2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042832 بازدید | 684273 پست
ممنونم از شمامن چندین بار پانکچر شدم وهر بار فقط یدونه جنین برام تشکیل میشد،بهم همون سیکل اول گفتن ب ...

منم ذخیرم پایینه تنبلی دارم آی وی افم منفی شد کلا ۵تا تخمک داشتم شد دوتا جنین... ب نظرم فقط باید خدا بخواد بقیه فاکتورا مهم نیستن. پیش همون دکتری ک من منفی شدم خیلی از دوست و اشناها بار اول مثبت شدن... بقدری افسردم بقدری از تکرار اون روزها میترسم ک بعد منفی شدن ول کردم و دیگه نرفتم دکتر....

اشکالی نداره آسمان جان .فکر و ذهنت رو درگیر نکن میدونم انتظار سخته ولی ان شاالله که بهترین نتیجه رو ...

میدونه ناراحتیم بیشتر از چیه عزيزم از اینه هم زمان از دست میره که برای من زمان الان طلاست هم اینکه الان خودم نه تنها باید مرخصی بگیرم بلکه بردن همراه الزامیه ،همسر منم به سختی بهش مرخصی میدن یعنی پانکچرم که ۱۵ خرداد و تعطیل رسمی بود هم باید میرفت سرکار و بسختی و استرس رفتيم پانکچر ،اون دفعه هم که رفتم همین هیستروسونوگرافی به سختی مرخصی ساعتی گرفت اونم کارم تموم شد تو راه برگشت به سرکارش کلی بهش زنگ زده بودن، بخاطر همین الان استرس اینم گرفتم حالا اگه فقط خودم باید تنها میرفتم مشکلی نبود ،از طرفی هم میگم الان یه مشکلی پیش نیاد دوباره روز از نو روزی از نو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر وقت برای ویزیت میرم، اول از همه دعا میکنم همه ی کساییکه کارشون به کلینیک نازایی افتاده زود جواب ب ...

الهی آمین .🤲🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میدونه ناراحتیم بیشتر از چیه عزيزم از اینه هم زمان از دست میره که برای من زمان الان طلاست هم اینکه ا ...

آره میفهمم واقعا مرخصی گرفتن از سر کار و وقت گذاشتن برای اینا سخته و کلی فکر و ذهن آدم درگیر چی بگم مرخصی بگیرم برم و بیام ترافیکم که ماشاالله انقدر زیاده که نمیشه خیلی سریع خودتون رو برسونین سرکار .حالا امیدوارم تایم وقت دهی هیسترو تون بیافته پنجشنبه که خیلی دغدغه مرخصی نداشته باشین .امیدوارم نتیجه هستروتونم خوب باشه و نیاز به درمانی چیزی نداشته باشین ...خیلی دغدغه زمان رو نداشته باشین بسپارین بخدا منم خیلی محدودیت زمان دارم و فرصتم کمه ولی چاره ای نیست باید صبور باشیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه هافاصله شیاف پروژسترون وامپول پروژسترون چقدر باشه؟ با داروهای دیگم بایدفاصله داشته باشن؟

اگه سه تا داری هر ۸ ساعت استفاده کن اگه دوتا هر دوازده ساعت که سطح پروژسترون خونت ثابت بمونه 

مممنونم عزيزم، واقعا ناراحت کننده ست من بعد از سقط چند دوره صبر کردم دوبار هم ويزيت شدم بعد رفتم تو ...

قربونت برم واقعاسخته کلی برنامه ریزی کردی  بعدبری ببینی کلابرنامه هاتو بهم زدن. بیشترازهمه بی مسئولیتیشون ادمواذیت میکنه پول بیمارومیخان فقط

بله نتیجه خوب بود الان یادش افتاده بعد اون یه بارداری پوچ هم داشتم حالا قبلش ده بار پرونده رو هم خود ...

دکترت چش نخوره بااین سرعت عمل. آسمان جون جنین هابرحسب کیفیت گریدبندی میکنن خوب معلومه ک آ ازهمه بهتره.ولی ب این معنی نیست ک اونی ک متوسطه بده یاحتما آباشه میگیره نه. اینا نام گذاریه ب نظرمن وقتی جنینی مونده وبراش گریدتعیین کردن پس قابلیت زنده موندنوداره همین سی ک ازآ وبی پایین‌تره ولی خیلیاباهمین مثبت شدن پس هیچ علم وتجربه ای ثابت نکرده فقط آ مثبتی داره. ببین بلاست واگه جنین شناس خوب باشه مواظب باشه کیفیت جنین پایین نیادچ اشکالی داره بزاربلاست کنن اگ جنین شناس خوبه

وااای چقدر بددددد . چه عوارض بدی داشت براتون با دکتر صحبت کنین داروی دیگه ای اگه داره استفاده کنین م ...

2تادونه دادکابربلین ک نمیخورم یکیش بستم بودبازامروزحالم بدشد نمیتونم داذوهاموبخورم چیکارکنم معدم حساسه

وااای چقدر بددددد . چه عوارض بدی داشت براتون با دکتر صحبت کنین داروی دیگه ای اگه داره استفاده کنین م ...

دکترم نفرستادازمایشگاه گفتم بهش بفرست. واقعا من دیگ جسمی بخداجون ندارم حالم خیلی بده😭

سلام دوستانکسی هیستروسکوپی انجام داده؟درد داره و اینکه بعدش مراقبت خاصی میخواد؟

سلام عزیزم با بیهوشیه. باعمل سرپایی فرقی نداره😆من ک حالم خوب بود درد نداشتم اصلا آنتی بیوتیک دکتر میده روزاول عمل کارسنگین نکن رابطه تا یک الی دوهفته نداشته باش البته بعضیاچن روزبعدعمل داشتن مونده ب بدنت خونریزی کمه یانه ولی نداشته باشی بهتره چون مستعدعفونتی بعدعمل

سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

چه قدر حالم خوب شد با تایپیکت بهت تبریک میگم خیلی زیاد بچتون چیه عزیزم   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810