2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
تبریک میگم بهتون طوطیان جان، خیلی براتون خوشحالم من خیلی وقته خواننده این تاپیک هستم کاش منم دل و جر ...

عزیزم با اینک من تجربه نکردم ولی حرفای طوطیاجان رو باپوستوگوشتم لمس کردم مطمئنم خیلی شیرینه کاش شرایطم جوربودمنم اقدام میکردم.جرات و ولش کن بهترین کاریه ک ی انسان انجام میده باخودت حرف بزن ب نیمه پرش فک کنی حتماانجامش میدی. البته امیدوارم ک خودت مامان شی ولی ب نظرم این راه هم خیلی عالیه اگ سخت نگیرن دنگ وفنگ داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁من از نظر خورد خوراک خیلی اوکی بودم ولی منو سرما دادن مامانم خیلی بچه بود منو دنیا اوردبنده خد ...

وای مامانت🤣🤣🤣الهی چقد مامانامون مظلوم وساده بودن فاطمه من 750گرم بودم😯میزاشت توجیبشون🤣الانم درشت نیستم سنم بهم نمیخوره اصلا

خدا خیرتون بده .ان شاالله خیلی زود نتیجه بگیرین 🤲🤲

ممنونم از شما

من چندین بار پانکچر شدم وهر بار فقط یدونه جنین برام تشکیل میشد،بهم همون سیکل اول گفتن به فکر اهدایی باشم ولی من گفتم با تخمک های خودم تلاشمو میکنم،شد شد نشد نشد

خوشبختانه با همون ها هم نتیجه گرفتم و الان باردارم

ذخیره تخمدان من ۰/۵ بود،مورفولوژی نرمال اسپرم ۱٪ 

سن هم ۳۸،خیلی ناامید بودیم

ولی خواست خدا خیلی مهمه،امیدوارم همه ی کسانیکه تو این مسیر هستن زود نتیجه بگیرن

سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

سلام مامان طوطیا جون

قدم نو رسیده مبارک

اینقدر برات خوشحالم که نگو😭🤩

با خبر مادر شدنت دلم لرزید و اشک شوق ریختم😭😭😭

گوارای وجودت نازنین 

نوشت جونت

الهی باز هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم از شمامن چندین بار پانکچر شدم وهر بار فقط یدونه جنین برام تشکیل میشد،بهم همون سیکل اول گفتن ب ...

چقدر خوشحال شدم که باردارین .ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشین و صحیح و سلامت  نی نی تون رو بغل بگیرین😍😍 .واقعا فقط خواست خدا مهمه .ان شاالله قسمت همه منتظرها 🤲🌷 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

مبارکت باشه عزیزم

عمه منم سالها پیش مادر یکی از این فرشته های خدا شد

الان پسرش ماشالله بزرگ شده جالبه که خیلی شبیه شوهر عمم هست😍 هم ظاهری هم حرف زدنش و رفتاری.

سلام به همگی میشه اونایی که تحربه انتقال منفی داشتن کمکم کنن چون من باراولم بود که منفی شدم آزمایشم ...

سلام عزیزم.متاسفم نمیدونم چی بگم ول به حکمت و خواست خدا اعتقاد داشته باش.

بین ۴روز تا ۱هفته بعداز قطع داروها پریود میشی

حالت تهوع هم شایدبه خاطر داروها یا حال روحی خودت هست

انشاالله دیگه هیچ وقت انتقال منفی رو تجربه نکنی و دفعه بعد مثبت بشی

چقدر خوشحال شدم که باردارین .ان شاالله که بارداری خوبی داشته باشین و صحیح و سلامت نی نی تون رو بغل ...

هر وقت برای ویزیت میرم، اول از همه دعا میکنم همه ی کساییکه کارشون به کلینیک نازایی افتاده زود جواب بگیرن و دست پر برن

یه عده راحت صاحب بچه میشن ولی یه عده درگیر ازمون سخت الهی میشن

از ته دل میخام خدا به همه منتظرها فرزند سالم وصالح عنایت کنه 

2810