2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم سردرگمم و معلق بین زمین و اسمون .تموم خستگی های اون رفت و اند ها تو تنم هست و عذاب وجدان ...

سلام عزیزم

یادم نیست این پیامتون رو جواب دادم یا نه

چون سایت قطع شده بود

ان شا الله خدا برات خیر بخواد و به خواسته دلت برسی❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

کاش میفهمیدم کجای کارم اشتباس🥺💔 

منی ک با تمام بی ایمانیم فقط به خودش ایمان دارم خودشو قبول دارم...

خدایا ببخش منو که انقد ناشکرم❤️‍🩹

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مررسییی استاد      خداروشکر عزیزم که کیفیتشون خوب شده، فقط میلاد کیفیت رو اعلام میک ...

بله عزیزم اعلام می کنن و رو کارت فریز می نویسن هر کدوم رو.نگران نباش هر بیمارستانی روش خودشو داره.

جنینی که خوب نباشه اصلا فریز نمی کنن . توی بهشتی لحظه انتقال می گفتن چندتا و با چه کیفیتی گذاشتیم روی برگه ترخیصت هم می نویسن که مثلا تعدادیک جنین ۷b و يا مثلا کامپکت یا بلاست و.. انتقال داده شد و بیمار با حال عمومی  خوب مرخص است.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

Fertile cm bayad az shuru sikl masraf beshe ya gable shuru sikle entegal

از اولین سونوی سیکل انتقال روزی دو عدد به من داد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم یادم نیست این پیامتون رو جواب دادم یا نه چون سایت قطع شده بود ان شا الله خدا برات خیر ...

عزیزم شما گفتی طول سرویکس تون کم بود چه داروهای مصرف میکردین طول بارداری آمپول پرولوتن هم زدین؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

سلام دوستای گل برا آزمایش دفع پروتیین قبلش باید چیکار کنم یعنی یه خوردنی هایی هست که تاثیر بزاره رو جواب؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
Yani Chand ruz khordi nesa jan 

تا روز انتقال روزی دو عدد باید خورد. ۳۰تا برام نوشتن.

و اینکه کاربری @poweroflove     سلام همتون رو رسوند گفت بگم دلم برا همتون تنگ شده ولی ن ...

سلام عزیزم . ببخشید پیامتون رو الان دیدم مدتها بود که به سایت سر نزده بودم .خودتون خوبین ان شاالله..عزیزمم مرسی .از طرف من هم بهشون سلام برسونین .ان شاالله که بی قراریهای گل پسری تا الان برطرف شده باشه 🥰🥰 دل منم براشون تنگ شده🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
Fertile cm bayad az shuru sikl masraf beshe ya gable shuru sikle entegal

رز جان بهتر یکی دوماه قبل از انتقال شروع کنی به خوردن .ال ارژنین هم بخری و بخوری همراه با پیاده روی .تو سیکل آخر من دکتر از ضخامت رحمم خیلی راضی بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم الهی به حق حقانیت خودش به زودی دلت شاد بشه فاطمه جان 

مرسی قشنگم ♥️ 

انشالله حاجتروایی همگی 🤍 🧿 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810