2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043548 بازدید | 684322 پست
فدات شم. یعنی الان همش لکه بینی داری فقط؟ مقدارش کمو یا میشه؟ دکترانلاین چی میتونی ازش بپرسی؟

خدا نکنه .آره اینسری با توجه به شواهد بیشتر لکه بینی هست ضمن اینکه دردم تو تخمدان چپم دارم .دیگه کلا بیخیال شدم و این ماه آزمایش نمیدم تا ببینم ماه دیگه خدا چی میخواد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه هاکسی آموکسی کلاوو مترونیدازول باهم خورده؟ خطرداره؟ داروها زیاده نمیدونم چجوری تقسیم‌ کنم 😤

من داکسی سایکلین با میترونیدازول داشتم که خیلی اذیتم کرد ولی ناچار بودم تا دوره اش کامل بشه بخورم .آره واقعا تقسیم کردن سخته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم ممنون ازدعای خیلی خیلی قشنگت. حرفای دلمو زدی من رفتم دولتی از سرشون بازکردن مجبورشدم برم ...

قربونت عزيزم چقدر شما مهربونید و انرژی مثبت دارید من همیشه از ته قلبم دعا گو هستم ماها زجر کشیده این راهیم درک عمیقی از احساسات همديگه داریم ، انشالله خدا به هممون نگاه ویژه بندازه و پایان شب سیه هممون سپید باشه

سلام تا یک هفته قبل زایمان

تحت نظر دکتر پریناتولوژی هستم بهم گفتن شیاف امپول پروژسترون قطع بشه امپول انوکسا قطع بشه به جای یک عدد اسپرین دو عدد بخورید 

بعد گفتن امپول پروژسترون من نمیگم برید پیش دکتری که داده بهتون 

حالا من میترسم انوکسا قطع کنم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
تحت نظر دکتر پریناتولوژی هستم بهم گفتن شیاف امپول پروژسترون قطع بشه امپول انوکسا قطع بشه به جای یک ع ...

ببینید نظر شخصیه من اینه اشتباه منو نکنید حتما نطر چند تا دکتروف بپرسید به من دکتر زنان گفت تا یک هفته قبل زایمان انوکسا و سه روز قبل زایمان آسپرین قطع بشه من پیش پریناتولوژی نمی‌رفتم ولی خب انگار درمورد من دیر گفته بودن قطع بشه و زودتر باید قطع میکردم چون بعد از سزارین خونریزیم بند نمیومد،،،،، بعدش که رفتم پیش دکتر انکولوژی اونم نظرش این بود که باید انوکسا و آسپرین به موقع قطع کرده دکتر برام ولی ذهنیت من همش اینه که اگه اینبار باردار بشم حتما نطر چندتا پریناتولوژی رو بپرسم البته من آزمایشات خون قبلش انجام داده بودم و دکتر انکولوژی تو پرونده ناباروریم نوشته درصورت بارداری باید انوکسا و آسپرین مصرف بشه ،،  شما حتما تونستی نظر دکترای دیگه هم بپرس منظورم وسواس نیستا منظورم اینه مطمئن بشید

ببینید نظر شخصیه من اینه اشتباه منو نکنید حتما نطر چند تا دکتروف بپرسید به من دکتر زنان گفت تا یک هف ...

خودم خیلی بهم ریخته م فکرم مشغوله درسته میگم از ی دکتر پریناتولوژی دیگه م وقت بگیرم 

فردا با دکترم ویزیت دارم ببینم نظر ایشون چیه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دکتر پریتانولوژی برای چی هست؟

بارداری پرخطر 

هزینه ماما چقد شد؟؟ ورزشها رو بت گفت؟؟ هنوز نه نگرفتم.ولی انگار کفتن نمیشه ماما بکیریم.گفتن چون بیما ...

سلام ماهور جان خوبین کوچولوتون خوبه خداروشکر 

گفته بودین آمینو دادم بهتون اطلاع بدم 

من ۵هفته و ۳روز هستم دیروز دکتر گفت پشت کیسه یه لخته خون هست که گفت یا جذب میشه یا قطع. برای همین آس ...

ن عزیزم نگران نباش انوکسا و آسپرین قطع میکنن در صورت لک 

شیاف امپول میدن  

استراحت کنید 

خم راست نشید 

پله نرید 

توالت فرنگی استفاده کنید 

مایعات استفاده کنید 

ممنون عزیزمانشاالله بارت رو به سلامت بذاری زمین

الهی آمین برای همه 

2810