2777
2789

مامانم بیمارستانه من امروز نتونستم برم ببینمش الان از مدرسه برگشتم میرم میبینمش ناهار بخورم بعد ولی میگن خیلی کم چشماشو باز کرده و خیلی خوب نیست ازتون خواهش میکنم دعا کنید براش بابام خیلی ادم بدیه و اذیتمون میکنه و داداشمم معتاده تنها امید و پناه من مامانمه شاید دعا های شما جواب داد خدا که منو رها کرده 

بابام اینجا همش انرژی منفی میفرسته و همش داره ناامیدم میکنه شما دعا کنید براش لطفا ازتون خواهش میکنم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد 

هرکس میبینه خواهشا دعا کنه من تنها امیدم و آخرین امیدم مامانمه هیچکس رو ندارم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا انشالله صحت و سلامتی بده به مادرتون عزیزم، براشون صلوات فرستادم و دعا کردم

خیلی ممنونم ازت انشاالله خانوادت سالم باشن عزیزم 

صلوات فرستادم گلم

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
برا مادرتون آیه الکرسی میخونم، ایشاله سلامتی‌شان به دست بیارن

خیلی ممنونم ازتون انشالله سالم باشید

صلوات فرستادم گلم

ممنونم ازت عزیزم انشاالله سلامت باشید خودتون و خانوادتون ♥️

چشم

پر نور 

دوستان خیلی ممنونم از لطفتون انشاالله سلامت باشید خودتون و خانوادتون متشکرم از لطفتون ♥️