2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043347 بازدید | 684307 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا دو تومن شد ورزش چند تا مثل پله بالا رفتن چیه سریا که کلاس زایمان گفت رو بهم گفته کلاس زایمان ...

من انلاین ثبت نام کردم..میگن توپ خیلی تاثیر داره.پله و پیاده روی..

ماما بم گفت شیاف گل مغربی هنوز ثابت نشده.

ولی من شیافم امتخان میکنم

ن والا..سرم ایمنی بدنو ضعیف میکنه..انوکسا برا رقیق شدن خون ایناست..ولی دیگه نمیدونم دکتر ربطشو ب چی ...

باز کامل توضیح میدن آدم متوجه میشه و نگران نمیشه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام خانما شبتون خوش من امروز صبح پانکچر داشتم حالم خوب بود تا الان یکدفعه یه دردی مثل پریودی تو کمرم پیچید،رفتم دسشویی یه لکه داشتم که انگار کمی خون داخلش بود،آیا این طبیعیه؟یعنی ممکنه به این زودی پریودم بشم؟

دفعه قبلی که پانکچر کردم اینجور نبودم 

اره منم گفتم ماما همراه اگه حتی باعث بشه روحیم یکم بهتر بشه و به روند زایمانم کمک کنه بازم خوبه وگرن ...

قربون دل مهربونت

انشاالله با کمترین درد زایمان میکنی 

ماه آخر روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باش

کاچی درست کن بخور که جون داشته باشی و عصاره

روز زایمان هم یه شربت زعفران غلیظ بخور که کمک کننده هست

من اون درد شدید رو ۱ساعت کشیدم

درصورتی که همه خداقل ۳ساعت میکشن

شوهرا بیخیالن..نمیدونن ماها چ‌میکشیم..بخدا شوهرم همش میگفت باردار شدی ک بهتر نشدی هم اشکال نداره..ول ...

اگر فقط یه دوره به جای ما بودن فکر بچه و همه جیز رو ازسرشون بیرون میکردن 

خوب کردی دنبالش رفتی. بچه خیلی دردسر و زحمت.بذار انشاالله به دنیا بیاد میگی تو شکمم بود بهتر بود. هرپی بزرگ بشه مسایل و مشکلاتش هم بزرگ میشه ولی خب شیرینی هاش به دردسراش می ارزه

انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه به حق این عید غدیر

ی حرفای عتیقه میزنه..میگه گهواره برا چیه.بذار رو زمین بخوابه ک عادت کنه.گفتم بابا خجالت بکش بچه اولم ...

😅😅😅

بگو دختر، باید تو پر قو بزرگش کنیم

وای من به شوهرم گفتم قطعی که شد وخیالم تقریبا راحت شد باید بریم کلی سیسمونی و لباس بخریم براش

انقدر ذوق خرید نوزاد دارم که نگو

سلام خانما شبتون خوش من امروز صبح پانکچر داشتم حالم خوب بود تا الان یکدفعه یه دردی مثل پریودی تو کمر ...

عزیزم خونریزی بعداز پانکچر طبیعی بالاخره دستکاری شده

درد بعدش هم مثل پریود

چند روز استراحت نسبی داشته باش و سنگین و سبک نکن.

انشاالله که یه عالمه جنین خوب برات تشکیل بشه 

من انلاین ثبت نام کردم..میگن توپ خیلی تاثیر داره.پله و پیاده روی..ماما بم گفت شیاف گل مغربی هنوز ثاب ...

نشستن روی توپ و حالت پیچ خوردن روش باعث میشه بچه پیچ بخوره و بیاد پایین. آره واقعا کمک کننده هست

ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم.برعکس این هفته دوتا مهمانی دعوتم نمیدونم برم یا نرم؟همسرم میگه یکیش ...

چشات سلامت. عزیزم میدونم دلت شلوغی ودورهمی میخواد اگ میتونی استراحت کنی تومهمونی برو ولی اگ میخای بری کارکنی بنظرم نری بهتره بازنظرخودت ارجحه. چون هماتوم بااستراحت و مایعات دفع میشه

2810