2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
نسا دکترت کیه وکجا

اصفهان هستم عزیزم

دکتر ivf الهام نقشینه و ایمونولوژیست بهزاد شاکریان.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این مورد رو که دکتر زیرش خط کشیده چقدر بالاست. تازه آزمایشگاهم برای احتیاط دو بار چک کرده!ما مش ...

اینکه مشکلو فهمیدی خیلی خوبه عزیزم هرچند دیر،انشاالله برطرف میشه دیگه، منم شرایطم کامل شبیه خودته،دیگه میدونی ولی من چون تو سونوها هیچ وقت فولیکول بالغ نداشتم به نظرم الانم که رشد میکنه بیکیفت و پوچه،هرچند باید ایمنی رو هم چک کنم

عزیزم خب چرا آی وی اف نمیکنی؟! هم با این عمل جنین برات تشکیل میشه هم اگر خدایی نکرده تخمکها بی کیفیت ...

عزیزم انجام دادم،بهمن گذشته پنج تا جنین تشکیل شد که انتقال اولم‌منفی شد، دوتای بعدی رو میخوام انتقال بدم

ب چسب نیست چون منم زدم انتقال اخرم...میگم نسا جون اگ چسب رو تو iui بزنیم تاثیر داره ؟ یا فقط ivf

برای ivf هستش فقط. یه جورایی خون رسانی به رحم انجام میده. درصدی از شکست های انتقال به خاطر عدم خون رسانیه.

تو iui جنینی وجود نداره که بخواد بچسبه لقاح درون رحمیه اگر اتفاق بیفته بدن کار خودشو می کنه برای نگه داشتنش. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

برای ivf هستش فقط. یه جورایی خون رسانی به رحم انجام میده. درصدی از شکست های انتقال به خاطر عدم خون ر ...

اها مرسی قشنگم ♥️ 

ب دکتر زنگ زدم گفتم پریود شدم چیکار کنم 

گف یک ماه استراحت کن ماه بعدی تکرار کارا تا ب روز تزریق برسی

فقط حس میکنم این دکتر تزریق هدفشه به فاکتور های دیگه نگاه نمیکنه 🥲

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینکه مشکلو فهمیدی خیلی خوبه عزیزم هرچند دیر،انشاالله برطرف میشه دیگه، منم شرایطم کامل شبیه خودته،دی ...

آره من مرداد پارسال آزمایش دادم. یه دوره بهم دارو داد برای ایمنی که جواب نگرفتم بعدش اشتباه کردم ادامه ندادم.  فقط به خاطر این که نقشینه اهمیت نداد و آزمایشمو نگاه نکرد. خودمم فکر کردم چون انتقال اول مثبت شدم حتما مشکلی نیست و جنینم ضعیف بوده... درصورتی که همون افت بتا بی دلیل کافی بود برای پی گیری...

چون سرم گاهی عوارض نشون میده روی بعضی ها یه مقدار ریسکیه و تهیه اش سخته همیشه موجود نیست دکترا سعی می کنن با قرص و..  پیش برن.

حالا ایشالا که انتقال دومت جواب می گیری اگر خدایی نکرده نشد برو پیش شاکریان آزمایشات کامل ایمنی رو برات بنویسه. من خیلی خانم باردار دیدم تو مطب تحت نظرش بودن.

اها مرسی قشنگم ♥️ ب دکتر زنگ زدم گفتم پریود شدم چیکار کنم گف یک ماه استراحت کن ماه بعدی تکرار کارا ت ...

عزیزم عجله نکن بذار عوارض آبله از بدنت بره . ایمنی تو تقویت کن. 

و حتما حتما اين يک ماه ال دی بخور . من تجربه بدی دارم از iui داروهاش کیست میارن از طرفی تخمدان ها استراحت می کنن تا دوباره دارو بگیری و وارد سیکل بشی‌. 

