2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
ممنون آتی جونم.اگ بدونی حال جسمیم چقدبده حالت تهوع شدید سوزش دردمعده دردبدن.... خیلی طاقت آوردم صبرم ...

حق داری عزیزم، معده درد رو منم دارم، من همیشه معده درد داشتم ولی الان خیلی تشدید شده، دیشب راه میرفتم همش از شدت درد، به قول بچه ها چندجای دیگه ویزیت شو نظراتشون رو بدون درمورد این مایع، درمورد فرزندخوندگی هم فکر نمیکنم سخت باشه فقط یکم زمانبره که من فکر میکردم پنج شش سال طول بکشه ولی این خانوم گفتن یکساله انجام شده،احتمالا پسر بوده فرزندشون، من خودم پارسال توی سایت ثبت نام کردم،دو مرتبه هم بهم زنگ زدن که مدارکتو تکمیل کن وگرنه پرونده ت رو کامل میبندیم ولی اون موقع چون هنوز خودم آی وی اف نکرده بودم همسرم همکاری نکرد و گفت فعلا دست نگه دار ولی پشیمونم، حداقل یکم از کارهاشو هم که میکردم یکم جلو میفتادم، حالا این بین اگه خودمم باردار میشدم که اشکالی نداشت! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=345069718]کسی با دکتر  ملک منصوراقصی ویزیت شده؟ دکترم ارجاع دادپیشش نمیدونم برم نرم خستم ازداروها[/QU 

من پیشش نرفتم ولی از کسی شنیدم پیش‌ هیچ دکتری نتیجه نگرفته بود رفته بود پیش این دکتر ،انشالله برای تو هم سبب ساز بشه و با خبر خوب بیای 

دکتر معروفیه ، باید تو‌نت زده نحوه نوبت‌گرفتن اینارو 

کی میشه از این دکتر رفتنا راحت شیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزمفردا میرم. نی نی هم امیدوارم خوب باشهشما خوبی؟ شما رفتی؟خوب بود جوجه قشنگه؟

سلام گلم من خونریزی داشتم رفتم گف کوچیکه ولی داشت.حالا آمپول و شیاف با هم میزنم توکل بخدا.ایشالله خوش خبر باشی

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️چله_زیارت_عاشورا# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱلل ...

مممنونم عزیزم.خدا حاجت رواتون کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام. دوستان رشد جنینم بعد ivf تو شش هفته مونده الان دو هفته س رفتم سونو با شکمی دیده نشد و سنش رو همین 5،6 هفته گفتن با سونوی داخلی جنین دیده شد ولی قلب نداشت و گفتن هفته بعد تکرار کنم

الان 9 هفته و خرده ای هستم تا کی صبر کنم؟ ، شیاف پروژسترون میذارم، کی به لکه بینی میوفتم؟ اگه خونریزی نداشته باشم باید کورتاژ کنم یا قرص میدن؟باید برم بیمارستان؟ خیلی سخته؟

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

چقدر ناراحت شدم این پیامتون رو خوندم 😔😔 مایع رو فرستادن آزمایشگاه تا بررسی بشه چیه؟ یه دکتر زنان د ...

ببخش عزیزم اگ ناراحتت کردم دکترم گف بروپیش دکتراقصی مشاوره. بهش میگم بفرستن آزمایشگاه هرچندبعیدمیدونم چیزی بفهمن

عزیزمبهتون توصیه می کنم برید کلینیک بهاران نگار دکتر فیروزه اکبری اسبقمن بعد از ۴ جای مختلف ک دکتر ر ...

ممنون عزیزم چ روزها ساعت‌هایی هستن؟ ب نظرتون علمشون انقدهست ک بفهمن مایع چیه چون تودنیاهیشکی مثل من نبوده هیچ دکتری نمیدونه

2810