2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042865 بازدید | 684276 پست
سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

عزیزم مبارکت باشه.من از سالها پیش میام اینجا و کاربریت برام اشنا بود.خیلی برات خوشحال شدم.از لحاظ مالی چیزی خواستن به نام بچه بزنید؟برا یکی از دوستانم میپریم

آفرین ب این دکتر. خداروشکر مشکل ایمنی نداشتی. منم متفورمین واسه قندم میخورم😐همه جام دربوداغونه😆

انشاالله با یه نی نی همه خستگیت هات به در میره

راستی ب۶ رو نمیدونم برای چی خوبه ولی میگن خوبه😆😆

حس نداشتم جستجو کنم اون داده منم خوردم

ولی تو بارداری برای حالت تهوع مثل اینکه خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله با یه نی نی همه خستگیت هات به در میرهراستی ب۶ رو نمیدونم برای چی خوبه ولی میگن خوبه😆😆حس ن ...

فداتشم انشالله آره حالت تهوع میدونستم ب خوبه ولی ب 6واسه چیز دیگم خوب بودیادم رفته خاستم ببینم واسه توام علت خاصی داشته داده. 

عزیزم نمیدونم چی بگم،درکت میکنم

ممنون آتی جونم.اگ بدونی حال جسمیم چقدبده حالت تهوع شدید سوزش دردمعده دردبدن.... خیلی طاقت آوردم صبرم خیلی زیادبود تازه صدام دراومده خواهرم بخاطرمن گریه میکرد میگف تویی دووم آوردی این همه سختی کشیدی همه روغصه دارکردم همه خسته شدن انقد دعام کردنوبی نتیجه بودکاش طوطیامیومدکامل توضیح دادشرایطشو. من خودم تودلم میگفتم اگ بچه داربشم ی بچم ب فرزندخواندگی میگیرم اگ شرایطش آسون باشه ولی خدابرام نخواست

بچه هابازم مایع لعنتی بود😢بازم کنسل شد😔

چقدر ناراحت شدم این پیامتون رو خوندم 😔😔 مایع رو فرستادن آزمایشگاه تا بررسی بشه چیه؟ یه دکتر زنان دیگه وقت بگیرین ببینین چی میگه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کسی با دکتر ملک منصوراقصی ویزیت شده؟ دکترم ارجاع دادپیشش نمیدونم برم نرم خستم ازداروها

عزیزم

بهتون توصیه می کنم برید کلینیک بهاران نگار 

دکتر فیروزه اکبری اسبق

من بعد از ۴ جای مختلف ک دکتر رفتم اینجا پنجمین جایی ک دارم میرم و نسبت ب قبلی ها این دکتره خیلی بهتره 

کسی با دکتر ملک منصوراقصی ویزیت شده؟ دکترم ارجاع دادپیشش نمیدونم برم نرم خستم ازداروها

من نمی شناسمشون ولی حتما برو ببین نظرشون چیه و پیگیری کن ان شاالله زود برطرف میشه ..حق داری این وفقه یکم انرژی آدم رو میگیره ولی تو قوی هستی و از پسش برمیای .شاید داروی جدیدی نیاز نباشه بهش فکر نکن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810