2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042842 بازدید | 684276 پست
من نمی شناسمشون ولی حتما برو ببین نظرشون چیه و پیگیری کن ان شاالله زود برطرف میشه ..حق داری این وفقه ...

دورت بگردم ممنونم ازت. چشم شنبه یا یکشنبه میرم. دکترعلیرضایی هم میگن تومام خیلی علمش ب روزه سردرگمم خیلی راحت میتونستم انتقال بدم بخاطری مایع مزخرف رحم اجاره ای بایدبگیرم رحمم تری لاین بوداخ ک چقدحس بدی داشتم صدای دکترم توگوشم میپچیدبازم مایع جمع شده 😔

دورت بگردم ممنونم ازت. چشم شنبه یا یکشنبه میرم. دکترعلیرضایی هم میگن تومام خیلی علمش ب روزه سردرگمم ...

عزمزمه خواهر شوهرم رحمش پر از فیبرومه و دو بار تا حالا فیبروم ها رو تخلیه کرده بازم رحمش فیبروم تولید میکنه در ضمن ۴۶ سالشه هر جا میرفت دکتر میگفتن رحمش جواب نمیده و باید رحم اجاره ای بگیره پیش دکترهای زیادی رفت همه همینو میگفتن

اما پارسال رفت مام زیر نظر علیرضایی و با مشاوره دکتر نصر باردار شد سه تا انتقال دادن سه تاش گرفت یکیش قلبش تشکیل نشد اما دوتاش موند

بنظرم مام هم برو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری عزیزم، معده درد رو منم دارم، من همیشه معده درد داشتم ولی الان خیلی تشدید شده، دیشب راه میرفت ...

آتی من تواین مورد یکی میترسیدم شرایطش سخت باشه. یکیم دوسدارم اطرافیانم نفهمن همین جاریم بفهمه وای خدامیدونه چقدرپشتم حرف میزنه و....... توبرات مهم نیست کسی بفهمه؟ 

خب وقتی جنین داری نمیشه رحم اجاره کنید؟

هم هزینش ندارم هم این همه آدم چیکارکنم مگ باورمیکنن بچه خودمه ک رحمم مشکل داره.ب رحم اجاره ای هم اعتبارنیست من تاپیکادیدم رحم اجاره ای هامثبت نشدن این همه پول خرج کنی بازحتمی نیس

[QUOTE=345069718]کسی با دکتر ملک منصوراقصی ویزیت شده؟ دکترم ارجاع دادپیشش نمیدونم برم نرم خستم ازدا ...

ممنون عزیزم. فک کنم نوبت ب این زودی نده دکترم نامه نوشته شایدباابن بتونم بین مریض برم انشاالله همه معجزه هاروببینیم من بخداکم نمیارم حالاحالاها انقد داروخوردم باوجود درد ایی ک کشیدم ولی وقتی آب پاکی میریزن آدم دلسردمیشه دوسندارم بگن رحم اجاره ای انگیزه امیدم کم میشه ولی بگن کارت جورمیشه ولی زمان بره من منتظرمیمونم بادلوجون

آتی من تواین مورد یکی میترسیدم شرایطش سخت باشه. یکیم دوسدارم اطرافیانم نفهمن همین جاریم بفهمه وای خد ...

دورت بگردم چقدر ناراحت شدم از اتفاقی که افتاده 

برو دکتر انشالله که پیدا میکنن علت رو 

ولی فداتشم انقد حرف مردم برات مهم نباشه 

من تمام فامیلای همسرم تو روستا زندگی میکنن و ابدیت شده نیستن.‌.. ولی با این حال من همه جوره ب داشتن فرزند فکر کردم و اقدام کردم بابتش 

ولی متاسفانه خدا هنوز صلاح ندونسته‌‌..

