2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
ببینم همسرم گوش میده بخره بیاره ،اصلا روش نمیشه بره بی بی بخره الان بزنم جوابش درسته یا صبح زود بای ...

صبح زود بهتره چون ادرار غلظت بیشتری داره 

بیبی پر رنگ تر میشه😍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا فردا دیوونه میشم  پس بی بی نزنم عصر برم ازمایش؟

آزمایش که کلا دقیق تره..

برو یهویی خیال خودتو راحت کن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

لیزر چی؟جای دیگه ندارن که بتونیم بریم؟

عزیزم لیزر همون فیزیوتراپی رحم هست ولی فیزیوتراپی رحم بری خیلی کاملتر برات انجام میدن و از چندتا دستگاه استفاده میکنن من دو ساعت فیزیوتراپی رحم میرفتم ۲۰۰ تومن هر جلسه میشد 

خانوناباتوجه به تجربتون اونایی که هم گونال داشتن هم سینال بفرمایین کدومش بهتره ؟

بستگی به جوابگویی بدن داره ،گونال خارجیه و سینال ایرانی ،سینال تو اولین پانکچرم برای من بی نتیجه بود یعنی چند تا تخمک داشتم ولی دوتا جنین بی کیفیت تشکیل شد ولی برای بار دوم که گونال داشتم بازم همون تعداد تخمک داشتم ولی اینبار دوتا جنین با کیفیت تر بودن ،تو پانکچر سوم و چهارم هم گونال داشتم که بازم بی نتیجه بود

عزیزم رها کن ببین چه جوری خدا برات معجزه میکنه سخته اما میتونی مطمینم که خدا تمام این سختیا رو برات ...

تولدت مبارک باشه ساراجان .امیدوارم تنت سلامت باشه 😍 اوضاع و احوالت چطوره ؟ روبراهی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
زدم منفی بود😁 هرماه بیبی چک میزنم 🤦🏼‍♀️ انقد ته دلم به معجزه ایمان دارم که باعث میشه هرماه همین ...

اشکالی نداره عزیزم .ان شاالله خیلی خیلی زود مامان میشی و خبر خوشش رو به همسرتم میدی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزيزم تهرانم ،، همه جوره زورم میاد و ناامیدم اینقدر هزینه گونال دادم نتیجه ندیدم

الونوا خیلی خوبه به دکترتون پیشنهاد میدادین این رو امتحان کنه براتون 

2810