2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
دوستای خوبم من هر روز میام پیامتونو میخونم حرف نمی‌زنم ولی در کل همیشه پیگرتون هستم این چند روز درد ...

قربون قلب مهربونت بشم گریه نکن واسه نینی خوب نیس نگران نباش سالم وسلامت میادبغلت ب امیدخدا. دعات برامون بسته نمیخوادغصه ماهاروبخوری نینی همه چیو میفهمه اونم ناراحت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این روزها دل آدم بیشتر میگیره

آره واقعا ب من پیخ کنن گریم میاد ولی مجبورم خودموکنترل کنم ی قطره اشک میریزم چشام انقد ورم میکنه آبروم میره بغضموقورت میدم. آتی بعدمدتها ازخونه بیرون رفتم

پریشب همسرم گف بریم بنزین بزنیم یک شب گفتم الان دیگ دسته تموم شده همسایه نیست بیرون منو ببین بازترحم کنن گفتم بریم ولی همچنان جمعیت زیادبودازمحله دورشدیم اشنانبود اونجای تعزیه خونی بود چن دیقه اونجارفتم واسه همتون دعاکردم دست ب پرچم کشیدم توانتقال دادی اسمت جلوچشم بودازاماحسین حضرت عباس حضرت زینب..... ازهمشون خاستم این دفه تومثبت بشی بعدنوبت ماهابشه ب زودی.

دوستان بعداز منفی شدن ای یو ای چقد باید فاصلش باشه برای ای یو ای بعدی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
مگه منفی شدی؟ یه پریود بینش فاصله میندازن

هنوز معلوم نشده 😂دارم اطلاعات کسب میکنم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چقدر گذشته؟برای اینکه امیدوار بشی بگم که من با ای یو آی مثبت شدم ولی خب خارج رحمی بود

امروز روز ششم بود

عزیزم مشکلتون چیبود 

تنبلی مورفو اسپرم هم پایین بود ولی با اصلاح سبک اوکی شد

خداروشکر مرفولوژی چند بود اون موقعه

الان بچه دارید ؟

دو بود شد پنجنه ندارم، روز هشتم از انتقال دومم

انشالله به حق همین روزا مثبت بشی 

شوهر من یک بود عمل کرد دارو خورد شد چهار 

دوباره برگشت شده یک 🤦‍♀️خیلی ناامیدم بگیره یانه 

انشالله به حق همین روزا مثبت بشی شوهر من یک بود عمل کرد دارو خورد شد چهار دوباره برگشت شده یک 🤦‍♀️خ ...

همه چیز دست خداست،به اعداد و ارقام نیست،دیگه تو این هفت سال ثابت شده بهم،بهترین شرایطم که داشتم، نشد، وقتی خدا نخواست... 

همه چیز دست خداست،به اعداد و ارقام نیست،دیگه تو این هفت سال ثابت شده بهم،بهترین شرایطم که داشتم، نشد ...

انشالله این بار میشه 

2810