2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043576 بازدید | 684324 پست
فدات شم من اگ خدابخواد هفته بعدپریودبشم تقریبا 9تا12تیربایدبرم دکتر ببینم اون مایع لعنتی ازبین رفته ...

ببخشید میپرسم مایع چی هست ؟ ان شاالله همش کامل جذب شده باشه و خوب خوب شده باشین و به سلامتی سیکل انتقال رو براتون شروع کنن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم شما سلامت دوست نداشتم بگم چون  پرسیدی عزیزم خیییلی داغونم فرشته کوچولوم رفت تو اسمون ...

ای وااای 😭😭 چقدر ناراحت شدم اصلا انتظار خوندن چنین پیامی رو نداشتم .خدا بدلتون آرامش بده میدونممم خیلی سخته 😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما شماهم میبینید یا من توهم زدم؟

آخییی بی بی چک مثبتتون مبارک باشه 🤗🤗😍 به سلامتی ..خیلی خوشحال شدم براتون 

یه آمپول بود دورنافم زدم مخصوص آندومتریوز. آخه من آندومتریوز داشتم همین باعث ناباروریم شد

آهان. طفلی زنا چ بیماری‌هایی هست عجیب غریب خداروشکر مشکلت حل شدعزیزم این نینیتم بسلامتی زایمان میکنی

بخدا پریروز بازار رفته بودم ی بسته مای بی بی گرفتم و ی ساک ساده ای..و تو کوچه خلوت داشتم میرفتم سمت ...

دورت بگردم مامان مهربون خداجیگرگوشتوبرات حفظ کنه. وقتی همتون میگین دعامیکنین دلم آروم میشه این همه دعا دیگ من چی میخوام خداروشکرشماهارودارم

مامان من لوله هاشو بسته بود بعد از ۱۲ سال باردار شد ولی خارج رحمی شد.. منکه هیچ مشکلی نداشتم نشده ب ...

واقعا حکمت خداچیه🤔ماهور جان سرم آی وی جی شرایطش چی بود راحت گرفتی؟هزینش ازادچقدرمیشه ی دونش برحسب وزن من 50کیلوام.بابیمه سلامت میدن؟ ازکدوم داروخونه گرفتی ببخشید سوالام زیاده 🥰

2810