سلام دوست گلم چطوری؟؟چه خبر؟؟من پیگیرت بودم مرتب اومدم سر زدم که نتیجه آی یو آی رو ببینم فقط خواننده ...

🥹🫂

ممنون عزیز دلم ♥️ 

خدارو شکر خیلی خوبم ، الان دیگه منتظرم مجدد تایم بگذره تا بتونم برم برای iui دوم...

نمیدونم تو این مدت چیکار کنم ک کمک کنه تو روند مثبت شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره من مرداد پارسال آزمایش دادم. یه دوره بهم دارو داد برای ایمنی که جواب نگرفتم بعدش اشتباه کردم ادا ...

آره عزیزم دیگه همینکارو میکنم،توام خودتو سرزنش نکن کوتاهی از تو نبوده...میخواستم به دکتر بگم هرسه تارو باهم انتقال بده ولی خب بعدش چی! من دوسال سبک زندگیمو تغییر داده بودم اما گویا تاثیری نذاشته بود،قرصم مثل اووبوست که همینجا دوستمون گفت شش ماه خورده جواب نداده،منم به نظر میرسه کلا به دارو مقاومم! نمیدونمم چرا نمیتونم تخمک اهدایی رو قبول کنم،جنین اهدایی یا فرزندخوندگی رو چرا ولی این مواردم که باز باید چندسال بشینیم منتظر....

خداروشکر بهترم میشی😍❤️‍🔥ایمنی بالاجنینوپس میزنه ولی ایمنی پایین هم باعفونتهای مکرریجوردیگه اینم نم ...

اها...

ممنون عزیزم 

فعلا منتظرم کاملا این ویروس از بدنم بره بیرون خیلی اذیتم باهاش ، انگار دچار عذاب الهی قرار گرفتم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤭🤭🤭ممنون عزیزم..انشاالله بزودی قسمت خودت گلم..خوشم میاد ازت ک دس از تلاش برنمیداری..

ممنون عزیز دلم ♥️ 

چ میشه کرد ادمی به امید زندس 🤍 

دکتر هزینه ی ۷ بار iui رو پیش پیش ازمون گرفته... من ۶ بار دیگه میتونم iui کنم

خدا بخواد قبل تموم شدن نوبتم نتیجمو بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکالی نداره فدای سرت انشاءالله خدا برات بهتریناروکنارگذاشته. فاطمه ب نظرم ی مشاوره ایمونولوژی شو شر ...

میشه آنلاین ویزیت شم؟ 

البته الان دنبال آزمایش هایی ام ک تو ابن سینا دادم ، فعلا سایتش خرابه بالا نمیاره.. میخوام ببینم اون دو فاکتوری ک گفتی رو دادم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم عجله نکن بذار عوارض آبله از بدنت بره . ایمنی تو تقویت کن. و حتما حتما اين يک ماه ال دی بخور . ...

عزیز دلم از کی باید ال دی خورد؟

۸ تیر لک بیبی داشتم و ۹ تیر روان شد 

پودر اینو فولیک دارم کی شروع کنم به خوردن

فولیک اسید+ یه سری ویتامین ها

اینارو ادامه بدم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥹🫂ممنون عزیز دلم ♥️ خدارو شکر خیلی خوبم ، الان دیگه منتظرم مجدد تایم بگذره تا بتونم برم برای iui د ...

می گم که ال دی بخور تخمدان هات استراحت کنن چون ماه قبل هجومی دارو گرفتن. بعدش به جای لتروزول بگو سینال بهت بده برای دور دوم.و حتما hcg هم بزن.

مولتی ویتامین روزانه اوپتی وومن opti woman هم بگیر بسته سی تایی شو هر روز بعد نهار بخور. دیگه گرم نگه داشتن رحم روغن سیاهدونه بزن شبا. یک ماه هیچ نوع سردی جات حتی یه قاشق ماستم نخور. پیاده روی کن غذا تو کم کن دو سه کیلو کاهش وزنم خیلی کمکت می کنه.

2810