2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
همون روز تزریق براتون تشکیل پرونده میدن و مشخصات ظاهری همسرت رو با دونر تطبیق میدن به لحاظ قد و رنگ ...

ممنون عزیزم ♥️ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میدونم عزیزم، منظورم اینه چرا تهران انجام نمیدی

اخه تهران جایی رو پیدا نکردم ک از طریق iui اهدایی انجام بدن..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینارو دکتر داده 

میخوام همراه با لتروزول ، کلومیفن هم سرخورد بخورم 

اخه من بدنم به 

پرگووریس ، گونال ، سینال جواب نداد

میترسم دوز قرصم کم باشه

نظرتون چیه دوستان ؟

راستی دکتر گف روز ۱۲ یکی ام خودم میخوام روز ۱۰.۹ سنو انجام بدم ک مطمئن بشم رشد کافی رو دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینارو دکتر داده  میخوام همراه با لتروزول ، کلومیفن هم سرخورد بخورم  اخه من بدنم به  ...

البته با پرگووریس ۳ تا جنین برام تشکیل شد😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم .بله حضوری وقت نمیدن دیدم اینو تو مطب .امروز باز شد و تونستم وقت بگیرم .برای سونوگرافی وق ...

خداروشکر موفق شديد، ، بله من همیشه برای سونو هم اینترنتی وقت میگیرم الان که برام روزی که باید برم سونو مشخصه چون تو سیکل پانکچرم پس زودتر وقت میگگیرم که وقتی رفتم پذیرش از قبل پروندمو آورده باشن کمتر معطل بشم ،،البته اگه دوم یا سوم پری باشید و بدون نوبت برای سونو هم برید پذیرش میکنن کلا سر پذیرش سونو سخت گیر نیستن ولی برای نوبت ويزيت اصلا بدون نوبت راه نمیان

من همیشه برام سوال که جنین اهدایی یا تخمک و اسپرم اهدایی رو از کجا میارن؟هر کسی می‌تونه بره اهدا کنه ...

جنین اهدایی تو مراکز ناباروری هست مال زوجهایی که از طریق ای وی اف باردار شدن و بقیه جنین هاشون رو نمی خوان. مرکز اونا رو  انتقال میدن به رحم خانم هایی که معمولا همسرشون آزواسپرم هست و یا به خاطر استفاده از یه سری داروهای خاص که روی باروری اثر میذارن نمی تونن از خودشون بچه داشته باشن.

اگر ناباروری به علت زنانه باشه  بحث تخمک اهدایی مطرحه، خیلی از خانم های مطلقه و یا حتی متاهل که بچه دارن(شرطش یک بار ازدواج کردنه اینطور که شنیدم) و همینطور زیر ۳۰ سال برای درآمدش تخمک اهدا می کنن.

اسپرم اهدایی هم برای مواردی هست که ناباروری با علت مردانه مطرح هست ولی می خوان بچه لااقل از خود خانم باشه که درصدی شباهت داشته باشه و هزینش از جنین اهدایی کم تره و دردسر ای وی اف و داروهاشو نداره و تایم انتظاری هم نداره چون جنین اهدایی خواهان زیاد داره . درمورد این که چطور اهدا می کنن خب خودشون اقدام می کنن از طریق ارولوژیست که این کارو تو مطبش انجام بده دیگه شرطش سالم بودن و داشتن قد مناسب و زیبایی نسبی . البته تو اصفهان یک پزشک خانم زنان  هست اونم انجام میده اسمش خاطرم نیست. 

در کل توی ایران اسپرم اهدایی خیلی انجام نمیدن هنوز اونقدر جا نیفتاده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اینارو دکتر داده  میخوام همراه با لتروزول ، کلومیفن هم سرخورد بخورم  اخه من بدنم به  ...

لتروزورل خارجی میخای بخر فکنم کافی باشه همون باز ببین بچه ها چی میگن 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام قشنگم 😍🍓🐣 امروز اتفاقا به یادت بودم  ای جونم خدا معجزه ی قشنگت رو عاقبت بخیر کنه عزیز ...

فدات عزیز دلم، 

منم همیشه به فکرت بودم، ماشالله اینقدر با انرژی و قوی هستی که مطمئنا جواب عالی میگیری و به امید خدا توام حس مادر شدن رو میچشی😍🥰❤️🌺

جنین اهدایی تو مراکز ناباروری هست مال زوجهایی که از طریق ای وی اف باردار شدن و بقیه جنین هاشون رو نم ...

نسا جان تو می‌دونی برای اینکه کسی بتونه جنین اهدایی بگیره اگه تو مرکز نخواد تو نوبت باشه چطوری باید اقدام کنه ؟ 

چون اون جنینایی که مرکز اهدا میکنه به کسایی میده که ۷,۸ سال تو نوبت بودن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
لتروزورل خارجی میخای بخر فکنم کافی باشه همون باز ببین بچه ها چی میگن 

عزیز دلم من سر در نمیارم ایرانیه یا خارجی

بهشم تأکید کردم حتما خارجی بده

اینوفولیک۳۰ ساشه + ۲ ورق پرگناکر 

داروهام اینا بود ، بیمه ندارم ازاد شد ۹۰۰ تومان 

خودمم تعجب کردم که چرا انقد ارزون شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات عزیز دلم،   منم همیشه به فکرت بودم، ماشالله اینقدر با انرژی و قوی هستی که مطمئنا جوا ...

عزیز دلمی🥹🫀🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم من سر در نمیارم ایرانیه یا خارجی بهشم تأکید کردم حتما خارجی بده اینوفولیک۳۰ سا ...

من خودم ندیدم خارجیشو  بزار بزنم نت 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

[QUOTE=340999961]عزیز دلم من سر در نمیارم ایرانیه یا خارجی بهشم تأکید کردم حتما خارجی بده اینوفولیک۳۰ سا ...[/QUOTEزدم نت خارجیش این نبود قیافش ، او فمورا فکنم

عزیز دلم من سر در نمیارم ایرانیه یا خارجی بهشم تأکید کردم حتما خارجی بده اینوفولیک۳۰ سا ...

فاطمه جان بیمه سلامت هم نداری ؟ الان آمپولهای خارجی رو سلامت هم ساپورت میکنه و خیلی ارزون در میاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810