2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043571 بازدید | 684324 پست
مرسی آلا جون،دکترم بداخلاقه نمیشه ازش پرسید

کاملا میفهمم ولی چاره ای نیس بداخلاقی یا عصبانیتش بهتر از اینه ک عمرت خدای نکرده با اشتباه یا نهایت با دلشوره اضطراب درست بودن روشش بگذره و تلف بشه خدای نکرده جنین هات هم هدر بره.

حداقل ترین چیز اینه که حرف بزنی شاید چیزی بگه دلت آروم بشه یا هم باعث بشه ی تجدید نظری چیزی بکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایندفعه چیکار کردین که اندومترتون اوکی شد؟

این دفعه هم به حداقل ترینش که ۸ باشه رسید قبلا هم به ۸ میریید دم انتقال میمد پایین ولی ماساژ درمانی و بادکش رعتم چندجلسه انجام دادم خیلی ضخامت را نه اما خونرسانیم همیشه افتضاح بود الان گفت عالیه

حتماااا برین 

من  تازه تو این گروه ها فهمیدم چرا اینجور شدم بعد از کورتاژها که تازه رحمم تراشیده بودن ضخامتم ۱۰ بوده اما الان اینجور شده چون یک سال و نیمه دارم هر روز اسپرین میخورم شما هم اگه میخکرین قطع کنید و دم انتقال باز شروع کنید

بچه ها من پس فردا انتقال دارم،زیردلم وحشتناک درد گرفته،خیلی بدتر از دل درد پریودی،قابل تحمل نیست،چیک ...

عزیزم بهتر شدی؟

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

هرچی بیشتر مهمونی و دورهمی میرم حالم بدتر میشه،کسی حرفی بهم نمیزنه ولی حس خیلی بدی دارم بین اون همه ...

جنین چندروزه انتقال دادین عزیزم. منم حال روحیم خوب نیست ۳تا ۳روزه روز ۵ انتقالمم.

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خانما جنین ۳روزه طی چند روز ممکنه لانه گزینی کنه؟؟؟ یه درد و کششی کنار نافم حس میکنم. الان روز پنجمم

دعام کنین بگیره🥹🥹🥹

پارسال ک ۵روزه بودن روز دوم کاملا گرفتن جنین رو حس کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

امیدی به جنین ۳روزه هست🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه نظری میدم شاید به درد کسی بخوره 

به نظر من اگه مشکل از خودتون نیست و فقط از اسپرم ضعیف شوهرتونه

سیکل طبیعی رو انتخاب کنید خیلی بهتره 

الکی دارو مصرف نمیکنید 

استرس و آرامش کمتری هم دارید چون این داروها کل سیتم بدن و اعصاب رو به هم میریزه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

من خودم با سیکل طبیعی باردار شدم 

چهار بار کلی دارو گرفتم بیفایده 

حتی جنین 5 روزه گرید خوب هم برام نگرفت

بار آخر که دیگه زدم به بیخیالی و حاضر نشدم دارو استفاده کنم 

گفتم فقط طبیعی چون منکه مشکلی ندارم فقط مشکل از اسپرمه

فقط پروژسترون استفاده میکردم روزی دوتا آمپول 

روز قبل انتقال اصلا یادم رفته بود آمپولهام رو بزنم 

انقدر بیخیال و ریلکس بودم 

من با سیکل طبیعی بعد از چندبار انتقال با موفق باردار شدم 

لان یه دختر 3 ماه و نیم دارم 

البته فقط و فقط خواست و معجزه ی خدا میدونم ولی بازم اگه کسی کمکی راهنمایی چیزی خواست در خدمتم 

چون کامل همه ی بچه های این تاپیک رو درک میکنم 

بچه ها من اصلا حال روحیم خوب نیست.

راستش خیلی پشیمونم دوباره خودم رو انداختم تو استرس این راه

فردا تولدمه خانوادم اصرار دارن بیان پیشم.

منم اصلا حوصله مهمونی دادن ندارم.

انگار همه چیز داره مثل پارسال تکرار میشه.

تاحالا اینقدر نزدیک تولدم حالم بد نبوده‌ . هیچ ذوقی ندارم 

کاش می مردم🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام ماهور جان حالت چطوره بهتری دوباره رفتی سونو چی گفتن؟

سلام گلم..ی سرمایی خوردی.

البته ویروس بود..

داغونم کرد..ولی خدا روشکر الان خوب شدم.فقط یکم خلط دارم.

اره رفتم سونو دادم گفت طول سرویکس ۴۰ هست..

گفت خوبی..

خیالم راحت شد دیگه شیاف استفاده نکردم..

ولی بدموقع سرفه گرفتم.

الان پاهام یکم ورم کردن وقتی سرپابمونم درد میگیرن..

سه چهاروز دیگه میرم تو ۸ ماه.

خدا این دوماهو بخیر بگذرونه..

2810