

نهال جون من با دکتر عنایت الله ایزدی پیش میرم

اصفهان هستن ، 

اسپرم اهدایی میگیرم و iui میشم

ماه پیش منفی شدم 🥲 انشالله خدا بخواد اواخر مرداد مجدد میرم و مثبت میشم 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاله جون بیبی نمیزنی🥹🐣؟

خاله جون قربونت بره😍😂 نه بابا اون سمتی ک اصلا فکرت نره، من لوله کشی ام دیگه تموم شده، طبیعی امکان پذیر نیس برام که😅

اتفاقا با خودم فکر میکردم اگه لوله داشتم الان ذوق مرگ شده بودم بخاطر احوالاتم. خییییلی ب بارداری میخورد حالم. ولی خب اینو مطمئنم نیس 😅

این سستی و بی حالی خیلی اذیتم می کنه قرار بود دیروز برم دکتر ولی پریودم ک شروع نشد آواره موندم.

برام پرولاکتین نوشته بود امروز دادم اونم خوب بود و البته پایین تر از رنج نرمال اومده بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خاله جون قربونت بره😍😂 نه بابا اون سمتی ک اصلا فکرت نره، من لوله کشی ام دیگه تموم شده، طبیعی امکان ...

عزیزم چقدر شماها خداروشکر روحیه هاتون خوبه  کاش من یکم یاد بگیرم،افسرده عالم شدم 

سلام خانما برای ای وی اف وزنمون باید چقدر باشه؟؟

مثلا منی که قدم ۱۶۷ هست وزنم چقدر باشه خوبه؟

درسته که هر چی وزن کمتر باشه برای انتقال بهتره؟

ممنون میشم از تجربه هاتون بگین

عزیزم چقدر شماها خداروشکر روحیه هاتون خوبه کاش من یکم یاد بگیرم،افسرده عالم شدم

قربوووونت برم عزیزم دوره انتقال، فقط آدم چون منتظره خیلی سخت میگذره برا همین حالت قابل درکه.

ولی سعی کن الان از مادریت لذت ببری، ان شالله تا آخرشم امتداد داشته باشه این مادری😍

منم بعضی وقتا حال روحیم خراب میشه ولی تنها چیزی ک آرومم می‌کنه اینه که مطمئنم خدا خیر محضه و جز خیر برا بنده اش نمی‌خواد.

اتفاقاتی که برا من طول این نزدیک ده سال افتاده در مورد بچه دار شدن، عین همه شماها گرچه خ سخت بوده ولی یقین دارم ب نفع خودم بوده. آینده هم همینه. چه بده چه نده می‌دونم فرمان دست خودشه و جای درست میبره. هر چند برا یکی مثل من ک خیلی ایمانم قوی نیس گاهی زجرآور میشه ولی دلم خوشه به خیرخواهیش😍

ان شاالله هممون نتیجه زحمات مون رو با ونگ ونگ نی نی ها و شب بیداریاش میبینیم😅😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم دوره انتقال، فقط آدم چون منتظره خیلی سخت میگذره برا همین حالت قابل درکه.ولی سعی ...

عزیزم شما خیرشو فهمیدی؟!من چرا نمیفهمم این سختی ها چه خوبی برام داشته! جز اینکه هر روز حالم بدتر شده

عزیزم شما خیرشو فهمیدی؟!من چرا نمیفهمم این سختی ها چه خوبی برام داشته! جز اینکه هر روز حالم بدتر شده

نه خب خیلی جاها نفهمیدم😅. مهمم نیس بفهمم یا نه، چون تفاوت خاصی تو مسیر زندگیم نمیکنه. مهم اینه که به لطف خودش به کشتی بانیش اعتماد و اطمینان داشته باشیم😘

نه خب خیلی جاها نفهمیدم😅. مهمم نیس بفهمم یا نه، چون تفاوت خاصی تو مسیر زندگیم نمیکنه. مهم اینه که ب ...

حق با شماست ولی من خیلی تو اطرافیانم تک افتادم، تو‌ دوست و اشنا و فامیل هیچ کس مثل من نیست،این تفاوت اذیتم میکنه چون نمیدونم دلیلش چیه

عزیزم اینها به تقویت تخمک کمک میکنه؟ که بالغش کنه

بله،من چون فمی بست داشتم اینجوری داروهام رو میخورم به محض اتمامش: اوابوست4عدد+dhea,25 روزی ۳تا هر ۸ساعت+کوآنزیم ۳۰ هر ۸ساعت+فرتیل اید روزی ۱عدد+ویتامین E +امگا3 یک روز در میان+ویتامینD1000روزی یک عدد

اینا رو از 3ماه قبل تخمک کشی بخورین موثره

حق با شماست ولی من خیلی تو اطرافیانم تک افتادم، تو‌ دوست و اشنا و فامیل هیچ کس مثل من نیست،این تفاوت ...

🥺 خییییییلی میفهممت. تو خانواده ما هم کلا نه اسم خارج رحمی شنیده بودن نه ای وی اف و... با من با همشون آشنا شدن😅

تو دوستام همه فکر دومی و سومی هستن و من هنوز... 

تو سفر کربلا با یکی از فامیل های دور همسفر بودیم ی سال از من بزرگتر بود ماشاالله دو تا بچه بزرگ داشت نزدیک سن دانشگاه😅

بعد همش هم خودش هم شوهرش میگفتن براتون خیلی تو حرم دعا کردیم🥺 

حق با شماست ولی من خیلی تو اطرافیانم تک افتادم، تو‌ دوست و اشنا و فامیل هیچ کس مثل من نیست،این تفاوت ...

ان شالله خییییییلی زود ازین تک بودن درمیای دیگه😍

2810