2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042815 بازدید | 684273 پست
سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

😭😍 واییییییییییییی طوطیا جون چقدر خوشحال شدم 

مبارکت باشه مامان خانم 

انشالله روزی منم باشه 

حس قشنگت به منم القا شد

کوچولوی قشنگت پسره یا دختر چند وقتشه؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

سلام عزیزم. مبارکت باشه

من شما رو یادمه. فکرکنم مشکل ضخامت داشتی  اگر درست بگم

ولی یادمه که اقدام کرده بودی برای بهزیستی

خداروشکر. نبریک هم به شما هم به اون طفل ناز که صاحب پدر ومادر شده

دختر یا پسر؟سنش چقدره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزمنمیدونم چ اتفاقی داره می اوفته فقط خدا کنه ازمایشم منفی شه😭

خوندم که آزمایش منفی شد 

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره نازنین♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من مدرکش رو دارم عزیزم،متخصص عفونی هستمچون خودم گذرم به مراکز نازایی افتاد،تصمیم گرفتم هر کمکی از دس ...

همون که انقدر تخصصی توضیح دادین. خداخیرتون بده که به فکر هستین

انشاالله گذر هیچکس به این مراکز نیوفته

فاطمه جون آزمایشای ایمنی رو کلا بیمه ساپورت نمیکنه ،یعنی حتی اگه تکمیلی داشته باشی برای مثلا ۱۰ میلی ...

ممنون مهربونم 🫀 

رز قشنگم تصمیم گرفتم باتوجه به هزینه ی زیادش یه بار دیگه iui کنم ، به امید خدا انشالله مثبت بشم

چون اینطوری که تحقیق کردم iui هم مثل اقدام طبیعی هست روندش ، و ممکنه ماه اول بدن با اون دی ان ای خو نگیره...

چون در حال حاضر از نظر مالی یکم عقب افتادیم بخاطر یه موضوعی...

سعید هرچی پس اندازی داشت داده ب داییم و الان عقبیم ... 

ولی اگ زبونم لال دفعه دوم نشه حتما انجام میدم این آزمایش هارو و میرم پیش کسی ک تخصص داره

از تمام صحبتهاتون شات گرفتم

مرسی که راهنماییم میکنید

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون تو ایمنی بدنت پایینه که سرما میخوری این آزمایشایی که همه میدن می‌خوان ایمنی بالا نباشه اگه ...

بخاطر همین موضوع ، تصمیم گرفتم یه بار دیگه انجام بدم 

انشالله مثبت بشم....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همگی 

میشه اونایی که تحربه انتقال منفی داشتن کمکم کنن چون من باراولم بود که منفی شدم 

آزمایشم منفی شد و دوروزه داروهامو قطع کردم به شدت امروز تهوع دارم گلاب به روتون بالاآوردم 

حتی هنوووزم از شدت تهوع نمیتونم دراز بکشم 

چند روز بعد انتقال منفی و قطع داروها پریود میشم؟ سردرد و تهوع واقعا عذاب آوره برام

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بله ممکنه مشکل ایمنی داشته باشین،این آزمایشات ایمونولوژی که براتون نوشتن در واقع ایمنی بدن شما در مق ...

خیلی کامل بود عزیز دلم ممنون ازت ♥️

عزیزم فعلا تصمیم گرفتم یه بار دیگه با اسپرم اهدایی iui شم 

چون میگن مثل اقدام طبیعیه ممکنه زمان ببره تا بدن زن قبول کنه اسپرم بیگانه رو ،

حالا نمیدونم چقدر صحت داره.‌‌..

ولی من بخاطر هزینه ی زیاد آزمایش ها ، یه بار دیگه هم iui میکنم

چون همون اول ۱۷ تومان بابت ۷ بار iui پرداخت کردم 

من ۶ بار دیگه فرصت دارم 

انشالله بار دوم مثبت بشم 🥹 🫀 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله ممکنه مشکل ایمنی داشته باشین،این آزمایشات ایمونولوژی که براتون نوشتن در واقع ایمنی بدن شما در مق ...

اولین iui  من ۴ تا تخمک داشتم روز ۱۳ سیکل نسبتا سایز هاشون خوب بود

ولی دکترم بهم آزادسازی نداده بود‌‌..

