2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043576 بازدید | 684324 پست
😅😅😅 دیشب اومدن هستن حالا حالا پیش ما دیگه سعید گفت اینارم ببریم یه هوایی ام بخوریم 😅 شاید باو ...

نمی دونم شایدم من زیادی حساسم نظم ذهنیم به هم میریزه دوست دارم با آرامش کارم پیش بره یا همش میترسم سوتی بدم کسی بفهمه.

چقدر خوبه که از این نظر اوکی هستی 

ایشالا بهتون خوش بگذره حسابی. 

کاری اگه داشتی عزیزم حتما بگو. 😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینهمه خرج و‌ برو و بیا خیلی ریسکه بدون آزادسازی، نمیدونم، توکل به خدا

دقیقا مخصوصا این که ممکنه تبدیل به کیست بشن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

قربونت برم عزیزکم 🩵 🫂  با دلای پاکتون برام دعا کنید ، مثبت بشه بار اول

اگه قابل باشم چشم 😍🌷حتما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نسا جان من چون بار اولمه  اینطوری پرسید ، بار چندمته ؟ چند سالته  تاگفتم اول / ۲۶ ، گفت ...

سرخود عزیزم کاری انجام نده .بهشون گفتی قبلا ivf انجام دادی؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😅😅😅 دیشب اومدن هستن حالا حالا پیش ما دیگه سعید گفت اینارم ببریم یه هوایی ام بخوریم 😅 شاید باو ...

چه خوب .آفرین بهت .من بودم استرس میگفتم 😃 پس اصفهان گردی هم بهتون خوش بگذره ،پرسیدی از دکتر که بعدش استراحت نیاز هست یا نه ؟

همینا رو بگو به دکتر که من همیشه باید آزاد سازی میزدم ببین چی میگه 

دکترم بد اخلاقه ... البته خانمش جواب میده همیشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

متوجه نشن چجوری باید برین برا انتقال میفهمن که

در جریان ناباروری هستن ...

سعید ب عموش گفته میخوایم بریم ببینیم مرکزش و دکترش چطوریه مشاوره داریم

ولی ب کسی نمیگیم ک اهدایی میگیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سر خود که نمیشه زد. نه واقعا برای دکتر هیچ فرقی نمی کنه. حتما دلیلی داشته. یک روز و نیم قبل عمل بای ...

اهان باشه پس ، توکل میکنم به بالایی اون بخواد همه چی حله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اینهمه خرج و‌ برو و بیا خیلی ریسکه بدون آزادسازی، نمیدونم، توکل به خدا

☹️

الانم دیر شده برای تماس گرفتن ...

سمت راستم گاهی درد عجیب میگیره🥲 میترسم ازادشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی دونم شایدم من زیادی حساسم نظم ذهنیم به هم میریزه دوست دارم با آرامش کارم پیش بره یا همش میترسم س ...

عزیز دلمی 🩵✨

زن عموش میگه مشکوک میزنی😁

چون امروز پرسید چرا رفتی سونو ، گفتم زیر دلم درد می‌کنه رفتم ببینم کیست دارم یا ن

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نساجون راست میگه،منم اصفهانم، کاری داشتی حتما بگو

عزیز دلمی 😘 

دعای خیرتون پشت سرم باشه کافیه😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا مخصوصا این که ممکنه تبدیل به کیست بشن.

اخه من از همین میترسم🥴

چون سابقه کیست هم دارم ....

شاید بقول شما میخواد داخل مطب بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن     فاطمه جان به دکترت اعتماد کن سرخود کاری نکن

چشم قشنگم😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810