2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043728 بازدید | 684336 پست
دوستان من 42 سالمه 1 بچه دارم دومی رو میخوام دکتر گفته بخاطر سنمون ivfکنیم نمیدونم چقدر پروسه طو ...

آخه اگه مشکلی نداشته باشین که فقط به خاطر سن نمیگن ای وی اف کنید 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عشقم دکتر ایزدی اصفهانه ... شوهرم ۳۲.۳۱ سالشه کلا ادمی نیست که احساسی تصمیم بگیره..  مم ...

شما کدوم شهر هستید؟؟

من اصفهانم 

اگه کمکی ازم برمیاد بهم بگو گلم

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من 42 سالمه 1 بچه دارم دومی رو میخوام دکتر گفته بخاطر سنمون ivfکنیم نمیدونم چقدر پروسه طو ...

منم بچه ام سه ماه و نیمه 

جنین هم ندارم 

فکر کنم منم باید الان برم تو فکر کارهای دومی  

خدا خودش بهمون کمک کنه واقعا   اصلا فکرش رو که میکنم دوباره پانکچر و انتقال و...بدنم میلرزه   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

سلام خانوما من 17فروردین پریود شدم و دیروز ازمایش دادم مثبت بود و بتا روی 8000ک نشون میداد هفت یا هشت هفته باردارم در صورتیک سونو رفتم هییییچی نشون نداد و گف طبق تاریخ پریودت 4هفته هستی از صبح افتادم رو خونریزی شدید نه ها ،دستشویی ک میرم خون میاد ازم بیمارستان رفتم گفتن برو هر وقت خونریزیت زیاد شد بیا و اینک سونو و بتا اصلا باهم نمیخونه ،دیروزم ماما بهم امپول پروژسترون زد چون لکه بینی داشتم 

تو رووووو خدااااااا کمکم کنین چیکار کنم ب ماما زنگ زدم نزدیک ظهر گفت باردار نیستی و مول بوده 🥺🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
سلام خانوما من 17فروردین پریود شدم و دیروز ازمایش دادم مثبت بود و بتا روی 8000ک نشون میداد هفت یا هش ...

چند روز پرژسترون استفاده کن  و استراحت باش بعد دوباره سونو بده انشاالله که جنین دیده میشه 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دکترشاکریان یکی ازبهترین دکترای اصفهان بودندحیف شدرفتنداصفهان😂

بله عید هم دیدم از سی و سه پل استوری گذاشته بودن، وقتی میرن تهران دیگه تو کل کشور شناخته میشن، و واقعا پزشک حاذقی هم هستن 🥰 تنشون سلامت 

مرسی عزیزم خیالم رو راحت کردی منم با دکتر علیرضایی مام شروع کردم از اول پانکچر کنم انشالله خداوند ...

عزیزدلم با خیال راحت برو، خدا پشت و پناهتون باشه، 

انشااله شما و هم دوستان عزیزم سریع تر نتیجه بگیرین، 

ممنونم خاله جون،🧒🧒 مرسی از دعای خیرتون 💚🌱💚

منم بچه ام سه ماه و نیمه  جنین هم ندارم  فکر کنم منم باید الان برم تو فکر کارهای دومی &n ...

منم بعد از زایمان میخوام دوباره اقدام کنم.ولی سه ماهی طبیعی اقدام میکنم ببینم میشم یا نه.بعد سراغ مراحل ای وی اف میرم.

چون جنین ندارم دیگه

2810