2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043589 بازدید | 684325 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم.بچت چطوره؟ از دیروز تا الان همش تو فکرتم.بخدا دیروز موقع اذان هم دعا کردم برات.رو نماز هم

قربونت برم شما سلامت دوست نداشتم بگم چون  پرسیدی عزیزم خیییلی داغونم فرشته کوچولوم رفت تو اسمون منم همینجور با کلی داغ رو قلبم موندم.برام دعا کنید خدا دلم رو اروم کنه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام ببخشید  میگم شما بعد انتقال ازمایش داشتید یا فقط همون ازمایش برا روز ۱۴ ک بتا بود همون دا ...

واسه ivf منظورتونع؟

بعد ۱۴ روز مشخص میشه عزیزم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما شماهم میبینید یا من توهم زدم؟

میبینمش🥹😍😍

یادم رفته انتقال داده بودین😍

وای خدا الهی شکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم شما سلامت دوست نداشتم بگم چون  پرسیدی عزیزم خیییلی داغونم فرشته کوچولوم رفت تو اسمون ...

اهسته🥺

عزیزم خیلی متاسفم 

هیچی برای گفتن ندارم ، الهی خدا صبرشو بهت بده 

الهی به زودی همون فرشته کوچولو دعا کنه جاش پر بشه برات

😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا دعام کن واقعی باشه😭😭😭😭😭😭اره عزیزم پس فرداباید برم آزمایش

عزیزم ازاد سازی داشتین؟

کی مثبت شد

الهی به حق ۶ ماهه امام حسین مثبت واقعی واقعی باشین😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا دعام کن واقعی باشه😭😭😭😭😭😭اره عزیزم پس فرداباید برم آزمایش

منظورم تو چند دقیقه مثبت شد😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی عزیزم

ممنونم خاهره قشنگم انشالله که این لحظات. و برا تک تکتون ببینم امسال

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فدات بشم عب نداره انشاءالله همه چی عالیه خیالت راحت باشه. آخه بعضی مراکزشبم هستن شایدبخاطراون فک کرد ...

ممنونم خواهر مهربونم درست میگی اره گفتم چند روز دیگه میرم انشالله خودت چه خبر عزیزدلم تو چه مرحله ای هستی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربونت برم شما سلامت دوست نداشتم بگم چون  پرسیدی عزیزم خیییلی داغونم فرشته کوچولوم رفت تو اسمون ...

عزیزم متاسفم خدا بهت صبر ب دلت بده انشالله ب زودی جاش سبز بشه برات منم پارسال این موقع ها زایمان زودرس شدم دخترمو از دست دادم حالتو درک میکنم خدا ب دلت ارامش بده 

2810