2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
با سرنگ ۱۰ یکیشو‌کشیدم چقد جیغ زدم..بخدا دیگه کمر نموند برام از بس دورش بودم

میدونم درد داره ولی چاره ای نیست

برای من زخم شده بور که وقتی بچه مک میزد من مثل آلوخورشتی خودمو جمع میکردم از درر.یه بار که خون اومد تمام دهن بچه پر از خون شد .بعد به نرور نازک و لطیف شد و به راحتی شیر میخورد

ولی سرنگ خیلی برای من جواب داد. اگر هم زخم شد عسل بزن .خواستی بدی بخوره بشور

اولش برای شیر دهی سخته و آدم درگیر

مخصوصا اینکه هر کی میاد دیدن از سر مهر و محبت یه پیشنهادی داره واین کلافه کننده ست چون هنوز آدم خودش نمیدونه چند چنده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقالت کی هستش فاطمه جان ؟

معلوم نیس هنوز عزیزم.

منتظرم پریود بشم برم برا بررسی.

این ضخامت هی ادا در میاره. قبلاً سیکل های عادی ضخامتم خوب بود. ولی ماه پیش تقریبا روز ده سیکل رفتم سونو کنه، ضخامت ۳ و خورده ای بود. خودمم شوکه شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الای عزیز توی پریودی نباید بری چون خونریزی زیاد میکنه من از دو ماه قبل انتقال رفتم هفته ای دو جلسه م ...

ممنونم ک جواب دادی عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دورت بگردم بخوبیت. خداروشکر خواهرت داره آماده میشه برای سیکل انشاءالله بسلامتی وباموفقیت انجام ...

اره خداروشکر روحیش یکم بهتر شده !چقدر خوشحال شدم دکتر جدید گرفتی انشالله با همین نتیجه میگیری خواهر انشالله امسال هیچ منتظری دیگه نمونه و همتون مادر بشین 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم ای جانممممممممم 😍🥰❤️‍🔥قربونش بشم نازداره مامانش حتمالایقی عزیزم ممنون ازدعاهات درحقمون ...

فدات بشم مهربونم فدات خواهر اتفاقا من خودمم مردادی هستم عین خودت   من یکم مردادم ولی از بس شبا از خارش بدن خواب ندارم و کلافه هستم فقط میگم کاش زودتر سالم بیاد بغلم کار به تیر و مردادش ندارم  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
با حرفات گریه کردمچون شرایطت رو گفته بودی و میدونستیمالهی سلامت نی نی تو بغل کنیالهی این روزهای شادی ...

قربون قلب مهربونت خواهر انشاالله تک تک دوستامون معجزه خدارو ببینن و دلشون شاد بشه

قربون قلب مهربونت بشم گریه نکن واسه نینی خوب نیس نگران نباش سالم وسلامت میادبغلت ب امیدخدا. دعات برا ...

فدایع قلب شکستتون مطمعنم همتون بزودی حاجت روا میشین به خدا که بزودی اتفاق میفته و مثل من هنوز باورتون نمیشه 

😍♥️خیلی برات ذوق دارم قشنگمتورو از سال ۹۷ میشناسم تو تاپیک بید مجنون، واقعا از ته ته قلبم خیلی خوشح ...

ممنونم دختر کوچولوی مهربونم من میدونم بزودی مامان میشی و نتیجه این همه صبوری و زحمتتو میبینی !اره عزیزم میخام اگه خدا بخواد طبیعی زایمان کنم

سلام عزیزم ببین اشتباه این بوده که از اول با شیشه بهش شیر دادیدکترتون یا ماما نگفتن اینکارو نکنید؟به ...

دیروز ب مشاور پیام دادم.گفت اگه فردا سرکار بودم بیا پیشم..

پیش دکتر اطفال برا پی پی نکردنش بردمش ایقد دعوا مرد ک چرا شیر خشک دادیش..

بخدا خودم مخالف شیر خشکم..

تقصیر شوهرمه ک ب حرف بقیه گوش داد و خواست فقط دوشب شیر خشک بش بده.ک اینجور شده..

تو اینترنت خوندم رابط سینه هست.ببینم کارساز نیست ک بگیرم

ماهور جان درسته خودم تجربه نکردم ولی اندازه موهای سرم دیدم اطرافم اولش خیلی سخته ولی بایدکم نیاری عز ...

بازم ب تلاشم ادامه میدم..

نی نی یجوری گریه میکنه دلم براش کباب میشه.دیشب دوساعت دورش بودم و نگرفت.

ممنونم 😍🐣نمیدونم طبیعی هستم یا ن🤭 ولی هرچی ب سیکل iui نزدیک میشم ذوقم بیشتر میشهعزیزم جلو جلو حلا ...

فاطمه جان مبارکه خیلی خوشحالم دوباره سیکل رو شروع کردی

الهی به حق این ماه عزیز این بار دست پر میشی 

با کدوم دکتر انجام میدی؟ داروهای تقویتی چی خوردی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
2810