2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042952 بازدید | 684276 پست
عزیز دلم از کی باید ال دی خورد؟۸ تیر لک بیبی داشتم و ۹ تیر روان شد پودر اینو فولیک دارم کی شروع کنم ...

از شب پنجم ال دی میدن تا پایان بسته اش.

اینوفولیک رو بذار برای ماهی که میخوای تزریق کنی از شب سومت روزی دو شاسه رو با معده خالی بخور. صبح ناشتا و یه چند ساعت بعد نهار بهتر جواب میده. مثلا ۷صبح ۷شب (۱۲ساعت بین هر وعده فاصله باشه)

ولی مولتی ویتامین از الان تا یه روز به تزریق میتونی بخوری اوپتی وومن عالیه تمام ویتامین های لازم بدن خانمی که در سن باروری هست رو تامین می کنه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آره عزیزم دیگه همینکارو میکنم،توام خودتو سرزنش نکن کوتاهی از تو نبوده...میخواستم به دکتر بگم هرسه تا ...

دو تا که توی یک نی هستن انتقال بده.

اون یه دونه قطعا کیفیت عالی داشته که جنین شناس ترجیح داده جدا فریز بشه‌ . نذار یه دفعه جنینات تموم بشن. حالا اگر خدایی نکرده اون دوتا ذوب نشد یا رشد نکرد خودشون میرن سراغ اون یکی. 

تخمک اهدایی که هیچ اشکالی نداره مهم اینه که تو رحم خودت رشد می کنه. از طرفی با تخمک های خودت جنین خوب تشکیل شده چرا به اهدایی فکر می کنی اصلا... جنینم اگر مراکز خصوصی بری اصلا معطلی نداره یک ماهه اوکیه فقط هزینش بالاست دیگه... بعدش به نظر من جنین های اهدایی با مال خودمون فرقی ندارن‌‌.. مال زوجایی هستن که مثل خودمون نابارور بودن... همونقدر شانس داریم در واقع.. تخمک یا اسپرم اهدایی منطقی تر به نظر میاد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=344734740]اها... ممنون عزیزم  فعلا منتظرم کاملا این ویروس از بدنم بره بیرون خیلی اذیتم باهاش ، انگار دچ ...[/QUOTEابله 2هفته اول سخته ک تونصفوگذروندی خدانکنه دچارعذاب الهی بشی گلم ماهابی هرازحکمت خداییم سخت میگذره برامون من الان توبرزخم بلاتکلیف دکترم مایع روکشیدبیرون گف 5شنه بازسونو بشم اگ مایع نبود انتقال وگرنه رحم اجاره ای خداکمکمون کنه الان بازنزدیک ی تومن داروخریدم خداکنه جواب بگیریم پولو جونمون رف خدایا نظری کن ماها دلشکسته ایم همه خسته ایم نزارناامیدبشیم نزاربین خودتو مافاصله بیفته

میشه آنلاین ویزیت شم؟ البته الان دنبال آزمایش هایی ام ک تو ابن سینا دادم ، فعلا سایتش خرابه بالا نمی ...

والانمیدونم ویزیت آنلاین ایمونولوژی میشه یان ولی متخصص زنان میشه. سرچ بزن ببین. فاطمه همه فاکتورها سی دی مارکرها روبده

دو تا که توی یک نی هستن انتقال بده.اون یه دونه قطعا کیفیت عالی داشته که جنین شناس ترجیح داده جدا فری ...

منطقیه حرفات ولی نمیتونم تخمک و اسپرم اهدایی رو  انگار تا عمر دارم‌خودخوری میکنم که مال من نیست  

چی بگم آخه دکترا خودشون اختلاف نظردارن آدم میمونه حرف کدوم راسته یکیشون میگه بیشترانتقال بدین ک یکیش ...

