2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043424 بازدید | 684315 پست
کلا تو این پروسه ناباروری آقایون کمتر از خانوما درگیر میشن ،اولا که مشکل هم داشته باشن میگن ما سالمی ...

مثل همسرمن که درجریان ناباروری من متوجه مشکلات آقا هم شدیم.خیلی قبول نمیکنه و با ادعای زیاد میگه من میتونم پیر زن رو باردار کنم چه برسه به تو🤣🤣🤣🤣

رادیس قشنگم خیلی سخت شده برام اینجا نگفتم ک دعوام نکنید ولی انگار بچه هام تو زودپزه 🤕 امروز بیبی چک ...

فکرکنم بعداز بارداری هم یه زیپ رو شکمت میدوزی که یکسره باز کنی ببینی چه شکلی شدن 😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز عزیزم شاید به ظاهر مشکلم جدی نباشه ولی تا حالا که نشده ،یه بارداری طبیعی هم داشتم که سقط شد ، باو ...

مردا همینن.همش از خانم توقع دارن و تمام صدمات این راه برای خانم هاست

حالا عوارض این داروها رو معلوم نیست کی پس بدیم

دکترمن میگفت اگر مردا دوتا دونه آمپول عضلانی پشت سرهم  بزنن دیگه پرونده بچه دارشدن رو میبندن.

همش به من میگفت یه دونه داری چرا میای خودتو اذیت میکنی

عزیزم منم همچین چیزی رو تجربه کردم بنظرم از عوارض دارو هایی هست ک این چند سال استفاده کردیم...من از ...

من وقتی به همسرم میگم عوارض دارو هاست که کلافه م و بی حوصله درکی نداره

بهش میگم این همه هورمون اضافی وارد بدن بشه آدمم نابود میشه 

خداکنه راهی برای پاکسازی داشته باشه که بعداز انجام بدیم

مثل همسرمن که درجریان ناباروری من متوجه مشکلات آقا هم شدیم.خیلی قبول نمیکنه و با ادعای زیاد میگه من ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اینو هربار میگی از خنده قِل میخورم🙈🤣

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خواهران من با میکرو باردار شدم خدارو شکر الان هفته پنجم هستم و شاغل . تا الان مرخصی بودم . به ن ...

مبارکت باشه عزیزم

باید بری دکتر تا برات مشخص کنه 

همشون رو اول کم میکنن بعد قطع

فقط میدونم پروژسترون تاحدود ۴ماهگی هست ولی میزانش رو تغییر میدن

رز عزیزم شاید به ظاهر مشکلم جدی نباشه ولی تا حالا که نشده ،یه بارداری طبیعی هم داشتم که سقط شد ، باو ...

عزیزم تمام مشکلات روحی و جسمی همه انسان ها به خاطر بهم خوردن تعادل مزاج هاست

هر کدوم که غلبه پیداکنه یه سری مشکلات میاره

و غلبه سودا موجب بی حالی و افسردگی و ناتوانی و بی انگیزگی میشه.کسی که غلبه سودا داره همش با خودش فکروخیال داره

به عنوان یه دوست بهت میگم حتما حتما یه طب سنتی برو و ورزش کن و یه اصلاح مزاج انجام بده

من خودم هم غلبه بلغم دارم هم غلبه سودا که انشاالله بعدا میرم دنبال درمانش

مثل همسرمن که درجریان ناباروری من متوجه مشکلات آقا هم شدیم.خیلی قبول نمیکنه و با ادعای زیاد میگه من ...

اعتماد به سقفن دیگه 

من یه بار به خاطر دارو خوردن همسرم حمله عصبی بهم دست داد ،یه در د شدید بود قسمت قلبم احساس کردم ،از اون موقع گفتم دیگه به درک ، دیدم سلامتیم در خطره واقعا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اعتماد به سقفن دیگه من یه بار به خاطر دارو خوردن همسرم حمله عصبی بهم دست داد ،یه در د شدید بود قسمت ...

همسرم من قبول نداشت که اسپرمش مشکل داره ولی داروهاش رو خورد که اگر این انتقال منفی شد اقدام طبیعی داشته باشیم.

از درونش قبول داشت که مشکل داره ولی ازبیرونش نه😂😂😂😂

بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار ...

سلام عزیزم منم داره ۹ سال تموم میشه  که تو انتظارم با فراز و نشیب های خیلی زیادی ک داشتم ک در جریانین. مخصوصا که من دیگه حتی به بارداری طبیعی و معجزه یهویی خدا هم نمیتونم دل خوش باشم و همه اینا برا من تموم شده. 

و واقعا بعضی وقتا آدم خیلی حس بدی میگیره ، حس افسردگی و... ولی باید تلاش کنیم در عین سعیی ک میکنیم اما در کنارش زندگی هم بکنیم. ببین ب چی علاقه داری؟ ی چیزی پیدا کن ک بهت انگیزه بده، شارژت کنه، چیزی که وقتی مثلا انجامش میدی تا ساعتها گذر زمان رو نمیفهمی ، چیزی ک مثلا حتی اگر پولی برات نداشته باشه حاضر باشی رایگان انجامش بدی، چیزی ک غرق در لذت می‌کنه تورو.

نگو ندارم که به شددددت مخالفم. هیییچ آدمی نیس ک ی رسالت ویژه نداشته باشه وگرنه خدا نمیاوردش تو این دنیا. بگرد اون رسالت ویژه و استعداد شخصیتو پیدا کن و برو دنبالش . نگو شاید سنم زیاده و از من گذشته و... تا زنده ایم تا نفس میکشیم از ما نگذشته.

من الان دارم شروع می کنم رو پایان نامه ام کار کنم. از طرفی فهمیدم باید در مورد یه زبان سوم کار کنم. الان هم زمان با درس قبلیم  ترم سوم زبان هستم در حالیکه فکرشم نمی کردم روزی بیام این سمت. هر روز نیم ساعت تا ی ساعت تو مجازی با دوستام کتابخوانی داریم و....

کلااا انقد زمانم پره که وقت نمیکنم ب بچه فکر کنم و غصه شو بخورم و... ولی هم زمان پیگیری های پزشکیم رو هم دارم . هم دارم زندگی مو میکنم ،هم ب خاطر تلاش هام و پر کردن وقتم با ی چیز مفید حس خوب دارم و هم دیگه درگیر غم و غصه بچه و... نمیشم مگر موارد محدود که دیگه بنظرم طبیعیه😅.

ببخشید خییییلی زیاد شد. فقط میخواستم بگم در کنار تلاش برای بچه دار شدن باید زندگی هم کرد. ان شالله خیییلی زود خدا معجزشو بهتون نشون بده😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رادیس نمیخوام ناامیدت کنم من سفرم رفتم ولی باورت میشه بدتر شدم ،حالا شاید واسه تو فرق کنه ،نمیشه برا ...

عزیزم کاش بتونی ی مشاور بری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مورفولوژی دو کم نیست ناامید نشو ، تعدادش چنده ؟ گاهی اوقات مراکز ناباروری تهران مثل ابن سینا و رویا ...

ممنون عزیزم ،تعدادش رو الان یادم نیست ولی یه بار همینجا فرستادم بچه ها گفتن تعداد بد نیست ،شیراز آزمایش داد

2810