2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043401 بازدید | 684311 پست
واقعا خوشبحالت من با داروهای پانکچر ۷ کیلو اضافه کردم تا الان ۵ کیلو هم تو بارداری اضافه کردم کاش بع ...

بیاباهم تبادل کنیم وزن هردوایده ال بشه🤣🤣بابا5کیلواضافه توبارداری چیزی نیست ک تو شیردهی وزنت میادپایین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر کارت راه افتاد منم شنیدم اذیت میکنن من مشکل ایمنی دارم ولی بیمه سلامت    

ببین اسناد بیمه سلامت کجا میبرن ک بی همونجا سوال کنی..

از دکتر بپرس یا از داروخونه بپرس بگو بیمه سلامت تایید میکنن یا ازاد میشه..

چون من شرایط بیمه تامین رو‌میدونم

لانه گزینی ک زوده ... ولی ترشح لژ دار رو من همیشه دارم چ دارو بخورم چ نخورم  تو تخمک‌گذاریم&n ...

ن بابا نترس همین ترشحات نشونه خوبیه اسپرم عزیزم چن روز زنده میمونه خیالت راحت. ب این چیزافک نکن اصلا. دل دردوکمردردبخاطرداروهاست ب مروربهترمیشی

مرسی قشنگم 🥹🤍 امروز شوهرم کار خودشو کرد😿🤦🏼 با پسر عمش صمیمیه ..‌ زنگ زدن وسط صحبتا یهو گفت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خیلی خندیدم خداخنده ب لب خودتو همسرت بیاره. ان‌شاءالله مثبتی. فاطمه ازکارای شوهرت میگی بخدامنم ذوق میکنم باذوقشون انشاءالله خداب قلب مهربون وامیدوارهمسرت نظرمیکنه

قربونت برم شما سلامت دوست نداشتم بگم چون  پرسیدی عزیزم خیییلی داغونم فرشته کوچولوم رفت تو اسمون ...

الهی بگردم انشاءالله خدابهت صبربده خیلی ناراحت شدم 😔انشاءالله خدا بهتریناروبرات جبران کنه

ممنونم خواهر مهربونم درست میگی اره گفتم چند روز دیگه میرم انشالله خودت چه خبر عزیزدلم تو چه مرحله ای ...

نیازجان من پریودبشم ان‌شاءالله 10پریودمیرم ببینم آنتی بیوتیک مایع رحمم ازبین برده ضخامتم خوب باشه ان‌شاءالله انتقال بدم وای خداذوقموکورنکن خیلی شوق دارم کاش بشه توماه محرم انتقال بدم🥹

ببخشید میپرسم مایع چی هست ؟ ان شاالله همش کامل جذب شده باشه و خوب خوب شده باشین و به سلامتی سیکل انت ...

خواهش میکنم.فدات بشم مرسی ازدعای قشنگت.والا ن من ن دکتر نمیدونیم مشکوک ب هیدوربودم عکس رنگی دادم گفت رحم خوبه تمیزه آنتی بیوتیک بایدبخورم سوم پریودی ببینم اثرمیکنه ب امیدخدا

ببین اسناد بیمه سلامت کجا میبرن ک بی همونجا سوال کنی.. از دکتر بپرس یا از داروخونه بپرس بگو بیمه سل ...

مرسی عزیزدلم والامن واسه روماتیسمم بیمارستان رسول اکرم میرم. خیلی ازداروها ای وی اف دارن سرم ویادم رف بپرسم ولی انقد مدرک میخوان دکتر داروخونه گف اگ تامین اجتماعی بودی زیاداذیت نمیکردن تو داروها واسه مدرک. توکل بخدا ببینیم قسمت میشه انتقال بدم بعدفکرسرمم میکنم

2810