درست میگه دکتر، تو کشورهای دیگه هم با اصرار مریض و امضا دادن دو تا انتقال میدن

هر احتمالی هست، یکیش اینه که جنین بی کیفیت ممکنه مثبت بشه ولی خدای نکرده سقط بشه

همین خونریزی باعث میشه اونیکی که با کیفیت بوده هم سقط بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببین این مورد رو که دکتر زیرش خط کشیده چقدر بالاست. تازه آزمایشگاهم برای احتیاط دو بار چک کرده!ما مش ...

اتفاقا تو مرکز من یه خانم رو دیدم که گفت چندبار باردارشدم و سقط میشد بعد که اومدم اینجا متوجه شدن ایمنی بالایی دارم و باید تا چندماه اول سرم بزنم که یه بچه آورده بود و برای بچه دوم باردار بود اونم طبیعی.

شماهم طبیعی هم باردارشدی؟

منطقیه حرفات ولی نمیتونم تخمک و اسپرم اهدایی رو انگار تا عمر دارم‌خودخوری میکنم که مال من نیست

اینم هست. ولی همسر من می گه عادی میشه و یادش میره آدم.. می گه مهم اینه که خانواده مون کامل بشه و ضعف نداشته باشیم...

بستگی به نظر و اعتقاد فرد داره. گفتنش راحته. منم مثل خودت فکر می کنم. 

اتفاقا تو مرکز من یه خانم رو دیدم که گفت چندبار باردارشدم و سقط میشد بعد که اومدم اینجا متوجه شدن ای ...

نه من هرگز بارداری طبیعی نداشتم‌ . دلیل ناباروری هم ناشناخته بود.اولین ای وی افم گرفت که بتا پایین اومد و تمام.

همسرم چندماه تحت نظر اورولوژیست بود آخرشم دکترش به پزشک من نامه داد که ناباروری با علت زنانه بررسی بشه چون همسرشون اوکی هستن. ایشونم طبق معمول نامه رو نگاه نکرد اصلا... خودم رفتم آزمایشات ایمنی رو دادم. 

من اول ب استرادیول شک داشتم الان خودم ب روماتیسمم ظنم میره باعث آب آوردن میشه حالانمیدونم چجوری باعث ...

انشاالله که مشکلت رو ریشه ای حل میکنی و به زودی باردار میشی و نیاز به رحم اجاره نداری.

قربون خدا برم یه بنده خدایی رو میشناسم توان مالی نگه داری نداره ولی زود به زود حامله میشه اونوقت ماها به بدبختی باید بارداربشیم

چی بگم آخه دکترا خودشون اختلاف نظردارن آدم میمونه حرف کدوم راسته یکیشون میگه بیشترانتقال بدین ک یکیش ...

دکتر جنین شناس گفت قبلا تا ۵تا هم انتقال میدادن تا بلکه یکیش بگیره ولی علم جدید میگه نه به راحتی ازبین نبرید.

من که سوادش و تجربه ش رو ندارم پس یه وقتایی آدم مجبور میشه اعتماد کنه

نه من هرگز بارداری طبیعی نداشتم‌ . دلیل ناباروری هم ناشناخته بود.اولین ای وی افم گرفت که بتا پایین ا ...

خب دکترت رو عوض کن که یکبار دیگه پرونده ت با دقت بررسی بشه

البته اگر وقت بذارن و بررسی کنن.اگر شرایطش رو داری یه بار بیا تهران با مدارک پزشکیت صرفا برای اینکه ببینی راه رو درست رفتن برات 

اینم هست. ولی همسر من می گه عادی میشه و یادش میره آدم.. می گه مهم اینه که خانواده مون کامل بشه و ضعف ...

وقتی کسی خبر نداشته باشه به جز خودتون دوتا که اشکالی نداره

بعدش یه وقتایی آدم مجبور میشه بین بد و بدتر انتخاب کنه. همه دوست دارن فرزند خودشون رو پرورش بدن ولی وقتی شرایط نیست و میشه با تخمک یا جنین اهدایی بچه دار شد و تو دردسر پرورشگاه و اینکه همه متوجه بشن و بعدا به بچه چی بگم و اینا نیوفتاد خب قطعا این اهدایی ها بهتر.

2810