2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043727 بازدید | 684336 پست

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

چله_زیارت_عاشورا#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار کنیم ، انشالله امام حسین خودش واسطه بشه و همگی حاجتروا بشیم

خدا از مهتاب جون راضی باشه که بانی‌ این چله شدن🍓♥️

انشالله حاجتروایی شون

( منو مهتاب جون تا ۴۰ روز زیارت رو میخونیم ، ولی من لیست رو میزارم )

در پناه حق ✨ 🌱 🤍 

روزچهارم#  

۱- nesa66📿

۲- alaae📿

۳- الا11543📿

۴- س۱۳۶۷📿

۵- مامانو_سوفی📿

۶- haniiijoooon📿

۷- @خدایاتومیدانی    

۸- @سحربانوو68    

۹- bahar2063

۱۰- نیاز۶۹۷۳

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایییی

۱۳- ماهییا

۱۴- ssseffat

۱۵- داداشممم

۱۶- favali

۱۷- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- Poweroflove

۳۶- queen21722

۳۷- اهسته

۳۸- marshmaloo

۳۹- طنین1133

۴۰- avaaajon

۴۱- آلادیا

42- پونهoo

43- ماهورجان

۴۴- panizpaliz

45- محبوبه بدون کاربری

۴۶- عبدالواحد

۴۷- هیوا666

48- شطرنجی 

49- mehremah

۵۰- هدیه99

51- پروانه22

52- ابجی نیاز جون

۵۳- مهتاب444

۵۴- pariiiii73

55- زلیخاه۱۴۰۲

56- نیکاد

57- Sarvesahi

58- zohrehjafari

59- گیسوگلابتونم

60- Bahar2200

61- زین

62- ریحانه57

63- asemaneabii

64- saeideh61

65- raaaaaz

66- آرام۰۰۰

67- سهیلا_جون

68- ۲aftab

69- قاصدک_بیخبر

70- بانودریا

71- leila193

72- فطررس

73- tamana366

74- رستاوراستین

75- sarayyyyyy

76- 88helli

77- asrin1372

78- baharrr7878

79- ترگل_رض

80- نسل

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

✨خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

سلام فاطمه جان ممنون از لطفت انشالله بحق همین اذان مغرب بزودی حاجت روا بشی 

بخدا گریه ام گرفت دیدم منم جز لیستت هستم انشالله بحق امام زمان بزودی مامان بشی😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما گفتی طول سرویکس تون کم بود چه داروهای مصرف میکردین طول بارداری آمپول پرولوتن هم زدین؟

من طول سرویکسم کم بود هم سرکلاژ کردم هم پساری گذاشتم دارو هم شیاف روزی دوتا تا زایمان و امپول فمولایف هفته ای یکی البته من پرلوتون خارجی می‌گرفتم خیلی اثرش بیشتربود

من طول سرویکسم کم بود هم سرکلاژ کردم هم پساری گذاشتم دارو هم شیاف روزی دوتا تا زایمان و امپول فمولای ...

ممنون عزیزم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

عزیزم سلام 

انشاالله حاجت روا بشید همگی 

میشه منم تو لیست تون باشم...خیلی دلشکسته و منتظر معجزه ام

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

سلام عزیزم انشاءالله بحق بزرگی خداهمه حاجت روابشین. منم میخواستم اسمم تولیست باشه اگه امکانش هست الان چند روز ازشروع گذشته چجوری شروع کنم؟ یادیگه نمیشه

زیارتت قبول باشه عزیزم.  ایشالا به سلامتی شروع کنی و نتیجه عالی بگیری. بله ما کلا درگیریم با ...

نساجان من مثل سری قبل لکه بینی دارمو خونریزی ندارم،گاهی سه چهارروز اینطوریه تا راه بیفته،گاهیم خوبه، حالا باز از شانس بدم از مدل اوله،به نظرت از امروز که لک دیدم حساب کنمو دوشنبه برم یا صبر کنم شروع بشه کامل؟میترسم صبر کنم بعد روزهای اول تا سومم رد شده باشه

ممنون فاطمه جان که به یادم هستی

انشاالله خدا به زودی زود هرحاجت قلبی که داری بهت بده

نساجان من مثل سری قبل لکه بینی دارمو خونریزی ندارم،گاهی سه چهارروز اینطوریه تا راه بیفته،گاهیم خوبه، ...

به نظرم يه چیز قاعده آور بخور که خون ریزیت زودتر روان بشه.

من در اینجور مواقع دمنوش زعفران و آویشن و شوید (خشک یا تازه) میخورم همه رو با هم قاطی می کنم آب جوش و نبات میریزم تا دم بیاد. خیلی تاثیر داره بعد سقطم همینو استفاده کردم تا بتام پایین اومد. ایشالا به موقع میشی که تایم دکتر رفتنت رو از دست ندی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810