2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
مبارکت باشه من ولی جنگیدم و ثانیهای کفش اهنیمو درنیاوردم .ولی دیگه کفشم زنگ زده و تمومه

انشالله پایان انتظارت باشه و به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم ♥️ 

من اندازه ی شما نه ، ولی سال های انتظارم زیاده 

بقول شما تموم شدم 🥲 دلم از ته قلبم رسیدن میخواد 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

وای عزیزم مبارکتون باشه خواهر چقد خوشحالم براتون!انشالله خدا حفظش کنه براتون چه حسه خوبی گرفتم از پیامتون،،،

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم ...

مبارک باشه عزیزم وجود و و‌رود اون کوچولو توی خونه و خونواده تون،اگه براتون مقدوره یکم از روند کار توضیح بدین، از زمانی که اقدام کردین تا زمانی که تحویل گرفتین...ممنونم

عزیزم میفهممت هممون این سهل انگاریای دکترامونوتجربه کردیم. انشاءالله بحق ماه عزیز ک توراهه خودش بحق ...

مممنونم عزيزم،  واقعا ناراحت کننده ست من بعد از سقط چند دوره صبر کردم دوبار هم ويزيت شدم بعد رفتم تو سیکل پانکده بار اونجا رفتم و اومدم این دکتره یادش نبود الان انگار میخوان از قصد بندازن عقب هی کار جدید واقعا انرژی روحی و روانی آدم ته میکشه

راستی مگه اون ک هیسترو کردی نتیجه خوب نبودک با میخان انجام بدی

بله نتیجه خوب بود الان یادش افتاده بعد اون یه بارداری پوچ هم داشتم حالا قبلش ده بار پرونده رو هم خود دکتر هم کارشناسان دیده بودنو ،،، راستی عزيزم الان دکتر پروندمو دید نظر این بود چنین های فریز سال ۹۸ انتقال بده گفت   b6 و b4 هستن و میخواد بزاره بلاست بشن با اینکه من با بلاست مخالفم میگفت نه میزارم بلاست بشن کلا نظر من براش باد هوا بود هرچی خودش میخواست تو پرونده می‌نوشت بنظرتون این جنین ها خیلی ضعیفن یا متوسطه؟ من زیاد از این عداد سر در نمیارم فقط میدونم انتقال مثبت AB دو روزه بوده

والا جنینای بلاست برا من نگرفت..ولی سه روزه برام گرفت

خودمم زیاد با بلاست اوکی نیستم میترسم همین چندتا جنین هم با بلاست شدن خدایی نکرده‌ از دست برن  ولی اصلا به حرفای من گوش نمی‌کرد منم که دیگه داروهای پانکچر رو بدنم جواب نمیده که امیدی به پانکچر های بعدی داشته باشم از طرفی هم سنم دیگه رفته بالا ،خودمم با جنین دوروزه مثبت شده بودم البته سن اون موقع قطعن کمتر بود ،، دیگه نمیدونم والا

سلام عزیزم قربونت برم خوبی. ن متاسفانه آنتی بیوتیک اثر نکرد. تاچن ساعت پیش بخاطرقرص کابرلین داشتم می ...

وااای چقدر بددددد . چه عوارض بدی داشت براتون با دکتر صحبت کنین داروی دیگه ای اگه داره استفاده کنین من این دارو رو استفاده نکردم . واقعا چقدر دارو مصرف میکنیم گناه داریم واقعااا . نگفتن از چی هست این مشکل؟ فرستاد مایع رو آزمایشگاه بررسی بشه ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
[QUOTE=344784549]سپیدار جون من اینسری به دکتر روماتولوژی گفتم میشه بابت انتقال برام سرم بنویسین گفت ...

دقیقا منم به خاطر همین که همه کاری انجام داده باشم استفاده کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مممنونم عزيزم، واقعا ناراحت کننده ست من بعد از سقط چند دوره صبر کردم دوبار هم ويزيت شدم بعد رفتم تو ...

اشکالی نداره آسمان جان .فکر و ذهنت رو درگیر نکن میدونم انتظار سخته ولی ان شاالله که بهترین نتیجه رو بگیرین و نتیجه معطلی شیرین باشه .بعضی وقتها  با دقت مطالعه نمیکنن و حواسشون نیست یکدفعه می بینن ولی با این چکاب خیالت کاملا راحت میشه 

شات گرفتم 😁🫣گمون نکنم داده باشم ‌...رادیس جونم من هیچ وقت عفونت واژن نگرفتم ‌، اوایل ازدواج یادم ن ...

آره چک کن ببین دادی اگه ندادی از دکتر زرنانی وقت بگیر ان مواردی که نیاز هست رو برات بنویسه .آره ضرر نداره یه چکاب بابت عفونت بشی بهتر .خداروشکر که نتایج قبلی همگی خوب بوده .ان شاالله خیلی زود نتیجه بگیری 😍

الهیییی چقدر خوشحال شدم براتون .قدم نی نی جدید مبارک باشه 😍😍😍 و براتون پر از خیر و برکت باشه 

من مدرکش رو دارم عزیزم،متخصص عفونی هستمچون خودم گذرم به مراکز نازایی افتاد،تصمیم گرفتم هر کمکی از دس ...

خدا خیرتون بده .ان شاالله خیلی زود نتیجه بگیرین 🤲🤲

مبارکت باشه من ولی جنگیدم و ثانیهای کفش اهنیمو درنیاوردم .ولی دیگه کفشم زنگ زده و تمومه

عزیزم انشاءالله انقدزودخوشی ازراه میرسه ک دیگ نیازی ب تعویض کفش‌های آهنین نداشته باشی. ازخدابهترینارابرات میخوام 

سلام عزیزم تبریک میگم خدابراتون حفظش کنه. کارزیباتون قابل تحسینه. ببخشیدمیشه شرایطشو بگین بهزیستی سخت میگیره؟ هزینه هاش؟ نوزاد گرفتین؟ 

2810