2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043548 بازدید | 684322 پست
فاطمه جان بخاطرتغییرات هورمونی همش ولی تب فک کنم نشونه خوبی باشه ان‌شاءالله برحسب تجربه بچه هایی ک م ...

سپیدار جون واقعا حالم داره بد میشه

استخون درد + یه کوچولو داغی + لرز

هودی زمستونی پوشیدم زیر پتو ام😬

مثلاً کمرم از همه جام بیشتر درد می‌کنه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون اشکات عزیزدلم خدا خودش میبینه انشالله که خودش دلتو شاد کنه❤️❤️❤️

ممنون مهربونم 🫀 🌱 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها دیده شدن خون تو ادرار خطرناکه تو بارداری؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
روز ۱۲ انتقال هستم عزیزم

شما ازمایش ندادین؟یمی تو همین تاپیکای سالای قبل دیدم بیبی چکش روز ۱۳ کنفی بود ولی آزش مثبت

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

دوستان اگر کسی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه

تو سیکل پانکچر هستم ۱۰ سیکل هستم ،آمپولهایی که استفاده میکنم سینال،هاش ام جی و گونارلیکس هست با این وجود امروز ببخشید ترشحات تخم مرغی دارم طبیعی هست ؟امکان داره با وجود تزریق گونارلیکس تخمک آزاد بشه؟ فردا سونو آخرم هست ،اما ذهنم درگیر شده

شما ازمایش ندادین؟یمی تو همین تاپیکای سالای قبل دیدم بیبی چکش روز ۱۳ کنفی بود ولی آزش مثبت

من سه شنبه باید آزمایش بدم

خدا کنه این معجزه برای منم اتفاق بیفته

میدونی تعجبم از چیه من ۴ روز قبلش امپول hcg تزریق کرده بودم و فکر میکردم بخاطر امپول حتی اگر باردار نباشم بیبی چک دو خطی میشه اما منفی شد

مگه نمیگن اثر آمپول تا ۱۰ روز میمونه؟

بازم توکل بخدا

من با داروها خوب شدمولی دوباره امروز دیدم. البته ویزیت بارداری رفتم دکتر کرد هر۷۲ ساعت ولی آسپرین گف ...

روز ۱۶ رفتم.... امروز لک ندارم انگاری قطع شد.. فقط دوباره شروع نشه 🥴.... در عوضش امروز گوش درد گرفتم.. میگن از عوارض بارداریه😐🤧

من سه شنبه باید آزمایش بدمخدا کنه این معجزه برای منم اتفاق بیفتهمیدونی تعجبم از چیه من ۴ روز قبلش ام ...

شاید از اون دسته آدمایی هستی که حتی باردار هم باشن بی بی نشون نمیده‌ 

دیگه وقتی hcg زدی مثبت نشون نداده حتما با دار باشی هم نشون نمیده دیگه 

انشالله جواب آزمایشت مثبت میشه عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان اگر کسی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم راهنماییم کنهتو سیکل پانکچر هستم ۱۰ سیکل هستم ،آمپولهای ...

نگران نباش دوره پانکچر از این ترشحات هست ،نشونه این نیست که تخمک آزاد شده باشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چشات سلامت. عزیزم میدونم دلت شلوغی ودورهمی میخواد اگ میتونی استراحت کنی تومهمونی برو ولی اگ میخای بر ...

قربونت برم. شوهرم میگه نمیشه نریم

برم هم فقط میشینم. زودهم برمیگردم

اکر میگفتم باردارم عذر موجه داشتم ولی تا خیالم تاحدودی راحت نشه به کسی نمیگم. فقط مامانم خبر داره. اونم روشش رو نمیدونه که به چه طریق بوده

روز ۱۶ رفتم.... امروز لک ندارم انگاری قطع شد.. فقط دوباره شروع نشه 🥴.... در عوضش امروز گوش درد گرفت ...

عزیزم دکتر به من گفت تا وقتی قهوه ای هست مشکلی نیست. برای همین آمپول رو کرد۷۲ساعت یه بار ولی آسپرین قطع اونم چون گفت پشت کیسه یه لخته خون هست

برای منم دیروز تاحالا قهوه ای کمرنگ میاد حاله میاد صرتی محو میاد.

من خیلی استخوان درد دارم شبیه درد پریود 

2810