حرف مردم نهایت خیلی ادامه دار باشه ۱۰.۲۰ روزه بعدش تموم میشه... ولی خوشی تو ابدی میشه

همیشه ببین دلت چی میخواد ... همونو انجام بده

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزمزمه خواهر شوهرم رحمش پر از فیبرومه و دو بار تا حالا فیبروم ها رو تخلیه کرده بازم رحمش فیبروم تولی ...

ممنون عزیزم منم تعریف دکترعلیرضایونصروشنیدم. آخه عکس رنگی اکی بود ظنم ب اینم میره ک شایدعکس رنگی دقیق نبوده یااشتباه انجام دادن

[QUOTE=345117722]دورت بگردم چقدر ناراحت شدم از اتفاقی که افتاده  برو دکتر انشالله که پیدا میکنن علت رو  و ...[/QUOTE فدات شم ازهمتون عذرمیخوام  ک ناراحتتون کردم. چی بگم والاموندم خودموهمسرم ذره ای برامون مهم نیست ازبهزیستی یاپرورشگاه باشه البته همسرم این راه بچه روفقط بخاطرمن میادوگرنه حال بدیموسرداروهامیبینه ناراحت میشه همش میخادمنصرفم کنه چون مثل جنازه میشم دارومیخورم نمیدونم حرف مردم رونمیتونم کناربیام آخه ی چیزایی هس آدم نمیتونه بگ میترسم آشنایی بشناسه منو. مگراینکه آدم بزاره بره جایی دگ ی مدت اونجااقدام کنه

آتی من تواین مورد یکی میترسیدم شرایطش سخت باشه. یکیم دوسدارم اطرافیانم نفهمن همین جاریم بفهمه وای خد ...

ببین عزیزم من چون خودم اعتماد به نفس خیلی کمی دارم و روحیه م ضعیفه، اوایلش سخته برام که باهاش تو جمع برم، خیلی زود با یه حرف یا یه نگاه خودمو میبازم وگرنه به طور کلی اطرافیانم چنین اخلاقهایی ندارن که بازخورد بدی داشته باشن، مشکل فقط خودمم که ضعیف النفسم، به نظر میاد خیلی سخت بتونم بیفتم روی روال، انگار که مثلا خجالت بکشم

ممنون عزیزم. فک کنم نوبت ب این زودی نده دکترم نامه نوشته شایدباابن بتونم بین مریض برم انشاالله همه م ...

انشالله که جور میشه عزیزم ،خدا بزرگه ،اینقدر آدمای زیادی رو بعد از اینکه ناامید کردن طبیعی باردار شدن ،نه خودمون نه دکترا از آینده خبر نداریم ،همه چی دست‌ خداست ،انشالله همه چی به خوبی برات پیش بره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هم هزینش ندارم هم این همه آدم چیکارکنم مگ باورمیکنن بچه خودمه ک رحمم مشکل داره.ب رحم اجاره ای هم اعت ...

اتفاقا یکی همزمان بامن انتقال داد و رحم اجاره بود

ازش پرسیدم گفت تا ۳تا انتقال میدن اگر مثبت شد پول میدن و‌گرنه که درحد هزینه انتقال و دارو و دکتر

واقعا با وجود اطرافیان خیلی سخته

انشاالله دکتر عوض میکنی و خودت باردار میشی

سلام عزیزم دوباره آزمایش بتا دادم شده ۴۹۷بنظرتون برای ۵ هفته و چهار روز این بتا کم نیست؟ممکنه باردار ...

نمیدونم عزیزم

ولی بتا داره  روند معقول رشد میکنه.به بالای ۱۰۰۰ برسه بری سونو کیسه پیداست

فقط استراحت کن و آرام باش

سلام گلم من خونریزی داشتم رفتم گف کوچیکه ولی داشت.حالا آمپول و شیاف با هم میزنم توکل بخدا.ایشالله خو ...

منم امرور رفتم. خداروشکر قلبش تشکیل شده بود

حالا باید یه سری آزمایش بدم

2810