2777
2789

امروز  ختم کسی بودم کل فامیلای همسر سابقم ک چن ماهه جداشدیم بودن

من ۲۱ سالمه

خاله ش ۵۵ سالشه ، من داشتم دنبال خواهرم میگشتم با نگا کردن نگو فکر کرده اونو نگا میکنم کلا ۲ متر فاصله داشتیم

با اون سن بلند شد تو جمع بزرگا و با روی باز بهم سلام احوال پرسی کرد منم هیچچچ عکس العملی نشون ندادم دختر عموم گفتم گفت اون خانم با توعه منم نگاش کردم سرررد فقط گفتم سلام خیلی بهش برخورد

بدی ازش ندیدم اما مطمعنمممم پشتم بد میگه میدونم دو روعه واسه همین جوابشو ندادم

الان ب شدتتتت عذاب وجدان دارم تو اون جمع مسنا ناراحت شد و اگر سیاست داشتم با خوش رویی جواب میدادم ک بگن دختره خوبیه بدجنس نیس

کاری به اینکه طرف آدم خوب یا دوروییه ندارم... اما هیچوقت کسی رو ضایع نکن حتی اگه بدترین آدم روی این کره خاکی باشه 

بزرگواری کن و خوب رفتار کن که اگه طرز فکرت هم درسته و قبلا درباره ات بد گفته پشیمون بشه بگه اشتباه میکردم. 

_هرکی رو تو قبر خودش میزارن ...شما چیکار به ما دارین؟!چرا وقتی اشتباه میکنیم تذکر میدین؟ما خودمون به تنهایی می‌دونیم چی درسته چی غلط ! فکر کردین کی هستین؟نکنه فکر کردین پیامبر خدایین و برای امر معروف فرستاده شدین؟!به شما چه ربطی داره؟از قدیم گفتن عیسی به دین خود موسی به دین خود                   +بله درسته ...هرکسی رو تو قبر خودش دفن میکنن ! ولی اون دنیا تک تک کسایی که مرتکب گناه شدن و کسی آگاهشون نکرد یقه دیندارارو میگیرن و میگن : _پس وقتی من گناه میکردم تو کجا بودی؟ می‌دیدی دو دستی دارم خودمو بدبخت میکنم چرا کاری نکردی؟ شاید اگه باهام حرف میزدی من عوض میشدم !  + و هرگز فراموش نخواهیم کرد که اربابمون سیدالشهداء و خانواده اش بخاطر امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیدن ، اگه شجاعت امام حسین نبود الان اثری از دین نبود ، برای امر به معروف لازم نیست حتما پیامبر باشیم ...چون دستور خدا توی قرانه و به تک تک مسلمونا این امر واجب شده ، لازم نیست برای تذکر حتما معصوم باشیم ...همینکه سعی کنیم از گناه دوری کنیم برای نهی از منکر کافیه ...و طبق بسیاری از احادیث کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکنه حتی اگه شب و روز مشغول دعا و نیاجات و روزه و عبادت و ...باشه به دینش پشت پا زده ...بله ! ما ادامه دهنده راه امام حسینیم ، مثل شهید علی خلیلی ، مثل شهید محسن حججی که وقتی حین امر به معروف بهش گفتن اینکارو نکن میگیرن در حد مرگ میزنن مارو گفت : خون ما که رنگی تر از خون امام حسین نمیشه . درضمن ...دین عیسی و موسی یکی بود ، این یه ضرب المثل اشتباهه که توسط چند فرد کم سواد رواج پیدا کرده .                                                                                   برای تعجیل در ظهورش صلواتی بفِرِست 🍃💚😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاً کارت بد بود 

با اون سن بلند شده حالا دوتا لبخند ب جایی برنمیخورد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه شک داشتی پشت سرت حرف میزنه از این ب بعد مطمین باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاری به اینکه طرف آدم خوب یا دوروییه ندارم... اما هیچوقت کسی رو ضایع نکن حتی اگه بدترین آدم روی این ...

دقیقا دیگه نمیتونست تو جمع بدمو بگه میگفتن مگ خودت پا نشدی جلوش

خیلی عذاب وجدان دارم ۳۰ سال از من بزرگتره

تو جمع 

خیلی ناراحتم از خودم

اما میدونم بدمو گفته ب گوشم رسیده خوشم از دو رویی نمیاد

اصلا سیاست ندارم وگرنه باید خیلی خوش رو جوابش میدادم ک مادرشوهر احمقم ببینه بسوزه 

جواب سلام واجبه خصوصا اونکه بعدطلاق باروی خوش اومده احوالپرسی

اره ۳۰ سال از من بزرگتره🥲بلند شد🥲جلو همه ضایع شد

ناراحت بودم ازش شنیده بودم پشتم حرف زده

اما احمقم اگ سیاست داشتم باید خیلی قشنگ باهاش برخورد میکردم

دقیقا دیگه نمیتونست تو جمع بدمو بگه میگفتن مگ خودت پا نشدی جلوشخیلی عذاب وجدان دارم ۳۰ سال از من بزر ...

قطعا کار سخت برا اون بوده ک با اون سن پا شده و با عروس سابق خواهرش خوش و بش کنه و اینو درک می‌کنی ؟!

اره ۳۰ سال از من بزرگتره🥲بلند شد🥲جلو همه ضایع شدناراحت بودم ازش شنیده بودم پشتم حرف زدهاما احمقم ا ...

چی بگیم که. عذاب وجدانت بیشترنشه اخه ،کار بدی کردی به هر حال ،چرا خوردش کردی اونم تو جمع .......

دیگه ب همه ثابت کردی ک تو ادم بده بودی ن همسر قبلیت

🥲🥲🥲من شوهرم متادون مصرف میکرد توهم میزد خیانت میکنم بهش شماها ک منو نمیشناسین ک مجبور باشم دروغ بگم قسم به کلام خدا هرگز تو ذهنمم بهش خیانت نکردم ، اما خالش رفته گفته حتماااااا کاری کرده بی دلیل تهمت نمیزنن ک این حرف خیلی برام سنگین تموم شد

بخاطر اون جوابش ندادم

2810