2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042874 بازدید | 684276 پست
😁😁😁من از نظر خورد خوراک خیلی اوکی بودم ولی منو سرما دادن مامانم خیلی بچه بود منو دنیا اوردبنده خد ...

چه قدر کوچولو بودی هفت ماهه دنیا اومدی یعنی ،مامانت چه بامزه بوده

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
آره میفهمم واقعا مرخصی گرفتن از سر کار و وقت گذاشتن برای اینا سخته و کلی فکر و ذهن آدم درگیر چی بگم ...

بله عزيزم چاره ای نیست فعلا ایگن ما هستیم که باید خودمونو با همه چی تطبیق بدیم ، آخه پنجشنبه هم بیفته کسی نیست بچه رو نگه نداره شرایط پنجشنبه رفتنمم سخته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم واقعاسخته کلی برنامه ریزی کردی بعدبری ببینی کلابرنامه هاتو بهم زدن. بیشترازهمه بی مسئولی ...

اره عزيزم اصلا آنقدر ریلکسن اصلا زمان آدم براشون مهم نیست ،میدونم حرص خوردن بی فایده و باید بیخیال باشم ولی خیلی اون لحظه حرصم گرفت بعد شش ماه که از سقطم میگذره و ده ها بار رفتن به مرکز و چندبار ويزيت و پانکچر و سونو الان یادش افتاده

دکترت چش نخوره بااین سرعت عمل. آسمان جون جنین هابرحسب کیفیت گریدبندی میکنن خوب معلومه ک آ ازهمه بهتر ...

خدا کنه جنین شناسش خوب باشه من شناختی از جنین شناس رویان ندارم فقط میتونم امیدوار باشم ،،، حالا همین دکتر من شلوغ‌ترین دکتر رویانه از بس همه قبولش دارن مریص بقیه دکترا هم دکترشونو عوض میکنن با این ويزيت بشن یکی از دلایل همین سهل انگاریشم تعداد بالای مریصاشه امیدوارم فقط نتیجه بگیرم تا این همه علافی و اذیت این چندسال بارزه

2تادونه دادکابربلین ک نمیخورم یکیش بستم بودبازامروزحالم بدشد نمیتونم داذوهاموبخورم چیکارکنم معدم حسا ...

آهان فقط دوتا دونه داد .میدونم و میفهمم منم به خاطر داروهای زیادی که میخورم معده ام خیلی اذیت میشه .به دکتر بگین شاید دارویی داد بهتون بابت مشکل معده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره چک کن ببین دادی اگه ندادی از دکتر زرنانی وقت بگیر ان مواردی که نیاز هست رو برات بنویسه .آره ضرر ...

دورت بگردم 🫂🫀🦋

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای مامانت🤣🤣🤣الهی چقد مامانامون مظلوم وساده بودن فاطمه من 750گرم بودم😯میزاشت توجیبشون🤣الانم درش ...

ووییی خدا چقد کوچولو 🥹♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها ببخشید تو رو خدا من نمیتونم از کسی بپرسم فقط شما رو دارم میدونم شاید اینجا جای مطرح کردنش نباشه ولی تو رو خدا منو ببخشید کسی قرص اورژانسی خورده بتونه منو راهنمایی کنه؟

چه قدر کوچولو بودی هفت ماهه دنیا اومدی یعنی ،مامانت چه بامزه بوده

ن همون سر ۹ ماه اومدم قشنگم

داداشمم کوچولو بود وقتی دنیا اومد ، مامانم خودش ریز نقشه فکر کنم بخاطر این موضوع باشه... الان ب مامانم نمیخوره من دخترش باشم ۴۴ سالشه 

داداشمم الان ب مامانم رفته خیلی ریزه

ولی من خیلی خوش خوراک بودم مثلا تو بچگی روزی ۳ کیلو شیر گاو می‌خوردم الان درشت شدم مخصوصا استخونام خیلی پره

تو بچگی خیلی شیطون و تخص بودم ولی انقد استخوانام پر بوده تاحالا جاییم نشکسته 😐😁

پز زیر پوستی دادم 😆😅 اخه کی غول بودن براش ملاکه ک پز بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها سلام سلام خوبید خوشید منو یادتون هست یا نه😍😍😍😍

سلام کوییین جونم خوبی عزیز دلم 

مگه میشه شمارو فراموش کرد😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کاش بخوادبرامون من الان بای قرص کوچیک چپ کردم ازسرم ترسیدم

ان شاالله که خدا برامون میخواد اونم خیلی زود 🤲🤲 نه نترس ان شاالله اگه قرار شد استفاده کنی هیچ واکنش بدی نداشته باشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات شم منظورم اینه شیاف گذاشتم چندساعت بعدامپولشوبزنم؟ تداخل دارن

هر جفتشون پرژسترون هستن تداخلی باهم ندارن اگه مثلا ۹ صبح شیاف رو گذاشتی آمپول رو ۹ شب بزن اگه فقط دوتا (یه شیاف و یک دونه آمپول داری)

2810