2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043577 بازدید | 684324 پست
دکترم بد اخلاقه ... البته خانمش جواب میده همیشه

اتفاقا برعکس از نزدیک خیلی خوش اخلاقه

من فکر می کردم دستیارش انجام میده

خودش اومد بالا سرم وای مُردما

ولی خیلی بهم آرامش داد کلی دعا کرد برام.

کاش چند بار دیگه هم رفته بودم iui خسته شدم رفتم ای وی اف 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیز دلمی 🩵✨ زن عموش میگه مشکوک میزنی😁 چون امروز پرسید چرا رفتی سونو ، گفتم زیر دلم درد می‌کنه ر ...

قربونت دست پر برگردی از این سفر

ان شاالله اولین سفر به اصفهان بهترین خاطره ات بشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا برعکس از نزدیک خیلی خوش اخلاقه من فکر می کردم دستیارش انجام میده خودش اومد بالا سرم وای مُر ...

چه جالب!اتفاقا دیشب به شوهرم گفتم ای وی اف نشد بیا دوباره آی یو آی کنیم،خل شدم به خدا  البته دوراز جون شما

چه جالب!اتفاقا دیشب به شوهرم گفتم ای وی اف نشد بیا دوباره آی یو آی کنیم،خل شدم به خدا    ا ...

😅😅

واقعا آدم خل میشه از بس فکر می کنه. 

آخرین انتقالم تخت کناریم بچه اولش رو بار هفتم iui مثبت شده بود!!! ینی پشتکارش اسکار لازم داره واقعا!

الانم اومده بود برای جنسیت پسر. یه دونه داشت انتقال دادن براش.

دکترا کلا iui رو خیلی دوس دارن خودشونم. به من گفته بود با توجه به شرایطم بهتره چندبار انجام بدم

که من بعد دو بار خسته شدم و رفتم انتقال اونم که هیچی...🤦‍♀️

سرخود عزیزم کاری انجام نده .بهشون گفتی قبلا ivf انجام دادی؟

کسی که میره سراغ اهدایی یعنی همه کار کرده دیگه 🥲

دفعه اولی که زنگ زدم گفتم 

ولی یادداشت نکرده 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میگم از این ۴ تا تخمک ممکنه چنتاش ازاد بشه ؟ چون انگاری یکی دوتا بالغه

نمیدونم عزیزم

به این‌چیزا فکرنکن

فعلا یه دونه هم خدا بهت بده خوبه.مطمئنم روحیه ت عوض بشه بعدیا رو طبیعی میاری

😅😅 واقعا آدم خل میشه از بس فکر می کنه.  آخرین انتقالم تخت کناریم بچه اولش رو بار هفتم iui م ...

اووو هفت بااار  من دومین بارمم نقشینه نظرش رو آی وی اف بود ولی خودم گفتم یه بار دیگه امتحان میکنم که اونم...باز خوبه شما زودتر شروع کردین،من همش میگم شش سال صبر کردم که چی بشه

چه خوب .آفرین بهت .من بودم استرس میگفتم 😃 پس اصفهان گردی هم بهتون خوش بگذره ،پرسیدی از دکتر که بعدش ...

نه نپرسیدم😅

انقد که همه گفتن مثل اقدام طبیعیه خودمم باور کردم...

الان ک حالم خیلی بده ، درد دارم ، کلافم ، گُر دارم☹️

فداتشم مهربون 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اتفاقا برعکس از نزدیک خیلی خوش اخلاقه من فکر می کردم دستیارش انجام میده خودش اومد بالا سرم وای مُر ...

ولی خانمش تلفنی جواب میده بد اخلاقه☹️

با خودش حرف نزدم ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نسا جان ، دکتر بهم گفت آزاد سازی نیازی نیست ☹️ روز ۱۳ هستم عزیزم اخرین پریودم ۹ خرداد بود چهارشنبه ...

امان از این شرایط که آدم نمیدونه چی بگه نفهمن

من که دیگه دارم تو دروغ گفتن کم میارم.هی میپیچونم و نمیرم

قربونت دست پر برگردی از این سفر ان شاالله اولین سفر به اصفهان بهترین خاطره ات بشه.

وای بغضم گرفت🥺🫀

ممنون قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم‌دکترتون میترسه تو راه آزاد بشه و برای حفظ تخمک گفته نزنی.بهش اعتماد کن

چه قشنگ تفسیرش کردی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810