2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043282 بازدید | 684295 پست

سلام خانم های گل 

شما تا چند هفتگی آمپول انوکسا تزریق کردید ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
مرسی عزیزم 😘🌷 ،بله اینسری قدرت تشخیص لکه بینی و اصلی رو ندارم ،خیلی واقعاا همه چیز بهم ریخته دسترس ...

فدات شم. یعنی الان همش لکه بینی داری فقط؟ مقدارش کمو یا میشه؟ دکترانلاین چی میتونی ازش بپرسی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزيزم واقعا تمام مراکز ناباروری شده بنگاه تجاری یعنی پات باز بشه فقط باید پول خرج کنی دیگه جیب آ ...

دورت بگردم ممنون ازدعای خیلی خیلی قشنگت. حرفای دلمو زدی من رفتم دولتی از سرشون بازکردن مجبورشدم برم خصوصی ب قول تواین همه پول خرج میکنیم دقت نمیکنن چ برسه دولتی. همین خصوصی خدا‌شاهده دکتر آزمایش‌هایی ک مهم بوده ننوشته بودخودم رفتم دادم. خودم هردفه میگفتم فلان کار بکن.دکترموعوض کردم.مخصوصامنی ک مشکلات عدیده ای دارم بایدچکاب کامل بشم انشاءالله ب حق بزرگی خداهمه کارات خیلی خوشگل واسون پیش میره وانتقالت مثبت میشه. ماهابایدصب تاشب برای هم دعاکنیم ب هرحال دعامون واسه یکی دیگه زودترمیگیره. خواهرزاده همسرم پارسال مادرشو ازدست دادتو عروسیش فک کن مادرش نبودانقد دعاش کردم گفتم خدایای بچه بهش بده سرش گرم اون بشه ازاول عروسی اقدام کرده بودنمیشددیشب خونشون بودیم گف زندایی بی بی چک زدم مثبته انقدرخوشحال شدم من ب دعاهای شماخیلی ایمان دارم انشاءالله خدابخاطردعاهامون درحق همدیگه نظرمیکنه بهمون

من شنیدم اگر دانشگاه علوم پزشکی شهرتون پرونده نباروری داشته باشید هم وام میدن و هم کمک هایی دارن برل ...

جدی چقدرمیدن؟ ازون وام‌هایی نیس ک باکلی دوندگی هیچی ب هیچی مثل همین الکی میگن نازایی رایگانه ولی من ک چیزی ندیدم

جدی چقدرمیدن؟ ازون وام‌هایی نیس ک باکلی دوندگی هیچی ب هیچی مثل همین الکی میگن نازایی رایگانه ولی من ...

نمیدونم عزیزم

یه دفعه تو مرکز شنیدم که همچین چیزی هست

حالا یه پرس و جو کن

راس میگیا😆باشه قشنگم حالا ک تقدیر جوری رقم خورد تا لحظه ی اخر باید صبر کنم..قراره برم خونه ی مادر ش ...

قربون دلت برم 😥😥

منم بغضی شدم😔😔

انشاالله که مامان شدی.

انشاالله به زودی معجزه خدا رو میبینی

فعلا رفع شده 😁💗سعید داشت سکته میکرددیوونم کرده همش میگه اینطوری نکن ، اونطوری نکن

رفتی خونه مادرشوهرت هم کنار کار رو بگیر

سنگین سبک نکن

به کمرت فشار نیار

حواست باشه دراز بکشی و خسته نکنی خودتو

من دیروز دکتر بودم گفت به هیچ وجه خودتو خسته نکن 

تقریبا 2200میشه اینجا ماما میبرت حمام آب گرم ماساژت میده با روغن کمکت می‌کنه تمام ورزشا رو انجام بدی ...

مامای همراه خیلی خوبه

منم داشتم

همینکه یه نفر هست که اون موقع نازت رو میکشه و حواسش بهت هست عالیه

به دکترت بگو اگر بیمارستان اکسیژن ضددرد هم داره بهت بدن. باهاش نفس میکشی درد کمتر میشه

خیلی کارخوبی میکنی طبیعی زایمان میکنی.موقع زایمان ماها رو هم دعا کن که منتظرا باردار بشن و باردارها هم بارشون رو به سلامت بذارن زمین

ببخش تروخدا میدونم ناراحتت کردم با پرسیدنانشالله خدا دلت اروم کنه به خودت برس و مواظب خودت باشمیتونم ...

سلامت باشی خدا نگهدار خودت و بچه و هرکسی ک بارداره هیچکس این غم رو تجربه نکنه انشاالله

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
راس میگیا😆باشه قشنگم حالا ک تقدیر جوری رقم خورد تا لحظه ی اخر باید صبر کنم..قراره برم خونه ی مادر ش ...

عزیزم به نیت شما و خیلی دوستان که یادم بودن نماز حاجت خوندم

انشاالله اینبار مامان هستی

مامای همراه خیلی خوبهمنم داشتمهمینکه یه نفر هست که اون موقع نازت رو میکشه و حواسش بهت هست عالیهبه دک ...

برای گرفتن مامای همراه باید با دکتر صحبت کرد یا با بیمارستان تا تدارک ببینن؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فعلا رفع شده 😁💗سعید داشت سکته میکرددیوونم کرده همش میگه اینطوری نکن ، اونطوری نکن

خوب خداردشکر ان شاالله در شرایط مساعدتری در آینده ازشون پذیرایی میکنین ..خو حق داره نگران و مراقب .ان شاالله که نتیجه میگیرین و دلتون شاد میشه ماهم همینطور 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810