2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043449 بازدید | 684318 پست
سپیدار عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و برام نوشتی،از ته دل امیدوارم که هر چه زودتر انتقال بدی و مثبت بشی ...

دورت بگردم. ممنون ازدعات انشاءالله همه باهم مثبت بشیم فهمیدم حرف دلتو. توواقعامشکل اصلیت بچه نیست اونطور گفتی ازته دلم دعامیکنم زندگیت گرم وپرازآرامش بشه زندگی مشترکتون مستحکم وپرازعشق ومحبت باشه قلب هردوتون مملو ازمهروعاطفه باشه ک هیچ کس وهیچ چیزبینتون نتونه فاصله بندازه.مردا مثل موم هستن میتونی باسیاست زنانه تودستت بگیری. ب هرحال عزیزدلم همسرتم تواین راه مثل توخسته شده مردامثل مازناقوی نیستن توبهش امیدبده خوشگلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سختش نکن برای خودت عزیزم وقتی چاره ای جز ادامه دادن نداری پس بیخیال باشادمی سخت میگیره ک بتونه موقعی ...

فاطمه واقعا درست میگی ،یه مدت بیخیال شدم ولی یهو خالی میکنم ،حق من این نبود ،منم آرزو داشتم 😭😭😭

دو سال پیش بعد سقطم آزمایش های ایمنی رو دادم مشکلی نداشتم ،تو انتقال هامم پردنیزولون خوردم ولی جواب ...

عزیزم سقط حتما علتی داره شایدایمنیاروکامل انجام ندادی چون دکترا کامل نمینویسن. انشاءالله این دفه سرم آی وی جی هم میزنی مثبت میشی پردنیزولون بتنهایی فک نکنم کاری بکنه

فاطمه واقعا درست میگی ،یه مدت بیخیال شدم ولی یهو خالی میکنم ،حق من این نبود ،منم آرزو داشتم 😭😭😭

الهی دورت بگردم 🥺🫂

امیدوارم پایان غم هات نزدیک باشه و آغازی جدید با شادی و دل خوش داشته باشی

امیدوارم مثل فصل بهار ک رو به اتمامه .. نگرانی و غصه هاتم تموم بشه فصل جدید زندگیت پر از امید باشه ، پر از خنده های از ته دل

عزیز دلم امیدوارم حسرت چیزی رو نداشته باشی✨🧿

ببخشید که جز دعا کردن کاری از دستم بر نمیاد

انشالله به ارزو های قشنگت برسی 🫀🦋🙃

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خسته نباشی آخه روز پنجم 😆😂 اشکالی نداره ولی سعی کن خیلی بهش فکر نکنی خودتو مشعول کن میدونم خیلی زم ...

مدلم فرق داره اگ نزنم استرس میگیرم

امروز زدم خیالم راحت شد 😁 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فکرکنم بعداز بارداری هم یه زیپ رو شکمت میدوزی که یکسره باز کنی ببینی چه شکلی شدن 😅😅

الان دارم به سنوی قلب فکر میکنم 

اگ سنو گرافی نزدیکم میبود و نیاز ب سعید یا اسنپ نداشتم بخدا هر دو روز میرفتم😬😬

خدایا بهم رحم کن همون ۶ هفته قلب کنجدم رو بهم نشون بده 

یا امام رضــــــــــــــا 🕊️🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم منم داره ۹ سال تموم میشه که تو انتظارم با فراز و نشیب های خیلی زیادی ک داشتم ک در جریانی ...

آلا من کلی برنامه داشتم واسه خودم ،کتاب خریدم دوباره آزمون بدم ،زبان جدید رو آوردم تو برنامم ،ولی همسرم مثل خوره روحم رو میخوره ،دو روز خوبم میرم سراغ کارام بعد آقا میزنه همه زندگی من رو نابود میکنه همه انگیزم میره ،منم وقتی غرق میشم تو افسردگیم خیلی سخت میتونم برگردم دوباره 😭

😔😔 منم همسرمو خسته کردم بیشتر وقتها رو مود منفی هستم و تاثیر بدی روش میزارم 😔😔 نمیدونم حالا یه ت ...

رادیس جونم هممون تاحدودی حق داریم استرس بگیریم روحمون ضعیف بشه خسته بشیم ولی ن بیش ازحدش باید روخودمو کنترل داشته باشیم عزیزم ماهابایدبجای فکرای منفی انقدذکربگیم تانزاریم فکراهای منفی ماروازپادربیاره. هم روحمون صیقل داده میشه هم جسممون تحلیل نمیره وهم برکت این ذکرهارو توزندگیمون میبینیم

من وقتی به همسرم میگم عوارض دارو هاست که کلافه م و بی حوصله درکی ندارهبهش میگم این همه هورمون اضافی ...

مردا مثل پسر بچه های شیطونِ اجبازِ چاخانی ان🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی دورت بگردم 🥺🫂امیدوارم پایان غم هات نزدیک باشه و آغازی جدید با شادی و دل خوش داشته باشیامیدوار ...

دعاهات واسم یه دنیا ارزش داره ،ممنونم عزیزم،منتظر بیبی چک مثبتت هستم عزیزم ،ان شا الله که بهترینها نصیبت بشه 

2810