شاید تخمکام ازاد نشدن ک مثبت نشدم ... نمیدونم اینا فقط احتماله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو سوابق پزشکی قدیمیت چک کن ببین فاکتورهای ایمنی و انعقادی مثل cd ۱۶،۵۶ و ...،v leiden ,protein c,s, ...

شات گرفتم 😁🫣

گمون نکنم داده باشم ‌...

رادیس جونم من هیچ وقت عفونت واژن نگرفتم ‌، اوایل ازدواج یادم نیست ، ولی از وقتی تحت نظر برای ناباروری هستم هیچوقت مشکل عفونت نداشتم 

بنظرت لازمه برای ماه جدید ک میخوام مجدد اقدام کنم برم ماما معاینم کنه؟

۳ بار تست پاپ اسمیر دادم این مدت ک اوکی بود

دوبارم عکس رنگی ، اونم اوکی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه عزیزم.چقد خوب..خداروشکر ک زندگیت شیرین شد..

خداروشکر ک خودت و شوهرت با هم خوب بودین و بپای همدیگه موندین و تصمیمتون مث هم شد ..

نی نی دخترع یا پسر؟ چقدش بود ک گرفتی؟

چقد این راه طول کشید تا بچه رو بتون دادن؟ 

چقد هزینه ازتون گرفتن؟نظر خانواده ها وی بود در این مورد؟ کسی هم مخالفت کرد

عکس نی نی رو برامون بفرست.

زیاد سوال پرسیدم🤭

ن مث ای یو ای بود سرنگ یاکاتربودنمیدونم دقیق داخل رحم کردمایع روکشیدبهم نشون داد صدرحمت ب پاپ اسمیرا ...

عجبا .... 

دکترا هم همکاری نمیکنن با ادم🥲

انشالله که مشکلت رفع شده و به زودی انتقال میدی ، و جوجه هات میان تو شکمت تا ۴۰ هفته بعد در سلامت کامل میان تو آغوشت 😍🥹🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازدست تو دخترخوشمزه چقدرخندیدم 🤣🤣🤣🤣خوب پشت موتورشانس آوردی بادنبردت😆🤣فاطمه هرآدمی دوسال بدو تو ...

😁😁😁

من از نظر خورد خوراک خیلی اوکی بودم ولی منو سرما دادن 

مامانم خیلی بچه بود منو دنیا اورد

بنده خدا دردش میگیره میره بیمارستان ، دکتر بهش میگه هروقت دستشویی داشتی نشونه ی زایمانه

دکتر اینو ک گفت مامانم فکر کرده من از عقب متولد میشم😐😂

من. نمیدونم وقتی اطلاعات کافی نداشته چطوری باردار شده

تعریف میکنه میگه من باهات مثل عروسکام بازی میکردم اصلا نمیدونستم بچه چیه

خیلی هم کوچولو بودم ۱۵۰۰ وقتی دنیا اومدم🤪 الان ولی غولی ام واسه خودم 

کلا فرزند اول پاسوز بقیه بچه ها میشه ... مادر پدر از روی بچه اول تجربه به دست میارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا منم ۳ ماهه بودم مامانم خواهرمو باردار شده. نه شیر درست خوردم نه توجه درست بهم شد. بگیرشون قوی ...

کارت عروسی مامانم اینارو دیده بودم...

اینا ۱۰ فروردین عروسی کردن 

من ۱۸ دی به دنیا اومدم 😐😂

فکر کنم اون یه هفته ام مامانم پریود بوده ک عقب افتاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلامخانما من امروز دوباره آزمایش دادم بتام شد ۲۵۳ روز ۲۱ انتقال هستم بنظرتون خیلی پایینه؟دکتر میگه ب ...

عزیز دلم اصل روند رشد بتا هست که خدارو شکر داره به خوبی رشد می‌کنه 

احتمالا دیر لانه گزینی کرده🥰 تنبل خانم

برای راحتی خیال خودت بده سونو رو

ولی نزار استرس لونه کنه تو وجودت 🥹 🫀 انشالله چند هفته دیگه میری صدای قلب قشنگشم میشنوی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810