2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
من دو تا نی، بی سی دارم میخوام یکی نی ها رو انتقال بدم اگه منفی شدم بنظرتون اون یکی هم انتقال بدم؟ ...

اگه ذخیره ات خوبه دوباره تخمک کشی کن 

اگه ذخیره ات پایینه آخریا رو هم انتقال بده حیفه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سری اول اورگالنترون بودوستروتاییدکارماهاچ ام جی .سری دوم گونال سری اول خیلی بهتربود۸تاتخمک ۵تاجنی ...

قیلش تقویتی بخور چند ماه سیزده تا تخمک چه قدر کم جنین شد پس همون گونال فکنم برات خوب بوده احتمالا کیفیت نداشتن تخمکات  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
من دو تا نی، بی سی دارم میخوام یکی نی ها رو انتقال بدم اگه منفی شدم بنظرتون اون یکی هم انتقال بدم؟ ...

انتقال بده بعضی ها با ا منفی میشن با سی مثبت

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
انشاله شماها هم نتیجه بگیرین و دیگه پیداتون  نکنیم🤲🤲 از قبلی ها سر نمیزنند؟؟؟

ممنوووونم عزیزم❤️😘

قبلیا چرا سر میزنن بعضی از بچه ها. 

ان شاالله همه هر کجا ک باشم سرشون ب شادی و خیر گرم بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم لیزر همون فیزیوتراپی رحم هست ولی فیزیوتراپی رحم بری خیلی کاملتر برات انجام میدن و از چندتا دست ...

برای چی میرفتین عزیزم؟تاثیری هم داشت؟من هرچی سرچ میکنم نوشته برای رفع چسبندگی های لوله ها ولی من ازین لحاظ مشکل ندارم،برای خونرسانی میخواستم

الونوا خیلی خوبه به دکترتون پیشنهاد میدادین این رو امتحان کنه براتون 

میگم ولی تو رویان اونم دکتر مصطفایی اصلا حرف مریضو گوش نمیکنن یعنی با اون تعداد مریض سوال هم میپرسی سربالا جواب میدن چه برسه که خودت دارو پیشنهاد بدی

من سری اول اورگالنترون بودوستروتاییدکارماهاچ ام جی .سری دوم گونال سری اول خیلی بهتربود۸تاتخمک ۵تاجنی ...

وآقا با این نوشته شما بازم می‌رسیم به اینکه بدن با بدن فرق داره،، همین النوا که دوستان میگن شاید جوابگو بدن شما باشه البته من خودم تا حالا نداشتم تجربه ندارم

وآقا با این نوشته شما بازم می‌رسیم به اینکه بدن با بدن فرق داره،، همین النوا که دوستان میگن شاید جوا ...

النوا معمولا برای ذخیره بالا خوب جواب میده چون دوزش بالاست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تولدت مبارک باشه ساراجان .امیدوارم تنت سلامت باشه 😍 اوضاع و احوالت چطوره ؟ روبراهی ؟

ممنونم عزیز دلم مرسی از محبتت

خوبم خدا رو شکر 

میگذره سعی میکنم بگذرونم ناچارم و پناهی جز خدا ندارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810