2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043464 بازدید | 684319 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نمیدونم چرا تو شرایطی که لازمه آدم استراحت کنه یکدفعه قسمت میشه مهمون میاد ،حتی عزیزترین آدمها ...

😁😂

حالا من اصلا واسه این چیزا حرص نمیخورم 

به خواهر شوهرم( ۱۴سالشه رفیقیم) گفتم به مامانش بگه اونارو یه طوری نگه دارن خونشون...

مادر شوهرمم بنده خدا خیلی زن خوبیه

ولی من به کسی نگفتم بچه گذاشتیم 😁💗

فقط مامانم ک اونم خودش فهمید

بعد مادر شوهرم زنگ زد ب سعید گفت شب بیاین اینجا

وگرنه قرار بود همه ی مهمونا شب خونه ی ما باشن تعدادشون زیاده ...

سعیدم گفت کوله تو جمع کن چند روز اونجا بمون😆😆😆

اخ نمیدونی الان چ خیالم راحته!!!

حداقل یه چند روز اونجا باشم بعدش میرم آزمایش 

۷.۶ تیر میتونم آزمایش بدم ؟

۲۳.۲۴ خرداد iui کردم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای بابا زیاد خم و راست نشو حداقل همیشه اینجور مواقع برعکسه

خدا بخواد تو بدترین شرایط هم ادم به خواستش میرسه..

نخواد هم هرچی استراحت کنی فایده نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیرم اولین آزمایشی ۵ تیر هستشمن روز ۷ انتقال آمپول hcg زدم نمیدونم ۵ تیر آزمایش بدم درسته یا نه؟

عزیز دلم تا جایی ک اطلاع دارم امپول فقط بیبی رو مثبت میکنه و ربطی ب آزمایش نداره..

۵ تیر تعطیله عزیزم...

انشالله به حق علی باردار شدی 😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم تا جایی ک اطلاع دارم امپول فقط بیبی رو مثبت میکنه و ربطی ب آزمایش نداره..۵ تیر تعطیله عزیزم ...

میدونه تعطیله مامان جووون اما دلم میخواد همون روز آزمایش بدم

انشاالله که امام علی کمکمون کنه🥰🥰🥰

نه عزیزم روز ده خیلی زوده توی ای وی اف که جنین تشکیل شده میزارن روز ده ممکنه نشون نده چه برسه به ای ...

راس میگیا😆

باشه قشنگم 

حالا ک تقدیر جوری رقم خورد تا لحظه ی اخر باید صبر کنم..

قراره برم خونه ی مادر شوهرم...

دیشب تو گوگل میچرخیدم..

من بیشتر علائم بارداری رو دارم.. ولی چرا دوتا از بیبی چکام هاله کوچیک داد ، بعدش هرچی زدم حاله نداد؟

خداکنه نخوره تو برجکم ، حس میکنم باردارم🥹✨

همش با خودم میگم: خدا حال اشفتمو میبینه حال پریشونم رو میبینه ، میبینه ک از روی ناچاری دست ب دامن اسپرم یه غریبه شدم

میبینه ک چه تلاش هایی کردم برای مادر شدن چه بیولوژیکی چ غیرش...

مخصوصا تو این یکسالی ک گذشت دید پر پر شدنمو یعنی نمیخواد دلش به رحم بیاد!!!!

من به همه چیز همه کار چنگ زدم ولی دستم خالی بود

لااقل شماها ک میدونید 🥲

دارم با گریه مینویسم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله که اینا نشونه های بارداری باشه 😍 زودتر بیاد و مامان عجولش رو خوشحال کنه

عزیز دلمی🥹✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وای تو این موقعیت چقدر مهمون داری 🙄

فعلا رفع شده 😁💗

سعید داشت سکته میکرد

دیوونم کرده همش میگه اینطوری نکن ، اونطوری نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونه تعطیله مامان جووون اما دلم میخواد همون روز آزمایش بدمانشاالله که امام علی کمکمون کنه🥰🥰🥰

آزمایشگاه سمت ما تعطیله😬 فکر کردم همجا همینه

قربونت😍🍓 انشالله هرکسی ک در انتظاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁😂حالا من اصلا واسه این چیزا حرص نمیخورم به خواهر شوهرم( ۱۴سالشه رفیقیم) گفتم به مامانش بگه اونارو ...

خب خداروشکر که برنامه تون اینطوری پیش رفت خدا خودش برات ساخته اینطوری هم از مهمونداری تو این شرایط خاص راحت شدی هم سرتون گرم میشه دیگه سراغ بی بی چک نمیرید

هزینه ماما چقد شد؟؟ ورزشها رو بت گفت؟؟ هنوز نه نگرفتم.ولی انگار کفتن نمیشه ماما بکیریم.گفتن چون بیما ...

تقریبا 2200میشه اینجا ماما میبرت حمام آب گرم ماساژت میده با روغن کمکت می‌کنه تمام ورزشا رو انجام بدی ولی خب هر مشکلی هم بیاد میتونی باهاش در تماس باشی آخه ماما بیمارستان که نمیاد مریضو ماساژ بدع نمیاد دستتو بگیره ببره تو تک تک ورزشا رو انجام بدی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
هزینه ماما چقد شد؟؟ ورزشها رو بت گفت؟؟ هنوز نه نگرفتم.ولی انگار کفتن نمیشه ماما بکیریم.گفتن چون بیما ...

الان همه بیمارستانا این طرحو اجرا کردنو اجازه میدن حالا بپرس باز!دیگه دزفول با اینهمه بی درو پیکری هم خصوصی هم دولتی اجازه میده ماما بگیری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810