2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043304 بازدید | 684297 پست
خوبه..دیگه خیالت راحت شد..ریلکس ب زندگیت ادامه بده بدون فکر و خیال استرس زایی..منم فک کنم همین موقع ...

الحمدالله خداروشکر 

ب منم گفتن آسپرین بخور بعد دکتر گفت احساس میکنم انوکسا راحت‌تری بزن 

سرم ای وی جی همون مثل انوکسا هستن ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
الان ۳۶ هفته و ۳ یا ۴ روزی هستم..ایقد عجله دارم۲۵ همین برچ تاریخ زایمانمه..

ماشاالله ب سلامتی عزیزم 

خدا پشت و پناهتون

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم همش بمن میگه چ میشه بریم اتاق زایمان بگن دوقلو باردار بودی😄😄گفتم تا الان چندبار سونو شدم یکی ...

ای جانم 

سلام به همه ی دوستان،من بارداری با ای وی اف هستمدکترم همچنان شیاف روزی دوتا و امپول پروژسترون ۵۰۰ هر ...

سلام 

بله منم روزی 3 تا شیاف

هفته ای 1 امپول پروژسترون 500

و روزی 2 تاقرص دوفامد میخورم

و تا ماه اخر باید استفاده کنم

دقیقا هفته چندهستی؟ هنوز حرکتی از بچه احساس نکرده بودی؟؟

چرا حس میکردم 

الان 26 هفته هستم

دیروز تا امروز حس نکردم

امروز عصر حس کردم ولی خیلی کم بود 

ولی نمیدونم چرا تا به پهلو چپ میخوابم حالت نبض ولی شدید همش حس میکنم 

شوهرم همش بمن میگه چ میشه بریم اتاق زایمان بگن دوقلو باردار بودی😄😄گفتم تا الان چندبار سونو شدم یکی ...

وای دقیقا مثل شوهر و مادر شوهر من

هنوز امیدوارن دوقلو باشه

هر چی میگم مگه میشه پس تا حالا اون یکی کجا بوده

که تو سونو دیده نشده میگن شاید خدا خواست و شد 

🤦‍♀️🤦‍♀️

دورت بگردم اشک توچشام جمع شدیه دنیاممنون عزیزدلم خیلی مهربونی نازنینم انشاءالله خدا فندقتو برای تو ب ...

انشالله خواهر دعام کن اینروزا فقط از زایمان میگم خدایا فقط بچم سالم بیاد هیچی نمیخام اصلا تو فکر عذاب و درد خودم نیستم !ممنونم خواهر قشنگم انشالله که ذوق بارداریتو بکنیم به حق اینروزا بهم همین زودی زود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
هزینه ماما چقد شد؟؟ ورزشها رو بت گفت؟؟ هنوز نه نگرفتم.ولی انگار کفتن نمیشه ماما بکیریم.گفتن چون بیما ...

تقریبا دو تومن شد  ورزش چند تا مثل پله بالا رفتن چیه سریا که کلاس زایمان گفت رو بهم گفته کلاس زایمان بهداشت رو میری؟حالا من گرفتم خدا کنه حداقل به درد بخوره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مامای همراه خیلی خوبهمنم داشتمهمینکه یه نفر هست که اون موقع نازت رو میکشه و حواسش بهت هست عالیهبه دک ...

اره منم گفتم ماما همراه اگه حتی باعث بشه روحیم یکم بهتر بشه و به روند زایمانم کمک کنه بازم خوبه وگرنه همه چی به اون بالایی بستگی داره !فقط باعث میشه طرف تو اوج درد حس کنه یه نفر هست که درکش می‌کنه و داره کمک می‌کنه زایمان کنه !اتفاقا بیمارستان دولتی که دارم میرم اکسیژن ضد درد هم داره حتما حتما اگه قابل باشه دعاتون میکنم خواهرم مگه میشه دوستامو یادم بره خواهر اول از همه سارای عزیزم که خیلی اذیت شده یه زندگی آروم و خوب براش آرزو میکنم یکی که همه زحمتشو التیام بده رو براش میخام و بعد تک به تک شماها رو اگه لایق باشم دعا میکنم خواهر ولی توروخدا شما هم منو دعا کنین دعا کنین بچمو سالم بغل بگیرم فقط میگم خدایا من نمی‌گم اذیت نشم درد میکشم فقط میگم بچم سالم بغل بزار ،،

مامای همراه خیلی خوبهمنم داشتمهمینکه یه نفر هست که اون موقع نازت رو میکشه و حواسش بهت هست عالیهبه دک ...

انشالله که تک به تک بچه ها باردار بشن و باردارا به سلامت بارشون رو زمین بزارن انشالله خودتم بسلامتی بعد از ۸ماع بارتو زمین بزاری انشالله آهسته جان هم جاشو‌براش بزودی طبیعی براش پر کنه به خدا حتی نتونستم پیامشو ریپلای کنم  

من چند روز پیش به شوهرم همسر شما رو گفتم که گفته دیگه طبیعی ادامه بده😆گفتم میخوای منم دیگه طبیعی اد ...

شوهرا بیخیالن..نمیدونن ماها چ‌میکشیم..بخدا شوهرم همش میگفت باردار شدی ک بهتر نشدی هم اشکال نداره..

ولی تو دلم میگفتم اکه سنم از بارداری گذشت یروز شیطون گولش میزنه زن بگیره..

البته فکر خودم بود.

هرچند مشکلی نداشتیم دوتامون

وای خدا چقدر شوهر شما بامزه ست🤣🤣🤣

ی حرفای عتیقه میزنه..میگه گهواره برا چیه.بذار رو زمین بخوابه ک عادت کنه.

گفتم بابا خجالت بکش بچه اولمونه.چرا اینجوری.میگه باید بچه قوی ازش بسازیم.با همه نوع شرایط بسازه.

میگه مای بی بیش زیاد نکن.ازادش بذار.

گفتم بشرطی ک خودت بشوریش.

ایقد راحت رو اعصابم میره

الحمدالله خداروشکر ب منم گفتن آسپرین بخور بعد دکتر گفت احساس میکنم انوکسا راحت‌تری بزن سرم ای وی جی ...

ن والا..سرم ایمنی بدنو ضعیف میکنه..

انوکسا برا رقیق شدن خون ایناست..

ولی دیگه نمیدونم دکتر ربطشو ب چی دونست..بعضی دکترها ی چیزهایی میدونن.شاید ی ربطی داره و من نمیدونم

2810