2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043418 بازدید | 684314 پست
ماهور جان رفتم پیش دکترم امروز گفتن آمپول پروژسترون قطع بشه شیاف فعلا شبی ی عدد بزار گفتن بابت آسپری ...

خوبه..دیگه خیالت راحت شد..ریلکس ب زندگیت ادامه بده بدون فکر و خیال استرس زایی..

منم فک کنم همین موقع ها بود ک امپول پروژسترونو برام قطع کردن..

منم سرم ای وی جی زدم تا پایان ۴ ماه...

دیگه انوکسا رو دکتر برام بی معنی میدونست..

بیمه یبار سرم رو گفتن برام دیگه تایید نمیکنن بخاطر این دکتر انوکسا برام نوشت تو چهارماهگی و گفت هدفمون اینه ۱۸ هفته رو کامل کنی و خیالمون راحت شه.

بعد همینجور شانسی دوبارع رفتیم بیمه دیدیم تایید کردن و سرمو گرفتم تزریق کردم..بعد ب دکترم اطلاع دادم.گفت خیلی هم عالی و انوکسا رو قطع کن برا همیشه و نیاز نداری...

شوهرم همش میگفت سرم نزن انوکسا نزن.پروژسترون نزن.شیاف نزن.

عصبی میشدم میگفتم مگه دکتری..

میگفت بذار بارداری طبیعی داشته باشی زدی بدنتو داغون کردی..

ولی دیگه خداروشکر قبل از ۵ ماه همشون تموم کرده بودن فقط داروی ویتامین میخورم

سلام عزیزمخواهش میکنم. کاملا درست میگید بارداریم از هرچیزی مهمتر هستهرسختی رو حاضرم تحمل کنم که فقط ...

اگه جادش صافه.اگه میدونی زیاد طول نمیکشه بمونی.اگه میدونی موقعی ک رفتی دس بکاری نمیزنی.برو.

مشکلی هم ندارع..

ولی ما میگیم چون اولشه دوست داشتی یکم تحمل کن..

اگه مهمونی زیاد مهم نی نیست بیخیال باش نرو..

در کل فرقی ندارع.خودت ب همه چیزش فک کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم😍😍مبارکت باشه. انشاالله به سلامتی زایمان کنیچقدر خوب باهم ،همبازی میشن

شوهرم همش بمن میگه چ میشه بریم اتاق زایمان بگن دوقلو باردار بودی😄😄

گفتم تا الان چندبار سونو شدم یکی بود چرا تو اتاق زایمان بگن دوتا😄

امسال چقد نی نی دختر گیر اومد.هرکی تو فامیلمون باردار همش دختر.کم پیش بیاد پسر باردار باشن.

مال خودمم دختره

بچه ها من امروز روز ۲۲ انتقال هستم ولی از روز یازده تا الان هنوز لک دارم.... نه زیاد میشه نه کم... د ...

اشکال نداره..خودمم همینجور بودم.دو روز مال من قطع شد دوباره میگرفتم..دیگه مرتب داروهامو مصرف کردم و خوب شدم.

تو این راه لعنتی خیلی حساس شدم. اخا یه جا خونده بودم پنیر خوب نیست تو دوره انتقال ولی حس میکنم هنوزم ...

انشالله که همه چی خیلی خوب پیش میره 

آره واقعا تو کارای ای وی اف وسواس شدیم دیگه ،همش فکرمون درگیره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام ممنونم عزیزم من جنین سه روزه انتقال دادم و فقط دردهای پریودی را دارم

روزای قبل درد نداشتی؟

من دیروز صبح که روز ششمم بود خ درد داااشتم....قبلشم دردا میومد و میرفت اما دیگه الان ندارم برای منم دعا کن🥲

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

روزای قبل درد نداشتی؟من دیروز صبح که روز ششمم بود خ درد داااشتم....قبلشم دردا میومد و میرفت اما دیگه ...

سلام من از روز دوم درد دارم مال منم کم وزیاد میشه نگران نباش عزیزم انشالله که به حق این روز عزیز شما هم نتیجه مثبت می گیری 

بچه ها من امروز روز ۲۲ انتقال هستم ولی از روز یازده تا الان هنوز لک دارم.... نه زیاد میشه نه کم... د ...

من با داروها خوب شدم

ولی دوباره امروز دیدم. البته ویزیت بارداری رفتم دکتر کرد هر۷۲ ساعت ولی آسپرین گفت نخور

امروز زنگ زدم مرکز گفت قهوه ای طبیعی

استراحت کن عزیزم

رفتی ویزیت بارداری؟

خوبه..دیگه خیالت راحت شد..ریلکس ب زندگیت ادامه بده بدون فکر و خیال استرس زایی..منم فک کنم همین موقع ...

من چند روز پیش به شوهرم همسر شما رو گفتم که گفته دیگه طبیعی ادامه بده😆

گفتم میخوای منم دیگه طبیعی ادامه بدم😉

ولی واقعا کاش میشد

اگه جادش صافه.اگه میدونی زیاد طول نمیکشه بمونی.اگه میدونی موقعی ک رفتی دس بکاری نمیزنی.برو.مشکلی هم ...

ممنون عزیزم

خداروشکر اتوبان

کلا ۵۰ دقیقه راه 

پری روز هم که دکتر رفتیم یه حالت نبودم

هم نشستم هم دراز کشیدم هم وسط راه دوبار پیاده شدم مقداری راه رفتم 

دکترم گفت اگر رفتی مثل پیرزن ها بشین فقط نگاه کن😁

جدی هفته ی پیش؟پویش اصفهان شده 41تومن

یعنی فقط فقط عمل پانکچر ۴۱ ؟؟؟!!! چقدر گرون مام هم فکر نکنم  اینقدر بگیره چه خبره رحمشون کجاست ،،، کل پانکچر با دارو و سونوها برای من ۶۰ تا ۷۰ شد ولی فقط خود پانکچر ۱۴ بود

2810