2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست
 اگه دلشو داشته باشم فردا میزنم🥹

ای جان... قبلا هم انتقال داشتی؟ یاباراولته. من الان یکمی دلدرد خفیف دارم ک ول میکنه زود

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بهار جون خوبی؟ منو یادته؟ چقد خوشحال شدم دیدم دوباره انتقال دادی انشالله مثبتی و امسال سالم بغل ...

سلام قربونت برم ابجی خوبی خودت بله که یادمه. مرسی عزیزم دعام کنین تنها چیزی ک روحیه و حالمو خوب میکنه دیدن جواب مثبته . شما دیگه اقدام نکردین؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم🥹 من متاسفانه منفی شدم باز.💔 به خودم قول دادم دیگه بی تابی نکنم و نمی کنم.  سه تا جنین ...

الهی دورت بگردم 😔 حالتو میفهمم خدا خودش کمک کنه. بهت قدرت ادامه دوباره بده به درگاهش ناامید نشو.  دلم میخواد کنارت باشم  بغلت کنم 🥺🫂🫂🫂 شک نکن سری بعد میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ای جان... قبلا هم انتقال داشتی؟ یاباراولته. من الان یکمی دلدرد خفیف دارم ک ول میکنه زود

بله پارسال بار اولم بود زایمان زودرس دوقلویی خیلی بهم سخت گذشت خیلی خیلی خدا سرهیچکی نیاره .   الانم بار دومه هرچی به صلاحمه  نمیخام فقط بگم حامله شدم تموم... خدا اگه میخواد بچه به  ماها بده بچه ای با عمر طولانی صالح و سالم بده.  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بقول خانما تاپیک اصلا به دردا توجه نکن من الان انگار ن انکار انتقال دادم ولی سری قبل از درد داشتم میمردم حتی استخوان دستام داشتن خرد میشدن از درد هرکسی یجوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دستتون طلا 💖 الهی بهترینها نصیبتون بشه

🍓🐼❤️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام قربونت برم ابجی خوبی خودت بله که یادمه. مرسی عزیزم دعام کنین تنها چیزی ک روحیه و حالمو خوب میکن ...

انشاالله مامانی هستی الان.. خدابزرگه.. نه ولله هیچی پول نداریم دنبالش برم فقط وام فرزندان غدیر گرفتم اونم شانس بد من فقط ده تومن بهم دادن فعلا نگه داشتم رو حسابم بازم جور کنیم بزاریم روش بعد شروع کنم لنگ پول نباشم اینقدم هزینه ها بالاتر رفته که تا از پول خیالم راحت نباشه جرات نمیکنم شروع کنم

این سری گفتم حتما قبلش همسرم آز دی اف ای بده ببینم وضعش چجوریه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم🥹 من متاسفانه منفی شدم باز.💔 به خودم قول دادم دیگه بی تابی نکنم و نمی کنم.  سه تا جنین ...

نسا جون ...

اینجور وقتا مغزم یاری نمیکنه برای چیدن کلمات 

نمیدونم چی بگم که یه کوچولو از غمی که توی دلت هست رو کم کنه..

انشالله مثل خیلی از دوستان که با جنین های اخرشون مثبت شدن شماهم جواب صبرو سختی هایی که کشیدی رو بگیری🧿🤍

از ته دلم بابت منفی شدنت ناراحت شدم

انشالله ماه بعد دست پر بیای خونه و مثبت بشی❤️

یارب نظری کن✨🤲

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی دورت بگردم 😔 حالتو میفهمم خدا خودش کمک کنه. بهت قدرت ادامه دوباره بده به درگاهش ناامید نشو. &n ...

فدات شم عزیزم

از دور دست مهربونی تو لمس می کنم و آرزو می کنم که با یک بتای عالی سختی گذشته رو فراموش کنی.

من واقعا یاد گرفتم چیزی رو به زور از خدا نخوام. وقتی همه چیز عالی پیش میره ولی نتیحه منفی میشه حتما اون چیزی می دونه که ما نمی دونیم.

حرفم شعار نیست اینو با توجه به اتفاقاتی که تو زندگی برام افتاده ایمان دارم بهش.

من جنینای اخرمم انتقال میدم هر کار لازمه می کنم تا از شانس آخرم نتیجه بگیرم

و اگه باز هم نشد،  با همسرم تصمیم گرفتیم اگه خودمون پدر و مادر نشدیم، یک انسان دیگه رو صاحب پدر و مادر کنیم... شاید رسالت ما این باشه توی دنیا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشاالله مامانی هستی الان.. خدابزرگه.. نه ولله هیچی پول نداریم دنبالش برم فقط وام فرزندان غدیر گرفتم ...

فداتشم 🥺❤️ خدا خودش جور کنه هرچی زودتر شروع کنی کاراتو عزیزدلم خدابزرگه🫂  نمازشب یه معجزس حتما امتحان کن با نیت قلبی و هدیه به امام زمان  از زمین و زمان برات روزی میرسه ازجایی ک فکرشو نمیکنی  به چشم خودم دیدم با اینکه پارسال ۱ماه تونستم بخونم هنوزم اثارش توی زندگیم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نسا جون ... اینجور وقتا مغزم یاری نمیکنه برای چیدن کلمات  نمیدونم چی بگم که یه کوچولو از غمی ...

قربون تو برم من.

راضیم به رضای خدا.

قوی بودن تنها چاره ی منه.

چون هیچ کسو جز خودم ندارم.

ممنونم ار دلگرمی عزیزم. ایشالا به زودی خودتم میایی اصفهان برای iui و انتظارت تموم میشه.

دختر مهربون و خوش قلبی مثل تو لایق مادر شدنه. 💖

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

فدات شم عزیزم از دور دست مهربونی تو لمس می کنم و آرزو می کنم که با یک بتای عالی سختی گذشته رو فرامو ...

انشالله که پدرمادر میشین عزیزم حرفت درسته بزور نباید از خدا خواست . من انقدگفتم دوقلو دختر پسر ...حاجتمو از امام رضا هم گرفتم همونم شد دیگه حکمت خدا و نادانی دکتر ورعایت نکردن خودم باعثش شد. اگه قسمته و به صلاحه خدا بده منم دیگه بزور نمیخوام چون توان وتحمل اتفاق دیگه رو ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم 🥺❤️ خدا خودش جور کنه هرچی زودتر شروع کنی کاراتو عزیزدلم خدابزرگه🫂  نمازشب یه معجزس حتم ...

انشالله... ممنون قربونت برم .. چشم حتما انجام میدم میخونم ممنون گفتی الهی برا منم خوب باشه..

چندم آز داری؟ بی بی نمیزنی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810