2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042979 بازدید | 684278 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا دکتر من گفت جنین بی کیفیت میزنه جنین خوب رو خراب میکنه و مانع لانه گزینیش میشه. برای همین موق ...

چی بگم آخه دکترا خودشون اختلاف نظردارن آدم میمونه حرف کدوم راسته یکیشون میگه بیشترانتقال بدین ک یکیش حداقل بگیره. یکی میگ یدونه بهتره. آخه اون جنینی ک بی کیفیته نمیتونه خودشوجمع کنه رشدکنه زودحذف میشه چجوری جنینای دیگ رونابودمیکنه بخدا من ک موندم کدوم دکتر درس میگه من برحسب تجربه بچه هاجمع بندی میکنم اطلاعتمو تجربه بچه ها بهترازعلم ناقص دکتراست. جنینی ک نخادبگیره ی دونه یدونه هم انتقال بدی نمیگیره فقط پول چن بارانتقال ب فنامیره.بعضی دکترا ک باسوادن مثلامیبینن بیمارهم جنینش خوبه هم سلامت جسمانی مادرمیگ احتمال زیادچن قل بشن ی دونه یا2تابرات کافیه.یابلعکس میگن فلانی رحمت ضعیفه ظرفیت ی جنین بیشترونداره اینطوری بگن منطقیه. ن اینکه ب همه تعمیم بزنن انتقال  ی جنین درموردهمه صدق نمیکنه بسته ب شرایط داره 

لایق باشم چشم عزیزم.انشاالله باردار میشی با اولین انتقال.انشاالله علی اصغر امام حسین دامنت رو سبز کن ...

چشات سلامت ممنون عزیزم حتمالایقی مهربون. ان‌شاءالله بسلامتی زایمان میکنی گل پسرت سراین سفره میشینه بایدمواظبش باشی بهم نزنه سفره رو😍😍

ماشالا چقدر کامل توضیح دادی عزیزم برای خودت یه پا جنین شناسی ها😉راستی در مورد مایع توی رحمت خیلی بر ...

فدات بشم لطف داری تجربه بچه هاودردومشکلات باعث میشه آدم زیادبدونه ولی ای کاش هیچی نمیدونستمو سالم بودم.کاش نمیدونستم ای وی اف چیه یاهزاران دارو...... نساجون رحم اجاره ای هزینش خیلیه دکترقبلیم گف برو رحم اجاره.توکل بخدا قسمتم باشه یابارحم خودم جورمیکنه یاپولشوجورمیکنه بارحم اجاره ای ببینیم چی نوشته برامون 

من الان خوندم چندتا علت برای آب آوردن رحم گفته یعنی برای شما هیج کدوم نیست؟عفونت و آرتروز و کیست وچن ...

من اول ب استرادیول شک داشتم الان خودم ب روماتیسمم ظنم میره باعث آب آوردن میشه حالانمیدونم چجوری باعث شده. آخه روماتیسم دستگاه ت ن اس ل ی روهم درگیرمیکنه. کیست عفونت اگ بود باسن معلوم میشد همون روماتیسمه

به منم که همینطور اونسری به دستیاراش گفت ببینین چه رحم خوشگلی داره، اگه باردار نشد کتکش میزنیم، این ...

نمی دونم... من بیشتر شکم روی مشکل ایمنی هستش که سری اول باعث افت بتام شد و بقیه انتقالامم شکست لانه گزینی با جنینای عالی! بار آخر خود بیمارستان میلاد پیشنهاد رفتن پیش ایمونولوژیست رو داد!  کاش دکتر شاکریان که بعد سقط رفتم پیشش  از اول سرم داده بود، نه قرص! منم یه دوره استفاده کردم و هر بار با اعتماد به نقشینه رفتم جلو... بار آخر که رفتم پیشش گفتم بهم تاکرولیموس دادین و ایور مکتین آزمایشو دوباره دید و گفت الا و بلا سِرم! الان چند روزه تحقیق می کنم گویا مشکلم جدی بوده و بهش اهمیت ندادم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نمی دونم... من بیشتر شکم روی مشکل ایمنی هستش که سری اول باعث افت بتام شد و بقیه انتقالامم شکست لانه ...

ببین این مورد رو که دکتر زیرش خط کشیده چقدر بالاست. تازه آزمایشگاهم برای احتیاط دو بار چک کرده!

ما مشکلمون اینه که دقیقا دست گذاشتیم روی دکتری که هیچ اعتقادی به روش های نوین نداره! دِ لامصب من وقتی ذخیره ام خوبه فولیکولام خوبه دوره هام منظمه هر سری جنین عالی دارم طبیعی و iui نشدم و ivf هم جنین لانه گزینی نمی کنه پس حتما مشکلی هست! 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم .نه هنوز. بارداری اولم بعداز ۸هفته و اینا شروع شداین یکی هم اولاش ترش میکردم ولی الان یک ...

منم معده درد دارم انگار ورم کرده معدم همش دل درد دارم.ولی هنوز سونو قلب نرفتم منم.ایشالله خیره

فدات بشم لطف داری تجربه بچه هاودردومشکلات باعث میشه آدم زیادبدونه ولی ای کاش هیچی نمیدونستمو سالم بو ...

منم تو دور ترین کابوسام فکر نمی کردم یه روز ivf کنم و جوابم نگیرم.. اونم چند بار! 

به هر حال امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم

به زودی دلت شاد بشه خیلی سخته. 

منم تو دور ترین کابوسام فکر نمی کردم یه روز ivf کنم و جوابم نگیرم.. اونم چند بار! به هر حال امیدوارم ...

نسا دکترت کیه وکجا

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بله،هیچ وقت بدون دارو بالغ نمیشدن،با دارو هم که رشد کردن ولی بارور نشدن پس حتما کیفیت ندارن،مشکل دیگ ...

عزیزم خب چرا آی وی اف نمیکنی؟! هم با این عمل جنین برات تشکیل میشه هم اگر خدایی نکرده تخمکها بی کیفیت باشن حداقل تکلیف زندگی خودتو میفهمی ... من خودم ۱۵ ساااال به حرف این دکتر و اون دکتر کردم هیچکس نفهمید تخمک من خرابه بی کیفیته ... آخر دوبار پانکچر شدم تخمک ها به زور آمپول بالغ میشدن بعدم همه بی کیفیت و خراب که هیچ جنینی تشکیل نشد ... با کلی اشک و آه راضی شدم اهدایی گرفتم ... الان خیلی حالم خوبه دلم روشنه گاهی میگم خب اگر من زودتر فهمیده بودم الان بچم ده سالش بود خودمم جوونتر بودم 

والا دو سری چسب جنین زدم.برای من بی فایده بود. 😕

ب چسب نیست چون منم زدم انتقال اخرم...

میگم نسا جون اگ چسب رو تو iui بزنیم تاثیر داره ؟ یا فقط ivf

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810