2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
دوستان عزیزم که این چند روز درد دل کردید و حرفهایی زدید که درد مشترک همه چشم انتظارهاست ؛ دیشب و سحر ...

خیلی مهربونی مهتاب جان ،خدا خیرت بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من تازه اومدم گلم بلد نیستم که چجوری برم به به خوش بحالشون. منم خیلی خودمو به در و دیوار میزنم بیچار ...

عزیزم همین که وارداین تاپیک میشی صفحه اول متن‌های طولانیه بخون بروپایین فهرست بندیه درموردمشکلات ازواسپرم گفته خیلی بهت کمک میکنه خداروشکر همسرت همراهیت میکنه چن قدم جلویی انشاءالله ب حق این روزای عزیزتوام معجزه میبینی نگران نباش خدابزرگه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بد! ولی دیگه که بدون دارو سونو ندادی چند وقته،شاید هنوزم داشته باشی.خیلی حالم بده نساجون، دلم مرگ ...

عزیزم😢اینطوری نگواتی جون این داروها لامصب روح وروان ادمومیخوره عزیزدلم انشاءالله یکشنبه مثبت میشی خستگی‌های این راهوفراموش میکنی

دورت بگردم اره مهربون ولی فقط رو نافم انداخت ..میگم اینطوری ک دیدم کار راحتی میاد بنظرت دو طرف شکمم ...

فاطمه روغن سیاهدونه بمال رحمو تخمدونت بگوهمسرت ماساژ بده چن دیقه ماساژ بده ک گرمای پوستتوحس کنی خون میادروی پوستت بعدبادکش گرم انجام بده هرشب یا ی شب درمیون 5دیقه بمونه کافیه رون وساق پاهم خیلی ب خونرسانی رحم ربط داره این نقاط روهم روغن مالی وماساژوبادکش کن توی پریودی انجام نده 

سلام عزیزدلم خوبی چقدر ناراحت شدم برا سونوت تو فکر نباش خواهر خدا بزرگه عزیزم !خاهرمم رفته باشگاه یه ...

سلام دورت بگردم بخوبیت. خداروشکر خواهرت داره آماده میشه برای سیکل انشاءالله بسلامتی وباموفقیت انجام میشه. نیاز جون منم ب امیدخدا ماه بعدبادکترجدیدنوبت گرفتم ببینم نظرش چیه دعامون کن این راه برای هممون خوش باشه هممون خسته ایم انرژیمون تحلیل رفته خداخودش برامون معجزه کنه فقط

سلام قربونت برم بستم مهربونم این جوجه انگار جا خوش کرده بیرون نمیاد خاهر انشالله لایق باشم سر زایما ...

سلام عزیزم ای جانممممممممم 😍🥰❤️‍🔥قربونش بشم نازداره مامانش حتمالایقی عزیزم ممنون ازدعاهات درحقمون چشم حتمادعامیکنیم هممون انشاءالله بسلامتی زایمان کنی گلم اگ اینطوری نازداشته باشه حتمامردادیه هم ماه من😍ولی یهوعجله کنه اخرتیرمیشه

دوستای خوبم من هر روز میام پیامتونو میخونم حرف نمی‌زنم ولی در کل همیشه پیگرتون هستم این چند روز درد ...

با حرفات گریه کردم

چون شرایطت رو گفته بودی و میدونستیم

الهی سلامت نی نی تو بغل کنی

الهی این روزهای شادی و استرس تو قسمت همه بچه ها بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
برای منم با پریود حساب کردن تا الان هم درست بوده یه روز فقط جلو من بهمن ماه ۱۱ بهمن فولیکول خوب داشت ...

هفته ی چندمین اگه سونو  ان تی دادین دقیقش وونو زایمانم با تاریخ ان تی میزنن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810