2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042882 بازدید | 684276 پست
بله عزيزم چاره ای نیست فعلا ایگن ما هستیم که باید خودمونو با همه چی تطبیق بدیم ، آخه پنجشنبه هم بیفت ...

بله دقیقا ،فوقش بچه رو هم با خودتون ببرین و تو حیاط با پدر خانواده بازی میکنن تا شما کارتون تموم بشه خیلی  خود فرایند هیسترو زمان زیادی نمیبره فقط معطلیش قبلش هست تا نوبتتون بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی مدنظرتونه ؟

۳۰ ام مصرف کردم کی باید پریود بشم؟ امروز کمردرد و دلدرد دارم و لک قهوه ای خون نیست ببخشید دفعات قبل پریود میشدم کامل از خونریزی شروع میشد اما الان هنوز به قولی باز نشده پریودم از دیشب فقط لک قهوه ای دارم خیلی نگرانم

سلام عزیزم.متاسفم نمیدونم چی بگم ول به حکمت و خواست خدا اعتقاد داشته باش.بین ۴روز تا ۱هفته بعداز قطع ...

ممنونم عزیزم آن شالله دفعه بعد مثبت یشم فقط یه بار دیگه جنین دارم واسه انتقال

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

۳۰ ام مصرف کردم کی باید پریود بشم؟ امروز کمردرد و دلدرد دارم و لک قهوه ای خون نیست ببخشید دفعات قبل ...

نه نگران نباشین ان شاالله زود پریود میشین .بعضی وقتها ممکنه اینجوری بشه .همین استرس خودش تو پریود تاثیر میزاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
موقع حامله میشدم اینجوری بودم که موقع پریود لک قهوه ای میدیدم الان نمیدونم این لک ها بخاطر قرصه یا ب ...

ان شاالله که به خاطر قرص هست و روی پریودیتون تاثیر گذاشته 

نه نگران نباشین ان شاالله زود پریود میشین .بعضی وقتها ممکنه اینجوری بشه .همین استرس خودش تو پریود تا ...

از دیشبه همینجوری استرس دارم ان شاالله مرسی عزیزم

احتمالا بخاطر قرصه چون من پریودام یکم سنگینه یعنی لک و اینا ندارم خونریزی میکنم یهو

ن همون سر ۹ ماه اومدم قشنگمداداشمم کوچولو بود وقتی دنیا اومد ، مامانم خودش ریز نقشه فکر کنم بخاطر ای ...

چه جالب ،در عوض بچه خودت تپل میشه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه‌ها کسی تو بارداری جز اون قند که چیز شیرین میخورن ،،، قند دو ساعت بعد صبحانه ، دوساعت بعد ناهار و شام داده ؟ آمپول ریه جنین و همه باید بزنن تو بارداری ؟ ریه جنین چند ماهگی تشکیل میشه ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810