2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات انشالله همه بچه هاشون سالم بغل بگیرن این سختی ها رو فراموش کننشما هم انشالله یک هفته دیگه زایما ...

نه عزیزدلم من وارد ۹شدم عزیزم ۳۵هفتمه هنوز زوده ولی خب ماه نهم یکم آدم خیالش راحته حتی اگه زودتر بیاد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الحمدالله ان شاالله دومی هم برات بمونه و خبر مثبت شدن رو بدی.

ان شاءالله😍🥲🤲🏻

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه‌ها کلسیم و قرص آهن  تا کی باید خورد تو بارداری؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
خداروشکر بابتشون .آره باهاش صحبت کنین و بهتون بگن چه کاری بهتر ،در این رابطه فکر کنم نظر جنین شناس ر ...

خداروشکر که جنین دارید ،آنقدر خودم درگیر جنین نداشتن بعد از پانکچر شدم و تواین پانکچرمم چندین نفرو دیدم که تک توک تخمک و جنین داشتن دیگه حساس شدم همش میگم خدایا اول از همه هرکس افتاده تو این مسیر ای وی اف براش جنین زیاد تشکیل بشه تا حداقل یه دغدغه ار دغدغه ها کم بشه    ،، انشالله شما هم بزودی زود با خبر بارداریتون خوشحالمون کنید عزيزم

2810