2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست

سلام به همه دوستان عزیزم 

اومدم سال نو رو بهتون تبریک بگم انشاالله سالی خوب سرشار از سلامتی و دل خوش باشه براتون به همه ی آرزوهای قشنگتون برسین..از خدا میخوام هر کسی ک آرزوشو داره با مصلحت پروردگار  تا سال دیگه به حق پنج تن دامنش سبز بشه و بچش تو بغلش باشه 

من همیشه برا همتون دعا میکنم خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه 

الهی آمین❤😘

سلام بچه ها الان از سونو nt اومدم خداروشکر گفت همه چیز خوب بوده جنین کاملا شالم و خوبه ضربان قلبش ...

خداروشکر ک سالمه..

منم جفتم قدامی بود.از ۱۹ یا ۲۰ هفته، دیگه کم کم متوجه حرکت نی نی میشی..چ ضربانی داره ماشاالله..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها الان از سونو nt اومدم خداروشکر گفت همه چیز خوب بوده جنین کاملا شالم و خوبه ضربان قلبش ...

سلام خدارو شکر عزیزم برا منم ۱۶۸ بود ضربان جفتم خلفی 

ایشالا برا جنسیت ۱۵ یا ۱۶ هفتگی برو

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون  میگم تو سونو ان تی طول سرویکس هم نشون میده یا حتما باید سونو داخلی انجام بشه?

برا من نوشته بود ۴۰ بود

ممنون  میگم تو سونو ان تی طول سرویکس هم نشون میده یا حتما باید سونو داخلی انجام بشه?

منکه تو انومالی طول سرویکس رو گفت..سونو شکمی..ولی داخل مطب واژینال انجام داد برام..

رو شکمی ۵۲ بودم..

واژینال ۳۰ وخورده نمیدونم ۳۵ بود دقیق نمیدونم .انگار ۳۵ ب بالا بود

حرکات بچه رو متوجه میشی؟ چون خلفی ها زود متوجه میشن 

هنوز ۱۴ هفتم مبگن بعد ۱۸ میفهمی ولی بعضی وقتا که به طرف چپ دراز میکشم مثل حباب و نبض حس میکنم

سلام به همگی سال نو مبارک 

حدود ۹ ماهی میشه نیومدم نی نی سایت 

عزیزان تک و نوک پیامهای آخر رو خوندم شاید پیام من برای کسی الان امید بخش باشه حدود ۱۸بار انتقال دادم ۴بار تخمک کشی و… اما بار آخر گرفت و الان ۹ ماهه باردارم و روزهای آخرم به امید خدا اولا از خدا میخوام به حق علی اصغر امام حسین به هرکسی که می‌خواد فرزند صالح عطا کنه و به هرکسی هم داده حفظش کنه بعدم اینکه خواهشا هیچکس هیچکس نا امید نشه اصلا بیخیال نشین مطمعن باشین که اگر صلاحتونه که هست خدا میده ۱۸ بار انتقال کم نیست پس لطفا جا نزنین و مطمعنم هرکس از این پیامم رو میبینه وقتی به زودی زود باردار شد یاد من میفته🌹🌹🌹🌹

سلام به همگی سال نو مبارک  حدود ۹ ماهی میشه نیومدم نی نی سایت  عزیزان تک و نوک پیامهای آ ...

مبارک باشه خیلی خوبه که اینقدر پشتکار داشتین خدا براتون حفظش کنه در انتقال مثبتتون کار خاصی کردین؟ 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
منکه هیچی متوجه نمیشدم تا ۱۹ هفته😄😄

تا قبل هفته بیست دردم داشتی درد واژن کمر؟ تا چه حد درد طبیعیه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام به همگی سال نو مبارک  حدود ۹ ماهی میشه نیومدم نی نی سایت  عزیزان تک و نوک پیامهای آ ...

سلام عزیزم

خداروشکر که بعد از اینهمه سختی دوران قشنگی رو تجربه کردی

پیشاپیش قدمش مبارک باشه🤩

برای همه منتظرها دعا کن

ممنونم که با پیامت نور امید رو در دل همه مون روشن کردی🤩🌹❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
تا قبل هفته بیست دردم داشتی درد واژن کمر؟ تا چه حد درد طبیعیه 

درد واژن ک نه..ولی درد پریودی همش داشتم.رحمم و رونام.درد میکرفتم و ول میکرد..

فک کنم چون بارداری اولم بود و رحمم در حال بزرگ شدن بود ایطو میشدم

2810