2777
2789

دوستان واقعا از کارآموزی زایشگاه متنفرم،الآن ترم ۷ هستم و از اجبار شیفتاشو با بعضی استادا که هیچ درکو شعوری ندارن میرم کاش میتونستم نرم،ولی اگه نرم باز باهام لج تر میشه

فوبیا گرفتم از محیطش همیشه استاد منو سرزنش میکنه حس میکنم تو این راه موفق نمیشم

الآنم زایشگاهم باید تا ۷ صبح اینجا بمونم دارم میمیرم از حال بد همیشه استاد ازم آتو میگیره خواستم یه بار باهاش حرف بزنم و یکم منو درک کنه و بفهمه من دانشجو هستم و هنوز باید تمرین کنم ولی اصلا گوش نکرد و بیشتر سرزنشم کرد و رفت اونور

خیلی حالم بده کاش میتونستم انصراف بدم

حس میکنم از همه اوضاعم بدتره 

خودتو ناراحت نکن انشالله این دوره هم تموم میشه شاید هیچ وقت این استادارم نمی‌بینی،

سعی کن با تمرین بیشتر دیدن کلیپ‌های بیشتر هر طوری که می‌تونی سوادتو بیشتر کن تا استادا کمتر ازت ایراد بگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هفته شیفت شب بودم

و الآن همین یه هفته هست و امشب شب دوم هنوز ۴ شب دیگه مونده تموم شه خیلی حال روحیم بده هرشبش اندازه یه هفته برام میگذره ،شبی صد بار میمیرمو زنده میشم دیگه نمیتونم دووم بیارم فقط از خدا مرگ میخوام  

خودتو ناراحت نکن انشالله این دوره هم تموم میشه شاید هیچ وقت این استادارم نمی‌بینی،سعی کن با تمرین بی ...

بخدا تمام تلاشمو میکنم، کلی کلیپ آموزشی میبینم هرروز و هرشب تو این ۲ هفته استرس داشتم ،دیگه نمیتونم تحمل کنم دیگه نمیتونم صبور باشم

بقیه رو میبینم که استادای خوب دارند ولی به من میرسه استادایی میان که هیچ درکی ندارن و بخوای باهاشون حرف بزنی بیشتر پشیمون میشی

به اینده خوبت که فکر کنی تحمل سختیها برات راحت میشه.هیچ موفقیتی بدون زحمت و سختی به دست نمیاد نزدیک به چهل سالگی با همه وجودم اینو فهمیدم که خدا در ازای زحمات انسان نتیجه و خروجی پیشرفت رو به عنوان پاداش میده ان شا الله.هر قدر زحمت بکشی ازش بهره میبری .امیدوارم آینده زیبا و سرشار از موفقیتی داشته باشی.از دمنوشای ارامبخش هم استفاده کن 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بخدا تمام تلاشمو میکنم، کلی کلیپ آموزشی میبینم هرروز و هرشب تو این ۲ هفته استرس داشتم ،دیگه نمیتونم ...

ووقتی میگی ترم هفتی یعنی دیگه چیز زیادی از درست نمونده،یکم صبور باش دندون رو جیگرت بزار انشالله تمومه

چکارا میکنه دقیق که ضایعت میکنه؟ چند سالشه این عتیقه😑

میگه تو زایمان گرفتن ضعیفی، برو اونور یکی دیگه زایمان بگیره ،با اینکه زایمان های دوستامم میبینم و خیلی از من بهتر نیستن ولی اون فقط عیبای منو میبینه  

ووقتی میگی ترم هفتی یعنی دیگه چیز زیادی از درست نمونده،یکم صبور باش دندون رو جیگرت بزار انشالله تموم ...

ممکنه منو بندازه ازش برمیاد با رفتارهایی که باهام داره ممکنه چنین کاری کنه

همیشه هم میگه من دانشجو ترم ۷ انداختم برام خیلی راحته

به اینده خوبت که فکر کنی تحمل سختیها برات راحت میشه.هیچ موفقیتی بدون زحمت و سختی به دست نمیاد نزدیک ...

آخه وقتی بقیه رو میبینم خیلی اوضاعشون نسبت به من بهتره و فقط منم که دارم نابود میشم

آخه مگه چقدر قراره زندگی کنم که اینقدر سختی بکشم، همه بهم میگن چیشده اینقدر لاغر شدی چرا اینجوری شدی

2810