2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043804 بازدید | 684343 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی متفورمین یا انسولین هیچی ندادن بهت؟ چن هفتته؟ 

دکترم ی بار آزمایش دادم قندم ۱۰۰ و خرده ای بود ،بهم متفورمین وای گلانس داد اما نخوردم چون روزای بعد که قندمو میگرفتم زیر ۱۰۰ بود 

ولی امروز گرفتم ۱۲۶ بود امکان داره از داروهای انتقال باشه مثل دکا یا چسب جنین؟؟

من تازه ی روز از انتقال میگذره ولی خ حالم خوب نیست همش بی حال همش خسته کسل 

دکترم ی بار آزمایش دادم قندم ۱۰۰ و خرده ای بود ،بهم متفورمین وای گلانس داد اما نخوردم چون روزای بعد ...

پیشاپیش مبارکت باشه ان‌شاءالله مستاجرقلب مهربونت بشن وتاابدبمونن برات. عزیزم شایدتعادل قندت بهم خورده. من قندم 114بودرنج اخرازمایشگاهی ک ازدادم این عددبود رفتم غدد متفورمین دادالان92شده. ولیکن دکترم گف ب قرص اعتباری نیست اگ قسمت شدانتقال دادیم بایدانسولین بزنی توبا با دکترت مشورت کن شرح حال بده خدایی نکرده قندت بالانره 

پیشاپیش مبارکت باشه ان‌شاءالله مستاجرقلب مهربونت بشن وتاابدبمونن برات. عزیزم شایدتعادل قندت بهم خورد ...

ممنون عزیزم 

ممنون از مهربونیت

والا من از متفورمین بیزارم ی جورایی انگار دیگه دیابت دارم همش میخوام فرار کنم از مصرف این قرص

من گفتم این چند روز و هم قندمو بگیرم شنبه برم دکتر غدد نشون بدم ببینم چی میگه

ولی قبل انسولین همیشه قرص تجویز میشه چرا دکترت گفته انسولین 

🥹🥹🥹🥹 فدای معجزه ی تو آغوشت بشم من، مــــــــــــــادر.. ممنون که برامون دعا میکنی به دختر نازت ...

الهی هرچی تو دلت هست ومیخوای همون بشه برات  عزیزم.حتما میگم بهش.برا همه تون دعا میکنم

سارا داداشم.پونه مهربونم الا  فاطمه وخیلی از عزیزای اینجا براتون بهترینها رو میخوام نی نی سالم وصالح.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دکترم ی بار آزمایش دادم قندم ۱۰۰ و خرده ای بود ،بهم متفورمین وای گلانس داد اما نخوردم چون روزای بعد ...

وقتی قبلا آزمایش دادی سابقه داشتی قندت بالای 100باشه پس حتما دارویی ک دکترداده واسه قندوبخوربازم بادکترت مشورت کن.قند بالابری جنین ومادرخطرناکه عزیزم جدی بگیره دارویی دکترم ده بادستورمصرف درستش بخور این همه سختی میکشی هزینه میکنی پس کامل رعایت کن حال بدیت میتونه بخاطراسترادیول یاداروهای دیگتم باشه

ممنون عزیزم  ممنون از مهربونیت والا من از متفورمین بیزارم ی جورایی انگار دیگه دیابت دارم همش ...

آره دکترغددم گف قندت قابل کنترل لبه مرزیه بالانس دکترای ای وی اف حستین فک کنم. البته دکترقبلیم این گفته بود دکترموعوض کردم ببینیم خداچی میخواد کارم ب انتقال میکشه

نه نرفتم 🥲  حتی پارسال چه موقع پانچر چه موقع انتقال ک پریود میشدم همین دردو داشتم ب دکتر ک می ...

خوب اگه دکتر تو سیکل بررسی کرده و چیزی نبوده که هیچی ،سیستم بدنت اینجوری هست ..ولی واقعا خیلی سخته همش درد رو داشته باشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وقتی قبلا آزمایش دادی سابقه داشتی قندت بالای 100باشه پس حتما دارویی ک دکترداده واسه قندوبخوربازم باد ...

نه میخورم دیگه فقط میخوام برم غدد که اون بهم تجویز کنه 

استرادیول که واژینال میگیرم خوراکی ندارم

فقط پردنیزلون میخورم ۵ 

🥲 این ماه این علایم رو داشتم  گرگرفتگی بدن.. و بیقراری خودم! دیگه نمیدونم تخمک‌گذاری داشتم ی ...

نه نگران نباش ،برای iui دارو بهت میدن تا تخمک گذاری داشته باشی و حتی آمپول آزاد سازی هم میزنن و انتقال رو انجام میدن .ان شاالله با همون انتقال اول باردار میشی.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
در مورد پروژسترون چی ،به نظرت کم نیست فقط شیاف داده؟

احتمالاخداروشکروضعیتت رحم وبدنت خوب بوده این مقدار داروداده یکی اگ داروهاش زیاده بخاطرمشکلات زیادش عزیزم نگران نباش دکترت خودش میدونه چی تجویزکنه. الان من خودم مطمئنم داروها زیاده اگ قسمت بشه انتقال بدم

2810