2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
تو بعضی ماهها تخمک گذاری اتفاق نمیافته ممکنه تخمکی آزاد نشده باشه این حالت طبیعیه نگران نباش

🥲

این ماه این علایم رو داشتم 

گرگرفتگی بدن.. و بیقراری خودم! دیگه نمیدونم تخمک‌گذاری داشتم یا نه

اگه ماه بعدی هم اینطوری بشم چی ، هرچند بهم دارو هورمونی میده

تازمانی که برای انتقالام دکتر میرفتم بهم میگفت پی سی یو هستی

نمیدونم این مورد تاثیر داره تو iui 

خدایا پناهم بده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام  عزیزم شما شیاف پروژسترون رو چجوری استفاده میکردید؟ من با اپلیکاتور وارد بدنم میکنم ،ایر ...

بادست بزار 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونهمه پروژستذون زدین تازگی فقط صبر کنین، هر زمان ممکنه بدن آدم یه جوری باشه من بعضی وقتها یک ه ...

مامان سوفی تاحالا شد تو بارداری حس کنی بچه تو واژنه احساس گرفتگی تو واژن دارم انگار سنگینه همون طرف که بچه هست از دیروز تقریبا سونو طول سرویکس یکم ماه پیش بودم خوب بود

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بچه ها ۴ روزه داروهامو قطع کردم پریود نمیشم چرا؟ علائمی که داشتم هنوز هست مخصوصا یبوست وحشتناک.خیلی ...

امپول  نزن میشی ، اگه شک داری یه بتا بده 

بچه ها تاثیر هاش سی جی (یه دوز)چقدر تو بدن میمونه ؟؟ اگه تجربه ای دارین تو رو خدا جوابمو میدین  ...

عزیزم تو بدن هرکس متفاوته

شما انتقال دادین؟ بیبی هاله داده؟

عزیزم فقط با تکرار و پر رنگ شدن بیبی میشه گفت واقعیه اثر امپول نیست

و اینکه زیر دو دقیقه باشه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کسی میدونه امپول فمولایف و تا هفته چند باید بزنیم یه هفته س در به در دنبالشیم امروز یه بسته ۵۰۰ دی پیدا کردیم اونم دو ماه انقضا داره

@مامان سوفی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام خانمای گل. بتام ۳۲۴ بود

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مبارکه عزیزم

❤️

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810